- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
-
- Konu Sahibi capricorn87
Peki oneriniz nedir :)Hiç biri
On seneden sonra ne edecn kpss öffffPeki oneriniz nedir :)
Kpssye hep girdim ben zaten hep kaçırdım o arada yüksek lisans yaptım akademik kadrolar denedim vs ama akademi de artık boş boş bekleterek olmuyorOn seneden sonra ne edecn kpss öffff
Pegem tok satıcı dediklernden. Eğitimi nasıl bilmiyorum ama bikere bilgi almak için gitmiştik de zor bela cvpliyordu oradaki görevli kadın . O tavirdan dolayi gitmedimKesinlikle Pegem akademi
Evinin hanımı ol o haldeKpssye hep girdim ben zaten hep kaçırdım o arada yüksek lisans yaptım akademik kadrolar denedim vs ama akademi de artık boş boş bekleterek olmuyor
Geçen yıl bayram Meral hocayı izledim ama geç kalmıştım yine de coğrafyada epey faydası olmuş .Tarih için ramazan hicada çok sıkıldım başka bir oneriniz var mı tarih içinBenim hocam var nette ordan video izleyin özellikle tarih v e coğrafya süper
Allah hepimize kolaylık versin inşallah son sinavumiz olur :) evet disiplin saglayabikirsem daha iyi olur çünkü o yol git gel filan bogacak beni birde buranın havasına oğlumda alerji çıktı sonbahar gibi bir başlıyor hastaneye tanımıyoruz bunlar da varYoutube’da güzel ders anlatan hocalar var aslında.
Disiplini sağlayabilirseniz evde çalışmak daha verimli olur bana göre. Ben de youtube üzerinden hazırlanacağım aynı sınava, şimdiden kolay gelsin. :)
valla bayram ve ramazan hoca bana iyi geldi de benim de sınav bu yıl bende iyice saldım onları çalıştım diğer konular duruyor 1 ay sonra ayvayı yedikGeçen yıl bayram Meral hocayı izledim ama geç kalmıştım yine de coğrafyada epey faydası olmuş .Tarih için ramazan hicada çok sıkıldım başka bir oneriniz var mı tarih için
Ay ne güzel bana moral oldunuz ...Ramazan hoca neden bilmiyorum ama sikti beni çok ...kitabını da almıştım ama bıraktım tarihi .Coğrafyada bayram hoca izlenistum ama geç başladım yine de faydalı olmuş net konusunda ..çok iyi cikarmissiniz o zaman sakin kafayla birdaha bakayım ramazan hocaya :)Genel kultur yetenek iyiymiş.
tarih vidyolarinda ramazan yetkini oneririm.
ben evde hazirlandim evliyken.
ramazan yetkin,engin eraydin,aker kartal,hamza eren (turkce),(vatandaslik)
vidyolarinj izleyerek epey iyi net cikardim.
ustelik tarihim berbatti.
ramazan yetkin sayesinde 23 net yapmiştim 27 sorudan.
bendede sayisal yoktu.
o yuzden atanamiyordum.
7. senemde atandim cok sukur.
darisi basiniza insallah
2 sene dersaneye gittim. dersane sana calisma azmi veriyor. konu takibi imkani veriyor. konulari yetistirebiliyorsun ama ekstra gozunde buyutme. ben kutuphanede daha rahat calistim. 87 ile de atandim. yapilamayacak is degil gozunde buyutme. youtube da bayagi video var sana destek olacaktir. tarih ozellikle. cografya da su kirtasiyede satilan ilkogretim icin kabartmali haritalar var. acayip ise yariyor gorsel olarak. son 2 ay hatta yapabilirsen son 3 aya konu birakmadan bol bol deneme coz. dersanelerin gecmis denemelerini falan bul. sadece kitap denemeleri yeterli gelmez. eksikliklerini gorup konu tekrari yaparsin. benim denemelerim 93 95 arasi cikiyordu. sinavda cok stres yapmistim. aimdiki aklim olsa sadece kutuphane deneme yapardim.Merhabalar ,mezun olalı 10 yıl olacak atanamadim ucundan kıyısından kaçırdım hep :/ 2020 kpss den sonra da artık denemem sanırım çünkü yorgunum .Bu yüzden bu yıli çok güzel degerlendirmem gerek ...
Bulunduğum şehirde kpss dershaneleri var beyaz kalem ,yargı ,pegem ve Yediiklim ...Daha önce hiç dershaneye gitmedim doğru düzgün çalışmadım da genel puanım 75-80 arası oldu hep ama yetmiyor ...
Sayisalciyim genel yetenekten toplamda en fazla 7 yanlışım çıktı şimdiye kadar ama genel kültür mahvediyor .Tarih ,coğrafya aklımda tutamıyorum ve karşıma gelecek hoca öyle miy miy kitabı okursa boşuna gitmiş olurum .
Bana daha kısa akılda kalıcı şekilde püf noktalarını veren bir hoca gerekli bunu dagitmeden bilemem tabi .
Geçen yıl coğrafyadan video ders izledim iyiydi dikkatim hiç dağılmadan izleyebildim .Acaba daha disiplinli bir şekilde öyle mi denesem diye de düşünüyorum ..
Burada kimsem yok ,kimsede gelip uzun süre filan duramaz yani tek başımayım .Oğlumu Eylül gibi kreş veya anaokuluna yazdiracagiz 4 yaşında olacak Ekim'de .O gittiği Aralık'ta bende kurs veya video ders isini halletmem gerekecek mecburen .Ve büyük. İhtimalle yarım gün olacak .
Eşim polis çalışma düzeni yok o yüzden ona da güvenemiyorum .Tamamen oğlum ve ben ikimiz için bir plan yapmalıyım esimmekstra müsait olursa tabi tadından yenmez ama hesaba katmiyirum.
Gideceğim dershaneler aynı yerde ve evden yaklaşık 30 dk sürüyor .Evimin dibindeki anaokulu alırsa ters olacak .Yok kursa yakın krese verirsem daha yolumun üstü olur ..
Bilemedim o kısa zamanda sistemli bir şekilde video ders vs den takip etmek mi yoksa en baştan kurs denemek mi daha mantıklı ?? Dediğim gibi kursa gitms sebebim genel kültür ...
Teşekkür ediyorum şimdiden
Doğru bir plan ve disiplin dahilinde ilerleyeceğine inaniyorsan, ki sayısalı da yapabiliyorsan kesinlikle dersane ziyandır. Coğrafya tarih ve sözel mantık direkt olarak benim hocam videolardan dinle. Baştan sona dinle not al bitir. Soru çözümlü kitap ve deneme al. Ben sayısalciyim genel kültürde sadece bu hocaları dinleyip ve soru çözüp 60ta 54 yaptımMerhabalar ,mezun olalı 10 yıl olacak atanamadim ucundan kıyısından kaçırdım hep :/ 2020 kpss den sonra da artık denemem sanırım çünkü yorgunum .Bu yüzden bu yıli çok güzel degerlendirmem gerek ...
Bulunduğum şehirde kpss dershaneleri var beyaz kalem ,yargı ,pegem ve Yediiklim ...Daha önce hiç dershaneye gitmedim doğru düzgün çalışmadım da genel puanım 75-80 arası oldu hep ama yetmiyor ...
Sayisalciyim genel yetenekten toplamda en fazla 7 yanlışım çıktı şimdiye kadar ama genel kültür mahvediyor .Tarih ,coğrafya aklımda tutamıyorum ve karşıma gelecek hoca öyle miy miy kitabı okursa boşuna gitmiş olurum .
Bana daha kısa akılda kalıcı şekilde püf noktalarını veren bir hoca gerekli bunu dagitmeden bilemem tabi .
Geçen yıl coğrafyadan video ders izledim iyiydi dikkatim hiç dağılmadan izleyebildim .Acaba daha disiplinli bir şekilde öyle mi denesem diye de düşünüyorum ..
Burada kimsem yok ,kimsede gelip uzun süre filan duramaz yani tek başımayım .Oğlumu Eylül gibi kreş veya anaokuluna yazdiracagiz 4 yaşında olacak Ekim'de .O gittiği Aralık'ta bende kurs veya video ders isini halletmem gerekecek mecburen .Ve büyük. İhtimalle yarım gün olacak .
Eşim polis çalışma düzeni yok o yüzden ona da güvenemiyorum .Tamamen oğlum ve ben ikimiz için bir plan yapmalıyım esimmekstra müsait olursa tabi tadından yenmez ama hesaba katmiyirum.
Gideceğim dershaneler aynı yerde ve evden yaklaşık 30 dk sürüyor .Evimin dibindeki anaokulu alırsa ters olacak .Yok kursa yakın krese verirsem daha yolumun üstü olur ..
Bilemedim o kısa zamanda sistemli bir şekilde video ders vs den takip etmek mi yoksa en baştan kurs denemek mi daha mantıklı ?? Dediğim gibi kursa gitms sebebim genel kültür ...
Teşekkür ediyorum şimdiden