- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
-
- Konu Sahibi capricorn87
Gecen esimle otururken konusu acildi ramazan hocanin. Tekrar dedim ayagina taş değmesin o adamin.2016 yilimda izlemistim ramazan yetkini.
isem yayinciliktaydi o zaman.
o tarihteki vidyolarinida izleyebilirsiniz.
bide tarihin pusulasi ismail adiguzelin konu anlatimli kitabiyla ilerledim.
vidyoyu dinler sonra o kitaptan tekrar yapip soru cozer not alirdim.
sonra konuyla ilgili sorulari cozer yeni vidyoya oyle gecerdim.
tarihin pusulasi kitabinin cok cok faydasini gordum.
hadi insallah olur sizinde:) kolay gelsin
Bu arkadas kpssde rakip elemeye calisiyor herhaldeEvinin hanımı ol o halde
sen boşver o hiçbiri oflayıp oflayıp puflayip sadece moralini bozmaya çalışanı..öncelikle tebrik ediyorum seni azminden dolayı...dersaneye git çünkü seni çalışma moduna koyar ..aldığın puanlar iyi ..küçük bir gayretle halledebilirsin ..kayinim 45 yaşında atandiPeki oneriniz nedir :)
evet bende oyle duydum.Gecen esimle otururken konusu acildi ramazan hocanin. Tekrar dedim ayagina taş değmesin o adamin.
Ayni yil girmisiz. O senenin videolari cok samimiydi.
Sonradan biraz bozmuslar
Merhabalar ,mezun olalı 10 yıl olacak atanamadim ucundan kıyısından kaçırdım hep :/ 2020 kpss den sonra da artık denemem sanırım çünkü yorgunum .Bu yüzden bu yıli çok güzel degerlendirmem gerek ...
Bulunduğum şehirde kpss dershaneleri var beyaz kalem ,yargı ,pegem ve Yediiklim ...Daha önce hiç dershaneye gitmedim doğru düzgün çalışmadım da genel puanım 75-80 arası oldu hep ama yetmiyor ...
Sayisalciyim genel yetenekten toplamda en fazla 7 yanlışım çıktı şimdiye kadar ama genel kültür mahvediyor .Tarih ,coğrafya aklımda tutamıyorum ve karşıma gelecek hoca öyle miy miy kitabı okursa boşuna gitmiş olurum .
Bana daha kısa akılda kalıcı şekilde püf noktalarını veren bir hoca gerekli bunu dagitmeden bilemem tabi .
Geçen yıl coğrafyadan video ders izledim iyiydi dikkatim hiç dağılmadan izleyebildim .Acaba daha disiplinli bir şekilde öyle mi denesem diye de düşünüyorum ..
Burada kimsem yok ,kimsede gelip uzun süre filan duramaz yani tek başımayım .Oğlumu Eylül gibi kreş veya anaokuluna yazdiracagiz 4 yaşında olacak Ekim'de .O gittiği Aralık'ta bende kurs veya video ders isini halletmem gerekecek mecburen .Ve büyük. İhtimalle yarım gün olacak .
Eşim polis çalışma düzeni yok o yüzden ona da güvenemiyorum .Tamamen oğlum ve ben ikimiz için bir plan yapmalıyım esimmekstra müsait olursa tabi tadından yenmez ama hesaba katmiyirum.
Gideceğim dershaneler aynı yerde ve evden yaklaşık 30 dk sürüyor .Evimin dibindeki anaokulu alırsa ters olacak .Yok kursa yakın krese verirsem daha yolumun üstü olur ..
Bilemedim o kısa zamanda sistemli bir şekilde video ders vs den takip etmek mi yoksa en baştan kurs denemek mi daha mantıklı ?? Dediğim gibi kursa gitms sebebim genel kültür ...
Teşekkür ediyorum şimdiden
Cnm.ben 2006 mezunuyum 8yil çalışma hayatım oldu ayrılmak zorunda kaldım işten vs...şimdi iş bulamıyorum.evde calisamayacagimi düşünüyorum.oglani krese verip ben dersaneye yazilcam.evde tempo tutturamamMerhabalar ,mezun olalı 10 yıl olacak atanamadim ucundan kıyısından kaçırdım hep :/ 2020 kpss den sonra da artık denemem sanırım çünkü yorgunum .Bu yüzden bu yıli çok güzel degerlendirmem gerek ...
Bulunduğum şehirde kpss dershaneleri var beyaz kalem ,yargı ,pegem ve Yediiklim ...Daha önce hiç dershaneye gitmedim doğru düzgün çalışmadım da genel puanım 75-80 arası oldu hep ama yetmiyor ...
Sayisalciyim genel yetenekten toplamda en fazla 7 yanlışım çıktı şimdiye kadar ama genel kültür mahvediyor .Tarih ,coğrafya aklımda tutamıyorum ve karşıma gelecek hoca öyle miy miy kitabı okursa boşuna gitmiş olurum .
Bana daha kısa akılda kalıcı şekilde püf noktalarını veren bir hoca gerekli bunu dagitmeden bilemem tabi .
Geçen yıl coğrafyadan video ders izledim iyiydi dikkatim hiç dağılmadan izleyebildim .Acaba daha disiplinli bir şekilde öyle mi denesem diye de düşünüyorum ..
Burada kimsem yok ,kimsede gelip uzun süre filan duramaz yani tek başımayım .Oğlumu Eylül gibi kreş veya anaokuluna yazdiracagiz 4 yaşında olacak Ekim'de .O gittiği Aralık'ta bende kurs veya video ders isini halletmem gerekecek mecburen .Ve büyük. İhtimalle yarım gün olacak .
Eşim polis çalışma düzeni yok o yüzden ona da güvenemiyorum .Tamamen oğlum ve ben ikimiz için bir plan yapmalıyım esimmekstra müsait olursa tabi tadından yenmez ama hesaba katmiyirum.
Gideceğim dershaneler aynı yerde ve evden yaklaşık 30 dk sürüyor .Evimin dibindeki anaokulu alırsa ters olacak .Yok kursa yakın krese verirsem daha yolumun üstü olur ..
Bilemedim o kısa zamanda sistemli bir şekilde video ders vs den takip etmek mi yoksa en baştan kurs denemek mi daha mantıklı ?? Dediğim gibi kursa gitms sebebim genel kültür ...
Teşekkür ediyorum şimdiden
Ne biçim cevaplar veriyorsunuz aa biraz terbiyeEvinin hanımı ol o halde