- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
-
- Konu Sahibi capricorn87
Evet ondan sıkılınca celal hocaya denk gelip izledim bir iki video ama geç kalmıştım ben yine de daha canlı geldi anlatısıMerhaba
Ramazan hocadan ben de sıkılmıştım maalesef. İsem yayıncılık mehmet celal özyıldız tavsiye ederim. Sayesinde netlerimi yükselttim.
İşte evet disiplinli olmak gerekiyor evde oluncaBana dershane daha yararlı olurdu çünkü evde düzenli çalışamıyorum. Savsaklıyorum sürekli. O yüzden dershane diyorum.
Evet normalde iyi kurumlarda olmaz ama bulunduğum ilde çok küçük bir kurum bir ishaninin bir katında sanırım öyle bir yer ona dikkat ederler mi bilemedim ..Eğer KPSS konusunda isim yapmış dershane tercihinde bulunursanız öyle hocalara denk gelme ihtimaliniz çok düşük . Ayrıca deneme dersleri olur kayıt yaptırmadan derse girip bir deneyebilirsiniz. Evde yapabilseniz çok güzel tabi ama ben tembelim şahsen yapamadım zamanında
Düşüncelerim hala aynı yaran var belli de ben kasimam :)) defol git başka yere üye bilgilerini gizleyerek kadar cesaretsizsin belliMune hanım ettiğin hakareti de görür umarım
Bu yazım yanlışlarıyla kazanırsın sınavı aynen canım devam ahahahahhaDüşüncelerim hala aynı yaran var belli de ben kasimam :)) defol git başka yere üye bilgilerini gizleyerek kadar cesaretsizsin belli
Düşüncelerim hala aynı yaran var belli de ben kasimam :)) defol git başka yere üye bilgilerini gizleyerek kadar cesaretsizsin belli
Evet "r" yerine "c" yazamadım ne büyük bir sorun ...Okuduğunu anlayamamak çok daha kötü inan bana ...Hem psikolojik hem fizyolojik bir sorun düşünsene okuyosun ama algilayamayip saçma sapan kısacık cumlelerle cevap veriyorsun .Uzun cümle kurma yetin bile yok çok yazık ...Bu yazım yanlışlarıyla kazanırsın sınavı aynen canım devam ahahahahha
Konunun en başından beri bana sarıyorsun lütfen muhatap olma benimle atanamadın diye bu kadar sinire gerek yokEvet "r" yerine "c" yazamadım ne büyük bir sorun ...Okuduğunu anlayamamak çok daha kötü inan bana ...Hem psikolojik hem fizyolojik bir sorun düşünsene okuyosun ama algilayamayip saçma sapan kısacık cumlelerle cevap veriyorsun .Uzun cümle kurma yetin bile yok çok yazık ...
Gerçekten suan ki haline çok üzüldüm .Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama gerçekten ciddi anlamda bir sikintin mi var ben insan gibi açıklama yapmışım yok niye 10 yıl sonra yok ev hanımı ol diye dalga geçmeye çalışan sendin ...Ama dediğim gibi durum vahim çok üzüldüm Allah şifa versinKonunun en başından beri bana sarıyorsun lütfen muhatap olma benimle atanamadın diye bu kadar sinire gerek yok
Tahrik ediyor cevap vermeyin bence...Evet "r" yerine "c" yazamadım ne büyük bir sorun ...Okuduğunu anlayamamak çok daha kötü inan bana ...Hem psikolojik hem fizyolojik bir sorun düşünsene okuyosun ama algilayamayip saçma sapan kısacık cumlelerle cevap veriyorsun .Uzun cümle kurma yetin bile yok çok yazık ...
Dalga gecmedim ön yargılı bi insansın bende sana çok üzüldümGerçekten suan ki haline çok üzüldüm .Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama gerçekten ciddi anlamda bir sikintin mi var ben insan gibi açıklama yapmışım yok niye 10 yıl sonra yok ev hanımı ol diye dalga geçmeye çalışan sendin ...Ama dediğim gibi durum vahim çok üzüldüm Allah şifa versinlütfen konumdan git
Sen niye böyle her şeyin içindesin beni mi takip ediyorsunTahrik ediyor cevap vermeyin bence...
Ben de 2020 için hazırlanmaya çalışıyorum,küçük kızım olduğu için dershane imkanım yok ama daha önce dershanenin çok faydasını gördüm. Coğrafyayı gözünüzde büyütmeyin tarih ve vatandaşlık asıl sıkıntı hatta ben Türkçeyi de hafife alıp hiç çalışmamıştım malesef sınavda yapamadım. Sayısalcıyım sizin gibi. Tarihin pusulası benim için muhteşem bir kitap ama yazarının dershane hocam olmasının büyük etkisi var. Şimdilik sadece tarih çalışıyorum pusuladan.
Pardon?????Sen niye böyle her şeyin içindesin beni mi takip ediyorsun
Zööönk ahahahahahPardon?????
2016 yilimda izlemistim ramazan yetkini.Ay ne güzel bana moral oldunuz ...Ramazan hoca neden bilmiyorum ama sikti beni çok ...kitabını da almıştım ama bıraktım tarihi .Coğrafyada bayram hoca izlenistum ama geç başladım yine de faydalı olmuş net konusunda ..çok iyi cikarmissiniz o zaman sakin kafayla birdaha bakayım ramazan hocaya :)
Buhar olup yok ol.On seneden sonra ne edecn kpss öffff