Kpss için dershane mi ev mi ,???

Merhaba
Ramazan hocadan ben de sıkılmıştım maalesef. İsem yayıncılık mehmet celal özyıldız tavsiye ederim. Sayesinde netlerimi yükselttim.
Evet ondan sıkılınca celal hocaya denk gelip izledim bir iki video ama geç kalmıştım ben yine de daha canlı geldi anlatısı

Eğer KPSS konusunda isim yapmış dershane tercihinde bulunursanız öyle hocalara denk gelme ihtimaliniz çok düşük . Ayrıca deneme dersleri olur kayıt yaptırmadan derse girip bir deneyebilirsiniz. Evde yapabilseniz çok güzel tabi ama ben tembelim şahsen yapamadım zamanında 😎😅
Evet normalde iyi kurumlarda olmaz ama bulunduğum ilde çok küçük bir kurum bir ishaninin bir katında sanırım öyle bir yer ona dikkat ederler mi bilemedim ..
Evet disiplinli olursam olacak ama her halükarda disiplin gerekecek :)

Bu yazım yanlışlarıyla kazanırsın sınavı aynen canım devam ahahahahha
Evet "r" yerine "c" yazamadım ne büyük bir sorun ...Okuduğunu anlayamamak çok daha kötü inan bana ...Hem psikolojik hem fizyolojik bir sorun düşünsene okuyosun ama algilayamayip saçma sapan kısacık cumlelerle cevap veriyorsun .Uzun cümle kurma yetin bile yok çok yazık ...

Evet "r" yerine "c" yazamadım ne büyük bir sorun ...Okuduğunu anlayamamak çok daha kötü inan bana ...Hem psikolojik hem fizyolojik bir sorun düşünsene okuyosun ama algilayamayip saçma sapan kısacık cumlelerle cevap veriyorsun .Uzun cümle kurma yetin bile yok çok yazık ...
Konunun en başından beri bana sarıyorsun lütfen muhatap olma benimle atanamadın diye bu kadar sinire gerek yok

Konunun en başından beri bana sarıyorsun lütfen muhatap olma benimle atanamadın diye bu kadar sinire gerek yok
Gerçekten suan ki haline çok üzüldüm .Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama gerçekten ciddi anlamda bir sikintin mi var ben insan gibi açıklama yapmışım yok niye 10 yıl sonra yok ev hanımı ol diye dalga geçmeye çalışan sendin ...Ama dediğim gibi durum vahim çok üzüldüm Allah şifa versin :KK70: lütfen konumdan git

Tahrik ediyor cevap vermeyin bence...

Ben de 2020 için hazırlanmaya çalışıyorum,küçük kızım olduğu için dershane imkanım yok ama daha önce dershanenin çok faydasını gördüm. Coğrafyayı gözünüzde büyütmeyin tarih ve vatandaşlık asıl sıkıntı hatta ben Türkçeyi de hafife alıp hiç çalışmamıştım malesef sınavda yapamadım. Sayısalcıyım sizin gibi. Tarihin pusulası benim için muhteşem bir kitap ama yazarının dershane hocam olmasının büyük etkisi var. Şimdilik sadece tarih çalışıyorum pusuladan.

Gerçekten suan ki haline çok üzüldüm .Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama gerçekten ciddi anlamda bir sikintin mi var ben insan gibi açıklama yapmışım yok niye 10 yıl sonra yok ev hanımı ol diye dalga geçmeye çalışan sendin ...Ama dediğim gibi durum vahim çok üzüldüm Allah şifa versin :KK70: lütfen konumdan git
Dalga gecmedim ön yargılı bi insansın bende sana çok üzüldüm

Tahrik ediyor cevap vermeyin bence...

Ben de 2020 için hazırlanmaya çalışıyorum,küçük kızım olduğu için dershane imkanım yok ama daha önce dershanenin çok faydasını gördüm. Coğrafyayı gözünüzde büyütmeyin tarih ve vatandaşlık asıl sıkıntı hatta ben Türkçeyi de hafife alıp hiç çalışmamıştım malesef sınavda yapamadım. Sayısalcıyım sizin gibi. Tarihin pusulası benim için muhteşem bir kitap ama yazarının dershane hocam olmasının büyük etkisi var. Şimdilik sadece tarih çalışıyorum pusuladan.
Sen niye böyle her şeyin içindesin beni mi takip ediyorsun

KESİNLİKLE EV. Ama şöyle bir durum var eğer evde o rahatlıktan dolayı çalışamıyorum diyorsanız kütüphaneye gidin.
Ben kpss hazırlanırken dershaneye gittim. İlk dönem hiç verim alamadım çünkü zamanımın çoğu dershanede geçiyordu.
İkinci dönemin 1 haftası evde denedim olmadı sonrasında hep kütüphaneye gittim.
En verim aldığım kütüphane oldu.
Hatta 1 gece öncesinden çalışacağım konuların videolarını telefonuma indirirdim kütüphanede hem dinler hem de not alırdım. Ardından o konuyla ilgili test çözerdim.

Anlayamadığın konular yoksa ve disiplinli çalışabileceksen ev. Ben evde hazırlandım. Başka şeylerle fazla ilgilenmeden. 2ay kadar biütün vaktimi ayırdım kpss ye. 94 aldım.
Bence deneme çözmwk çok önemli ve etkili. Deneme çöz cevapları kontrol et hata yaptığın konulara bk. Bol bol deneme çöz ama

Ay ne güzel bana moral oldunuz ...Ramazan hoca neden bilmiyorum ama sikti beni çok ...kitabını da almıştım ama bıraktım tarihi .Coğrafyada bayram hoca izlenistum ama geç başladım yine de faydalı olmuş net konusunda ..çok iyi cikarmissiniz o zaman sakin kafayla birdaha bakayım ramazan hocaya :)
2016 yilimda izlemistim ramazan yetkini.
isem yayinciliktaydi o zaman.
o tarihteki vidyolarinida izleyebilirsiniz.
bide tarihin pusulasi ismail adiguzelin konu anlatimli kitabiyla ilerledim.
vidyoyu dinler sonra o kitaptan tekrar yapip soru cozer not alirdim.
sonra konuyla ilgili sorulari cozer yeni vidyoya oyle gecerdim.
tarihin pusulasi kitabinin cok cok faydasini gordum.
hadi insallah olur sizinde:) kolay gelsin

X