Kpss Lisans Kaynak Kitap

Ay ben bir turlu baslamadim bayram sonu baslayim diyorum ondan daha kitap ta almadim. Simdi evveliyat tarih ve cografya alacam bunu kesin alacam ama vatandaslik turkce matemat ne alayim bir bilgi verirmisiniz konu anlatimli alacam

dün aldım henüz başlama fırsatım olmadi çalıştığım için yarin inceleyebilirim sanırım en erken bide yargı nin böyle bi kitabini buldum en azından biraz pratik yapmak için iyi olabilir diye düşündüm ne zamandır sinavlarla ilişkim yok. Bugün bunu inceleyebilirim en fazla nöbette sanırım Eki Görüntüle 1624876
Eveliyat kac paraya aldin

Ay ben bir turlu baslamadim bayram sonu baslayim diyorum ondan daha kitap ta almadim. Simdi evveliyat tarih ve cografya alacam bunu kesin alacam ama vatandaslik turkce matemat ne alayim bir bilgi verirmisiniz konu anlatimli alacam

Canim vatandaşlığı sona bıraktım ben..hiç acelesi yok onun. O yüzden bilemiyorum.

Ama matematik de bilgi düzeyin nedir? Kesinlikle ona göre bir kitap almalısın.
Yani iyi mi kötü mu orta mi?

Kızlar hangi derse çalışıyorsunuz? Hangi konudasiniz? Nasıl gidiyor?

Ben tarih çalışıyorum ama öyle yavaş öyle yavaş ilerliyorum ki tarifi yok valla :)

Kızlar hangi derse çalışıyorsunuz? Hangi konudasiniz? Nasıl gidiyor?

Ben tarih çalışıyorum ama öyle yavaş öyle yavaş ilerliyorum ki tarifi yok valla :)
Mat ve Türkçe ile başladım.
Türkçe sözcükte anlam, cümlede anlam, paragrafta anlam, ses bilgisi bitti.
Mat temel kavramlar, sayılar, bölme bölünebilme, ebob ekok, rasyonel sayılar bitti.
İlk haftayı böyle geçirdim bundan sonra diğer derslerle karışık gidicem :)

Mat ve Türkçe ile başladım.
Türkçe sözcükte anlam, cümlede anlam, paragrafta anlam, ses bilgisi bitti.
Mat temel kavramlar, sayılar, bölme bölünebilme, ebob ekok, rasyonel sayılar bitti.
İlk haftayı böyle geçirdim bundan sonra diğer derslerle karışık gidicem :)

Ooo, bir hafta icin cok iyi valla :nazar:

Düzenli bir şekilde oturup çalışıyorsun sanırım.. Ayy darısı başıma :KK48:

Bölüm ne arkadaşım? Kaç puan hedefin?

Ooo, bir hafta icin cok iyi valla :nazar:

Düzenli bir şekilde oturup çalışıyorsun sanırım.. Ayy darısı başıma :KK48:

Bölüm ne arkadaşım? Kaç puan hedefin?
Bölüm işletme denkliği olan bir bölüm ama ben alandan hazırlanmayacağım.
Düzenli derken haftalık planıma mutlaka uymaya çalışıyorum :) yani haftalık planladığım ders son güne de kalsa haftaya da yayılsa bitmeli.

Puan hedefim 90 üstü tabi.. 86 ile atanamıyor insanlar memurlar sitesinde baktım tamamen moralim gitti bi an, daha da bakmam.

Bölüm işletme denkliği olan bir bölüm ama ben alandan hazırlanmayacağım.
Düzenli derken haftalık planıma mutlaka uymaya çalışıyorum :) yani haftalık planladığım ders son güne de kalsa haftaya da yayılsa bitmeli.

Puan hedefim 90 üstü tabi.. 86 ile atanamıyor insanlar memurlar sitesinde baktım tamamen moralim gitti bi an, daha da bakmam.

Bak bak.. Orası olmadan olmaz :KK19:

Gayet güzel bir sistem oturtmuşsun kendine. Bozmadan devam..

Bende 87 ile açıkta olanlardanim. Nasipse bende 90 üstü almalıyım

Bence gayet iyi :nazar:

15 yapıyorum desen 20 ye çıkarmaya çalış derdim.

24 yapıyorsan 27 28 e çıkarmaya çalış canim
Isallah ta ben su konu anlatimli hangi kitaplari alacagima bir karar versm baslayacamda offff seytan diyo bir yayin evinin kitabini al ona basla ama olmuyo bu sene kesin yuksek almam gerek onun icinde ayri ayri en iyi kitaplari alim diyorum tarih ve cografya evveliyat alacam o kesin diğer lerini ne alim ona kara veremedim

Vatandaşlık çalıştım bugün ilk kez. Çok detay çok sıkıcı ya. Yavaş ilerliyo bi de. Matematik türkçe geometri otursun da tarih coğrafya vatandaşlık mutlaka son aylarda tekrar okunması gereken kitaplar.

Isallah ta ben su konu anlatimli hangi kitaplari alacagima bir karar versm baslayacamda offff seytan diyo bir yayin evinin kitabini al ona basla ama olmuyo bu sene kesin yuksek almam gerek onun icinde ayri ayri en iyi kitaplari alim diyorum tarih ve cografya evveliyat alacam o kesin diğer lerini ne alim ona kara veremedim

Benimde mat iyi ama ne alacağım hiç bilmiyorum. Güzel bir kaynak bulamadım daha :KK43:

X