- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
-
- Konu Sahibi capricorn87
Allah emeğinizin karşılığını versin inşallah .1 yıldır atama oldu mu alanınızda .inşallah atanirsiniz .90 aldım muhendisim hala atanmayı bekliyorum.atanilmasi zor bir bölümse bir daha düşünün.kpss cok şey götürdü manen benden.
Bölümüm kimya muhendisi benimde:) kadro çok az .bekliyoruz. 4001 de her ili yazdım yine gelmedi.bulundugum şehirde iş skintisi da var.cok zor cokAllah emeğinizin karşılığını versin inşallah .1 yıldır atama oldu mu alanınızda .inşallah atanirsiniz .
Bölümüm kimya .Aslında tezli yüksek lisans yaptım önceliğim akademik ki bunun için uğraşıyorum sınavlara gittim olmadi.Ama kenarda beklemekle de olmuyor o yüzden kpss ye yoğunlaşıp atanirsam dışarıdan yine akademik ilanları takip ederim .Böyle boş boş beklemek beni yoruyor açıkçası birde artık 35 e yaklaşıyorum :/
Aa benzer bölümler :) evet aynen kimyager ilanı da az oluyor ama atanirsiniz bence inşallah güzel bir yer olur .iş bulamamak çok.yipratici gerçektenBölümüm kimya muhendisi benimde:) kadro çok az .bekliyoruz. 4001 de her ili yazdım yine gelmedi.bulundugum şehirde iş skintisi da var.cok zor cok
Yani evet vakit açısından tabii ev daha mantıklı ama o disiplini sürekli devam.etturebilur miyim bilmiyorum ona şüphe duyuyorum evet dershaneye de gitsem evde devamı gelmezse boş yere gideceğim :)Ben bir yıl gittim dershaneye o da eğitim için
Sonra hep uzaktan eğitim aldım bence evde hazırlanmak daha rahat ve daha az vakit kaybı
Teşekkür ederim başarılar şimdiden size de:)Aa benzer bölümler :) evet aynen kimyager ilanı da az oluyor ama atanirsiniz bence inşallah güzel bir yer olur .iş bulamamak çok.yipratici gerçekten
Hazırlan git gel evde çalış bana dershane zor geliyordu üşengecim birazYani evet vakit açısından tabii ev daha mantıklı ama o disiplini sürekli devam.etturebilur miyim bilmiyorum ona şüphe duyuyorum evet dershaneye de gitsem evde devamı gelmezse boş yere gideceğim :)
Ya o da var evet .Birde oğlumun mutlaka bir anaokulu veya krese gitmesi gerek o saat aralığında .Eşim evde olduğunda ilgilenir ama belli olmuyor .Birisi geliyor ,bir olay çıkıyor vs.Mesela bugün sınav görevine yazmışlar burada personel az olduğu için isteğe bağlı da değil zorunlu .Akşam da ise gidecek ...Hazırlan git gel evde çalış bana dershane zor geliyordu üşengecim birazama evde otur pijamanla çalış
Bir düzene oturtunca evde de oluyor ya ama bu süreçte misafir almadım misafirliğe gitmedim
Geçen sene dershaneye gittim. Benimde bir oğlum var. Ben alandan da hazırlanmıştım gerçi.Ya o da var evet .Birde oğlumun mutlaka bir anaokulu veya krese gitmesi gerek o saat aralığında .Eşim evde olduğunda ilgilenir ama belli olmuyor .Birisi geliyor ,bir olay çıkıyor vs.Mesela bugün sınav görevine yazmışlar burada personel az olduğu için isteğe bağlı da değil zorunlu .Akşam da ise gidecek ...
Bunları düşününce evet ev daha mantıklı olavak .Dediğim gibi disiplinli olmak lazım .
Biz gurbetteyiz buarda arkadaşlarımız var sadede o yüzden misafir konusunda rahatım :))
Evde çocuk olunca da biraz güç oluyor benim eşim de çalışıyor kpssye şu anda akşam kızımla ben ilgileneyim diyorum ama babasının kapısına dayanıyor aç diye sanki o orada başka bir şey yapıyor sanıyorYa o da var evet .Birde oğlumun mutlaka bir anaokulu veya krese gitmesi gerek o saat aralığında .Eşim evde olduğunda ilgilenir ama belli olmuyor .Birisi geliyor ,bir olay çıkıyor vs.Mesela bugün sınav görevine yazmışlar burada personel az olduğu için isteğe bağlı da değil zorunlu .Akşam da ise gidecek ...
Bunları düşününce evet ev daha mantıklı olavak .Dediğim gibi disiplinli olmak lazım .
Biz gurbetteyiz buarda arkadaşlarımız var sadede o yüzden misafir konusunda rahatım :))