Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azmine hayran kaldım tebrik ederim. öğretmenlik okuyorum bende senin aldığın puanları alsam inşallah atanırım. biraz daha anlatır mısın nasıl yaptın nasıl çalıştın. temelim sağlam benimde ama bir kaç yıldır hiç çalışmıyorum.Valla aşırı calismadim. Yıllardır doymuşum calismaya.
Ben ihtiyaç dershanesine gittim ama ne kattı hicbirsey. Ben dediğim gibi videolardan çok şey öğrendim. Birde dershanenin deneme sınavları çok işime yaradı.
Bu senede gidip ihtiyacın sınavlarına toplu kayıt yaptiracagim. 15 tane denemeleri oluyor sene sonuna kadar onlara girip ne durumdayim kontrol edeceğim kendimi
Yok set olarak alma. Ama sen çok sıkı calisirsin bol bol soru çözmek istersin o zaman al tabi soru çöz. Ne kadar soru o kadar iyi. Ama şu an çalışmak için set alma.Setlerini mi almayalım yoksa bu yayınları hiç mi önermiyorsunuz neden acaba ?
azmine hayran kaldım tebrik ederim. öğretmenlik okuyorum bende senin aldığın puanları alsam inşallah atanırım. biraz daha anlatır mısın nasıl yaptın nasıl çalıştın. temelim sağlam benimde ama bir kaç yıldır hiç çalışmıyorum.
matematik sağlam ve fen bilgisi okuyorum . tarih ve coğrafyam hiççç yok . şimdiden başlamalıyımTemelin hangi derste sağlam?
Eger matematikse çok işine yarar. Ama bir tarihse yine de çok calsimalisin.. Bu tarih var ya derya deniz... Artık hep incik cincık bilgi
Valla aşırı calismadim. Yıllardır doymuşum calismaya.
Ben ihtiyaç dershanesine gittim ama ne kattı hicbirsey. Ben dediğim gibi videolardan çok şey öğrendim. Birde dershanenin deneme sınavları çok işime yaradı.
Bu senede gidip ihtiyacın sınavlarına toplu kayıt yaptiracagim. 15 tane denemeleri oluyor sene sonuna kadar onlara girip ne durumdayim kontrol edeceğim kendimi
Mat olmasi çok iyi... Coğrafya da hallolur bir şekilde ama tarihe çok calismaliyiz.matematik sağlam ve fen bilgisi okuyorum . tarih ve coğrafyam hiççç yok . şimdiden başlamalıyım
deneme sınavlarına benim de girmem lazım gerçekten de
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/42238334/
buraya da beklerim canım ben burada oluyorum genelde birbirimize yardımcı olalım
Muhendisligin hangi bölümünü okudun canim. Merak ettimBölümden imkansiz. Olsa olsa 4001 olur. O da zor. Malum son atamada 20 kişi aldılar.
Teşekkür ederiz bende yazdıklarınla ilgili kendime uyarlamalar yapıcam ve tebrik ederim benim hedefim 80puan senin kadar yüksek alsam harika olur ama bakalım ilk girişim olucak kısmetTemelin hangi derste sağlam?
Eger matematikse çok işine yarar. Ama bir tarihse yine de çok calsimalisin.. Bu tarih var ya derya deniz... Artık hep incik cincık bilgi
Yok set olarak alma. Ama sen çok sıkı calisirsin bol bol soru çözmek istersin o zaman al tabi soru çöz. Ne kadar soru o kadar iyi. Ama şu an çalışmak için set alma.
Her dersin çok çok iyi hocaları var. Onları al.
Tarih kemal Karakaya ramazan yetgin
Coğrafya kemal arslan gibi. Bunları ben aldigim ve alacağım için söylüyorum. Diğer derslere zamanla bakacağım
Çok çok daha iyilerini al canım... Inşallah en güzellerini alalım hep birlikteTeşekkür ederiz bende yazdıklarınla ilgili kendime uyarlamalar yapıcam ve tebrik ederim benim hedefim 80puan senin kadar yüksek alsam harika olur ama bakalım ilk girişim olucak kısmet
Aynen şimdilik her destek bir konu ikişer soru Bankası al. Sen sonuna doğru soru bankalarini arttirirsin canımAnladım ben şöyle düşünüyorum konu çalıması için güzel tek bi kaynak alayım her dersten soru bankası da mesela iki farklı yayın olsun tarz farkı olsun diye düşünüyorum konu çalışıp sonra onun tüm sorularını çözmek gibi.
Ne yapabileceğimi görmek istiyorum o yüzden de çok çalışmak istiyorum ama bu süreç beni korkutuyorAynen şimdilik her destek bir konu ikişer soru Bankası al. Sen sonuna doğru soru bankalarini arttirirsin canım
Bende okulla beraber ders çalışıcam hafta sonu için ucuz bi dershaneye yazıldım şimdiden turkçe matematikle başladım iki günde bir konu bitirip üçüncü gün full soru çözüyorumÇalışma programınız nasıl peki kızlar bi düzeniniz var mı ? Ben okuduğum için evde hazırlanıcam ve biraz zor olucak vize final zamanı çalışmam çok zor inşallah altından kalkabilirim. Günde kaç soru çözüyorsunuz ? Bir konuyu ne kadar zamanda bitiriyorsunuz ?
Ekim ayı gelip herşey yerli yerine oturana kadar emin ol herkes aynı kargaşayı yaşıyor yayınların hepsi ekime kadar yeni baskıları çıkartıyor dershaneler ekime kadar açılıyor ve sınav tarihleri ekime kadar belli olur o zaman iyice hızlanırızNe yapabileceğimi görmek istiyorum o yüzden de çok çalışmak istiyorum ama bu süreç beni korkutuyor
Okulla birlikte tabiki daha zor olur orası kesin ama olmaz da değil.. Sen istersen kesinlikle halledersinNe yapabileceğimi görmek istiyorum o yüzden de çok çalışmak istiyorum ama bu süreç beni korkutuyor
Doğru söylüyorsun bi farkı pek yok ama yeni basım kaynaklar almak istiyorum bende hem onu beklemiş olurum evde deneme alıcam deneme çözücem aynı zamanda ne sıklıkla çözmeliyim bilmiyorum ilk başta az konu biliyorum diye çözmemezlik yapmak istemiyorum hem süreye alışmak adına da iyi olurEkim ayı gelip herşey yerli yerine oturana kadar emin ol herkes aynı kargaşayı yaşıyor yayınların hepsi ekime kadar yeni baskıları çıkartıyor dershaneler ekime kadar açılıyor ve sınav tarihleri ekime kadar belli olur o zaman iyice hızlanırız
Boş zamanları kütüphanede değerlendiricem artık ..Okulla birlikte tabiki daha zor olur orası kesin ama olmaz da değil.. Sen istersen kesinlikle halledersin