Kpss için dershane mi ev mi ,???

Gecen esimle otururken konusu acildi ramazan hocanin. Tekrar dedim ayagina taş değmesin o adamin.
Ayni yil girmisiz. O senenin videolari cok samimiydi.
Sonradan biraz bozmuslar

mezun oldugum yıl kpss dersaneye gittim ve atandım.

bana gore dersane sadece ogretmen degildir. size bir disiplin bir duzen saglar. her sabah erken kalkip gitmek akabininde duzenli calismayi getirir. ayrica denemeler dersane siralamaniız size fikir verir. Bir de biz sınıf arkadaşlarımızla hergün birbirimize genel kültür bilgileri paylasırdik sorulabilir diye ki ben bu paylasimlarla 3 genel kultur sorusunu dogru yapmistim.

Dershanede olsa evde olsa sıkı bir çalışma olmadan olmuyor. Yani aradaki tek fark sizin vereceğiniz para.

Dershane derim. Bana ders anlamında katkıda bulunmasa bile sistemli olmama ve sınıfta konuları bitiren kişileri görüp azmetmeme sebep oldu,keza denemeler de vs belli bir sistem oldu,yazın sıcağında evde yatıyordum yatmamak için kütüphaneye gidip ders çalışıyordum. Ama evden kesinlikle desteklemeniz lazım.

Peki oneriniz nedir :)
sen boşver o hiçbiri oflayıp oflayıp puflayip sadece moralini bozmaya çalışanı..öncelikle tebrik ediyorum seni azminden dolayı...dersaneye git çünkü seni çalışma moduna koyar ..aldığın puanlar iyi ..küçük bir gayretle halledebilirsin ..kayinim 45 yaşında atandi

Bahsettiğiniz dersler hep ezbere dayanıyor. Bence, evde kendiniz de halledebilirsiniz gibi geliyor. Çeşitli mecralarda aynı konular hakkında 10 larca video mevcut. Birinden sıkılırsanız ötekine geçersiniz ama dershanedeki hocayı değiştirmeniz mümkün değil.

Bana kalırsa evde kendinize güzel bir program yapın ve netten bu konuları halledin. Sonuçta kitaplarla da destekleyeceksiniz. Konuları nasıl en iyi anladığınızı siz daha iyi biliyorsunuz o yöntemle çalışırsanız dershaneden daha faydalı olacaktır öğrenme süreciniz..

Ben evde kendi kendime çalışınca anlıyorum bol özet bol tekrar sürekli tekrar, sözel dersler için gereken bu zaten. Bir de bol soru çözmek.

Ben dershaneyi tercih ederim ama siz çocuğu eve yakın anaokuluna verin ki okuldaki her dakikasında ders çalışın

Dershanede ister istemez ders saatleri esneyebiliyor gidip geliniyor Zaman geçiyor

Ama dershane 2 gün falan oluyor bu nedenle çok da zamanınız gitmez bence deneyebilirsiniz

Özellikle vatandaşlık önemli kurs seçerken o konuyu da özellikle takip edin

Cnm.ben 2006 mezunuyum 8yil çalışma hayatım oldu ayrılmak zorunda kaldım işten vs...şimdi iş bulamıyorum.evde calisamayacagimi düşünüyorum.oglani krese verip ben dersaneye yazilcam.evde tempo tutturamam

Dururmumuz aynı
4 yaş çocuk
Polis eş
Kpss çalışma isteği
Ben dersaneye gittiğim sene 87 aldım atanamadim
Sonra 84-75 gibi puanlara düştü.
Bu sene için kararsizim

Evde video izleyecekseniz
Tarih Aydın Yüce
Coğrafya Engin Eraydın
Diğer branşlarla ilgili kesin bi şey söyleyemem ama bu hocaları ben çok beğenmiştim .
Başarabilirsiniz neden olmasın yapanlardan ne eksiğiniz var sadece planlama iyi olmalı eş ve çocuktan dolayı

Dershaneyi öneririm.
Elbette sihirli değnek değil ama çalışmanızda düzen-disiplin oluşturma konusunda oldukça faydalı.
Evde bunu sağlamak zor olabiliyor. Bana gelince matematik zaten zayıf olduğum bir konudur ve ayrıca yeni soru tipleri nedeniyle bocaladım ve atanamadım. Ancak genel kültürde dershanenin faydasını gördüm.
Başarılar dilerim. :)

Arkadaşlar malum olay yüzünden ceza almisim o yuzden cevap veremedim teşekkür ediyorum herkese

90 aldım muhendisim hala atanmayı bekliyorum.atanilmasi zor bir bölümse bir daha düşünün.kpss cok şey götürdü manen benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…