• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

işh..ben 70 üzeri gelırse hemen gardıyanlığa başvuracağım..gelmezse ygs başlayacağım..ondada hemşirelık istiyorum.mat ve turkçe tam fızık kımya bıyolojı calışacam.az bırşeyde tarıhe ve coğrafyaya bakarım.

hmm basarılar canımm...
kac netle 70 alabilecegimizi bilseydik iyi olurdu..
oda iyi:1:

hmm basarılar canımm...
kac netle 70 alabilecegimizi bilseydik iyi olurdu..
oda iyi:1:

internette varda coğu aynı cıkıyo dıyor.ama benım yetıştıremeıdğım için boşum fazla bu boşu saymıyor ya yanlış dıyecen ondada doğrun gıdıyor.sonuçlar 15 gun sonra açıklanacakmış

internette varda coğu aynı cıkıyo dıyor.ama benım yetıştıremeıdğım için boşum fazla bu boşu saymıyor ya yanlış dıyecen ondada doğrun gıdıyor.sonuçlar 15 gun sonra açıklanacakmış

hm 15 gün sonramı ;iyi ozaman ..:23:

Türkçeden sorunum yoktu hemen bitirdim onu çıkarsa belki 1 2 yanlış , ama genel kültürle matematik zorladı matematikten çok yapamadım zaten ..

selam kızlar, öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Bana da zaman yetmedi, sorular bana kolay geldi açıkçası ama ben yetersizdim pek çalışmadım malesef :(
Türkçeden kendime güveniyorum, mat. çok bakamadım süre yetmedi ama yaptıklarım doğrudur. işin kötüsü ben yanlış doğğruyu götürmüyor zannettiğimden süre bitmesine yakın baya salldım. onlar doğrularımı da götürürse diye düşünüyorm.

TL ile ilgiili soru vardı cvp neydi?

Tarihten Atatürkle ,ilgili bi soru vardı cvplarda yayılmacıık vardı onu işaretledim.

../.../2012 tarihinde hangi ülkelere gidilirken vizeye gerek kalmaz diye bi soru vardı o neydi?

Başka ne vardı ya ?

bide nerede hem tarım hem hayvancılık yapılır gibi soru vardı ben yozgat yaptım.

Back