Kpss Lisans Kaynak Kitap

kızlarr hala başlayamadım bende. oturdum güzel güzel ama o kadar esik var ki nerden başlayım nasıl yapıyım bilemedim valla

Çok sağol canım aslında senin gibi videoyu izlerken kitabı açıp eksikleri yazabiliriz sonrada not çıkarıp tekrarla falan çözebiliriz işi.
not çıkarma konusunda henüz karar veremedim aslında çok vakit kaybederim diye korkuyorum çünkü geçen yıl öyle olmuştu. 4 video bitti bugün sonrada aldığım notlara hızlıca göz gezdirdim test çözmeye kitabım olsaydı iyi olur pekişirdi ama kitabım yok henüz malesef. konu anlatımlı kitaptan değilde x yayınlarının kpss defterinden çalışıyorum daha net bilgi olsun diye o yüzden not çıkarmam muhtemelen

kızlarr hala başlayamadım bende. oturdum güzel güzel ama o kadar esik var ki nerden başlayım nasıl yapıyım bilemedim valla
geç kalmış sayılmazsın başlarsın sende yavaş yavaş. ben başladım ama bu haftadan sonra yine bölünecek kurban bayramı sonrasına kadar çalışamıycam malesef. napalım bizde sonrasında daha çok çabalar yetişiriz

bugün 3 video izledim ama bayıldım yani kitapla birlikte gidiyorum kitabın boş bi cm yeri kalmadı not tutmaktan eksikleri yazmaktan

Canım benim youtube da 2016 videolarını çekip yayınlıyor. Bu videodakinden daha güzel ve güncel. Onları izleyin ben oradan izliyorum. Kpss tarih 2016 yazın çıkıyor zaten ramazan yetgin. Sınıf ortamında çekilmiş videoları var taze taze.

Canım benim youtube da 2016 videolarını çekip yayınlıyor. Bu videodakinden daha güzel ve güncel. Onları izleyin ben oradan izliyorum. Kpss tarih 2016 yazın çıkıyor zaten ramazan yetgin. Sınıf ortamında çekilmiş videoları var taze taze.
evet evet dün gece araştırırken buldum onları da. gerçekten mükemmel anlatım ben hayran kalarak dinliyorum

evet evet dün gece araştırırken buldum onları da. gerçekten mükemmel anlatım ben hayran kalarak dinliyorum

Gerçekten çok beğeniyorum bende. Kitabınıda aldım dün. Dinlerken not alıyorum kitabımdaki eksik yerleri, önemli yerlerin altını çiziyorum ve sürekli tekrar ediyorum. Ben normalde not tutan biriyim ama gercekten cok vakut kaybı okuyor bu şekilde yapıp bol tekrarla aklımda kalıcı bir yer ediniyor. Başarılar dilerim sanada herkese de. :)

Gerçekten çok beğeniyorum bende. Kitabınıda aldım dün. Dinlerken not alıyorum kitabımdaki eksik yerleri, önemli yerlerin altını çiziyorum ve sürekli tekrar ediyorum. Ben normalde not tutan biriyim ama gercekten cok vakut kaybı okuyor bu şekilde yapıp bol tekrarla aklımda kalıcı bir yer ediniyor. Başarılar dilerim sanada herkese de. :)
ramazan hocanın kitabını mı aldın ? içeriği nasıl bende düşünüyorum?

X