- 3 Eylül 2015
- 14
- 9
- 37
benimde öyle ama hepsini bitirecek zamanim olmayacak gibiBen isim yapmış övülen her kitabı almayı düşünüyorum. Birini alır birini bırakırsam aklım hep öbüründe kalır ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde öyle ama hepsini bitirecek zamanim olmayacak gibiBen isim yapmış övülen her kitabı almayı düşünüyorum. Birini alır birini bırakırsam aklım hep öbüründe kalır ki :)
Ikisini de alabilirim aslında ama konu anlatımlı iki kitap yerine birinin konu anlatimlisini birinin de soru bankasıni almayi düşünüyorum. Konu anlatımlı hangisini alacağıma karar veremedim yoksa iki kitaptan da mi çalışsam konuya da
evveliyat video izliyorum çok memnunum. konu anlatımlı almayı düşünmüyorum soru bankası pusula da evveliyat da alacam ama kesinlikle 2016 yılı al geçen seneye göre 70 bilgi değişikliği varmışSlm arkadaşlar ben yeni katıldım gruba ☺ tarih için tarihin pusulası ve evveliyat öneriliyor bende arada kaldım sizin öneriniz hangisi
O zaman evveliyat konu + soru al
Diğerini sadece soru al. Bence yani
teşekkür ederim önerileriniz için yarın çıkıp alıyorum hemen Coğrafya ve vatandaşlik için ne önerirsiniz çok oluyorum amaevveliyat video izliyorum çok memnunum. konu anlatımlı almayı düşünmüyorum soru bankası pusula da evveliyat da alacam ama kesinlikle 2016 yılı al geçen seneye göre 70 bilgi değişikliği varmış
onlar için de evveliyat alabilirsiniz coğrafya kitabı oldukça güzel duruyor henüz almadım almayı düşünüyorumteşekkür ederim önerileriniz için yarın çıkıp alıyorum hemen Coğrafya ve vatandaşlik için ne önerirsiniz çok oluyorum ama
olabilir yarin bi incelerim bu arada mersinde pozcu da bi kitapçı var fiyatları çok uygun kpss kitaplarinin internet fiyatından daha uygun hatta ilgilenirsenizonlar için de evveliyat alabilirsiniz coğrafya kitabı oldukça güzel duruyor henüz almadım almayı düşünüyorum
kafka kırtasiyeden mi bahsediyorsun acaba??olabilir yarin bi incelerim bu arada mersinde pozcu da bi kitapçı var fiyatları çok uygun kpss kitaplarinin internet fiyatından daha uygun hatta ilgilenirseniz
evet orası fiyatları uygun olunca tereddüt yaşadım orjinal değil mi acaba diye amakafka kırtasiyeden mi bahsediyorsun acaba??
orijinaldir ben hep ordan alıyorum eski yılların denemesi filan olursa internetten sipariş ile alıyorum sadece. ayrıca kontrol etmek için baktım kitapların üzerinde bandrol var hep. güvenerek alabilirsinevet orası fiyatları uygun olunca tereddüt yaşadım orjinal değil mi acaba diye ama
teşekkürler bilgi için yarın gidip almayi düşünüyorum bi kaç kitap. Tarihin pusulasi konu anlatimli,evveliyat soru bankasi Coğrafya ve vatandaşlık için de evveliyat olabilir bi bakarım kitaplara pegem in seti alıp almamakta kararsız kaldım bakalımorijinaldir ben hep ordan alıyorum eski yılların denemesi filan olursa internetten sipariş ile alıyorum sadece. ayrıca kontrol etmek için baktım kitapların üzerinde bandrol var hep. güvenerek alabilirsin
pegem biraz zorlar bende konu anlatımlı set var akdeniz dersanesi vermişti. onu biraz beklet daha iyi yayınlar çıkarteşekkürler bilgi için yarın gidip almayi düşünüyorum bi kaç kitap. Tarihin pusulasi konu anlatimli,evveliyat soru bankasi Coğrafya ve vatandaşlık için de evveliyat olabilir bi bakarım kitaplara pegem in seti alıp almamakta kararsız kaldım bakalım
Baktın mı kitaplara??teşekkürler bilgi için yarın gidip almayi düşünüyorum bi kaç kitap. Tarihin pusulasi konu anlatimli,evveliyat soru bankasi Coğrafya ve vatandaşlık için de evveliyat olabilir bi bakarım kitaplara pegem in seti alıp almamakta kararsız kaldım bakalım
Evet tarihin pusulası 2015 vardı bende evveliyat in tarih konu anlatımi ve soru bankasını aldım şimdilik bide evveliyat Coğrafya konu anlatımlı bunlarla başlıyorum şimdilik matematik türkçe de pek sorunum yok ama tarih Coğrafya ve Vatandaşlık sıkıntı olacak sene içinde de çok çalışma fırsatım olmayacak şimdiden başlamam lazımBaktın mı kitaplara??
evveliyat tarihi nasıl buldunuz ayrıntılı mı?Evet tarihin pusulası 2015 vardı bende evveliyat in tarih konu anlatımi ve soru bankasını aldım şimdilik bide evveliyat Coğrafya konu anlatımlı bunlarla başlıyorum şimdilik matematik türkçe de pek sorunum yok ama tarih Coğrafya ve Vatandaşlık sıkıntı olacak sene içinde de çok çalışma fırsatım olmayacak şimdiden başlamam lazım
dün aldım henüz başlama fırsatım olmadi çalıştığım için yarin inceleyebilirim sanırım en erken bide yargı nin böyle bi kitabini buldum en azından biraz pratik yapmak için iyi olabilir diye düşündüm ne zamandır sinavlarla ilişkim yok. Bugün bunu inceleyebilirim en fazla nöbette sanırımevveliyat tarihi nasıl buldunuz ayrıntılı mı?
Oo güzelmiş bu.dün aldım henüz başlama fırsatım olmadi çalıştığım için yarin inceleyebilirim sanırım en erken bide yargı nin böyle bi kitabini buldum en azından biraz pratik yapmak için iyi olabilir diye düşündüm ne zamandır sinavlarla ilişkim yok. Bugün bunu inceleyebilirim en fazla nöbette sanırım
Yani pratik yapmak biraz hızlanmak için güzel gibi ☺Oo güzelmiş bu.
Bende mersindeBen de aranıza Katılmak istiyorum :) branşım ilköğretim matematik öğretmenliği Mersin'de yaşıyorum kaynak kitap ve çalışma önerilerimizi paylaşalım
Nerede pozcuda hangi kitapçıolabilir yarin bi incelerim bu arada mersinde pozcu da bi kitapçı var fiyatları çok uygun kpss kitaplarinin internet fiyatından daha uygun hatta ilgilenirseniz