Kpss için dershane mi ev mi ,???

90 aldım muhendisim hala atanmayı bekliyorum.atanilmasi zor bir bölümse bir daha düşünün.kpss cok şey götürdü manen benden.
Allah emeğinizin karşılığını versin inşallah .1 yıldır atama oldu mu alanınızda .inşallah atanirsiniz .
Bölümüm kimya .Aslında tezli yüksek lisans yaptım önceliğim akademik ki bunun için uğraşıyorum sınavlara gittim olmadi.Ama kenarda beklemekle de olmuyor o yüzden kpss ye yoğunlaşıp atanirsam dışarıdan yine akademik ilanları takip ederim .Böyle boş boş beklemek beni yoruyor açıkçası birde artık 35 e yaklaşıyorum :/

Bölümüm kimya muhendisi benimde:) kadro çok az .bekliyoruz. 4001 de her ili yazdım yine gelmedi.bulundugum şehirde iş skintisi da var.cok zor cok

Ben bir yıl gittim dershaneye o da eğitim için
Sonra hep uzaktan eğitim aldım bence evde hazırlanmak daha rahat ve daha az vakit kaybı

Bölümüm kimya muhendisi benimde:) kadro çok az .bekliyoruz. 4001 de her ili yazdım yine gelmedi.bulundugum şehirde iş skintisi da var.cok zor cok
Aa benzer bölümler :) evet aynen kimyager ilanı da az oluyor ama atanirsiniz bence inşallah güzel bir yer olur .iş bulamamak çok.yipratici gerçekten

Ben bir yıl gittim dershaneye o da eğitim için
Sonra hep uzaktan eğitim aldım bence evde hazırlanmak daha rahat ve daha az vakit kaybı
Yani evet vakit açısından tabii ev daha mantıklı ama o disiplini sürekli devam.etturebilur miyim bilmiyorum ona şüphe duyuyorum evet dershaneye de gitsem evde devamı gelmezse boş yere gideceğim :)

Yani evet vakit açısından tabii ev daha mantıklı ama o disiplini sürekli devam.etturebilur miyim bilmiyorum ona şüphe duyuyorum evet dershaneye de gitsem evde devamı gelmezse boş yere gideceğim :)
Hazırlan git gel evde çalış bana dershane zor geliyordu üşengecim biraz ama evde otur pijamanla çalış
Bir düzene oturtunca evde de oluyor ya ama bu süreçte misafir almadım misafirliğe gitmedim

Hazırlan git gel evde çalış bana dershane zor geliyordu üşengecim biraz ama evde otur pijamanla çalış
Bir düzene oturtunca evde de oluyor ya ama bu süreçte misafir almadım misafirliğe gitmedim
Ya o da var evet .Birde oğlumun mutlaka bir anaokulu veya krese gitmesi gerek o saat aralığında .Eşim evde olduğunda ilgilenir ama belli olmuyor .Birisi geliyor ,bir olay çıkıyor vs.Mesela bugün sınav görevine yazmışlar burada personel az olduğu için isteğe bağlı da değil zorunlu .Akşam da ise gidecek ...
Bunları düşününce evet ev daha mantıklı olavak .Dediğim gibi disiplinli olmak lazım .
Biz gurbetteyiz buarda arkadaşlarımız var sadede o yüzden misafir konusunda rahatım :))

Aslinda bu size bağlı eğer disiplinli bir şekilde evde çalışabilirim diyorsaniz bence ev daha iyi zaten matematiğinizde iyiymiş. benim için dersaneye sadece matematik için gidilir o da yapamadığım soruları cözdürmek için.

Ben de uzun zamandir atanamadim. Branşim edebiyat. Evde iyi şekilde hazirlansam sıkıntı yok ama hazirlanamadim simdi ikinci kez hamileyim. Atanma umudum iyiden iyiye azaliyor hatta kayboluyor. Dun bir arkadas ortamindaydik orda atanan arkadaslarin yaninda kendimi cok garip hissettm gitmiyor bu düşünce. Eksiğim. Basaramadim. Umarim siz başarırsınız...

Geçen sene dershaneye gittim. Benimde bir oğlum var. Ben alandan da hazırlanmıştım gerçi.
Ama inan evde hazırlansam çok daha iyi olurdu. Hocalar dört dörtlük anlatmıyor. Bir arkadaşımız yarıda bırakıp evde YouTube üzerinden video izleyerek hazırlandı düşün.
Dershane vakit kaybıymış. Fazla iyi kaynak ile işi götürürsün bence. Tarih coğrafya zaten tekrar edildikçe akılda kalıyor

Evde çocuk olunca da biraz güç oluyor benim eşim de çalışıyor kpssye şu anda akşam kızımla ben ilgileneyim diyorum ama babasının kapısına dayanıyor aç diye sanki o orada başka bir şey yapıyor sanıyor
Belki sizinki daha büyüktür laf anlar gerçi çalışmam gerek deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…