- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
-
- Konu Sahibi capricorn87
Çok çok teşekkür ediyorum birde böyle deneyeceğim size ve konumda bana yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz duaciyim :)Her ders için tavsiyelerim var ama uzun olmasın diye en zor olan dersi ele almak istedim.
Gercekten de harita destekli çalışmak, coğrafya ile tarihi olayı ilişkilendirrebilmek,ayni konuları sıkıntıdan patlasanız bile,adınız kadar iyi ögrenmiş olsanız bile tekrar etmek,daima sebep sonuc ilişkisi üzerinde durmak ve mutlaka kendi yazısı ile çalışmak tarih dersi icin anahtar ifadelerdir.
Bi de tekrarları içinizden değil. Yüksek sesle yapın. Siz ögretmen olun, hayali öğrencilere dersi anlatın.bunun için de bana dua edersiniz.
Emin olun.
Aklınıza takilan bi şey olursa yardımci olurum
Amin inşallah :) Zeynep hoca ve Ayşegül hocayı da not aldım .Evet ramazan hicada sıkilinca celal hocayı buldum o daha canlı anlatıyor sanki :) ramazan hocayı tekrar vakit genisken dinleyeceğim yavaş yavaş not alarak o bitince de celal hocayı dinlerim sağolun :)Ben de kpss sürecindeyim.. Ben ramazan hocanın videolarından sonra Celal özyıldız hocanın videolarını dinledim ve tarihi öyle güzel pekiştirdi ki.. Eğer güzel disipline alabilirseniz kendinizi evde çalışmak çok daha faydalı bana göre. Benim hocamda Ayşegül hoca ile Zeynep hocanın nasıl süreç yönetilmeli nasıl çalışılmalı nerden başlanmalı ne zaman bitirmeli bunları anlattıkları videolar mutlaka takip edin onları. Sistemli olmak planlı olmak sağlam bi düzen kurmak çok önemli. Eğer bunları yapıp gerçekten usanmadan emek verirseniz evde hazırlanın derim ben. İsteyen herkes atansın inşallah
Kimin beyninin basmadığı belli inş bi on yıl daha atanamazsın aptal öyle mi yersin banıBı ton konum var şimdiye kadar kimseye ters bir cevabım olmamıştır en sert eleştiriye bile kimkonularima denk gelen varsa bilir ama aptal insana tahammül edemiyorum beyniniz basmıyor belli ben orada ne soruyorum bu beyninizi kullanıp okuyun
Gaza geldim yarın başlayayım :) sizin için de iyi olur inşallah .Valla olumsuz yorumlara acigimdir inanın ama küçücük beynini dalga geçmek için kullanan tiplere uyuz oluyorum başka konuda denk gelsem de laf ederim ...
Valla bence 1 ay demeyin coğrafya tarih biraz yüklemin mesela geçen yılın istatistiğini bakın en çok hangi konular çıkmış onlara bile baksaniz kardir
bacım sen hayrolaEvinin hanımı ol o halde
İşte tek korkum ne biliyor musunuz kitabı alıp miy miy okuyan bir hocaya denk gelmek .Öyle birosinin dersine asla girmem çünkü bende o kitabı öyle okutabiliyirum :)Sayısalcı biri olarak özellikle tarihte büyük sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorum. Ve dershaneden yana oy kullanıyorum . Evde vakit kaybedersiniz gereksiz bilgi yığını içinde boğulabilirsiniz ve tembellik yapabilirsiniz ama tarih coğrafya gibi dersler, derste güzel dinlemeyle halledilebilir derslerdir genelde. sadece sözel bölüm derslerine giderek hem daha makul ücretler ödeyebilir hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz bence . Şimdiden başarılar
Başlayın başlayın belli olmaz hangi puanlara ztanildigi belli olmuyor bazen inşallah güzel olur son ay yuklenin rabbim gönlünüze göre versinGaza geldim yarın başlayayım :) sizin için de iyi olur inşallah .
Ben uygulama da indirdim benim hocam
Amin çok teşekkürler.sizin de gönlünüze göre olur inşallahBaşlayın başlayın belli olmaz hangi puanlara ztanildigi belli olmuyor bazen inşallah güzel olur son ay yuklenin rabbim gönlünüze göre versin
Ne bileyim ya sinir etti gece gece ...bacım sen hayrola
Çok şükür o 10 yılda boş durnadim senin gibiKimin beyninin basmadığı belli inş bi on yıl daha atanamazsın aptal öyle mi yersin banı
Eğer KPSS konusunda isim yapmış dershane tercihinde bulunursanız öyle hocalara denk gelme ihtimaliniz çok düşük . Ayrıca deneme dersleri olur kayıt yaptırmadan derse girip bir deneyebilirsiniz. Evde yapabilseniz çok güzel tabi ama ben tembelim şahsen yapamadım zamanındaİşte tek korkum ne biliyor musunuz kitabı alıp miy miy okuyan bir hocaya denk gelmek .Öyle birosinin dersine asla girmem çünkü bende o kitabı öyle okutabiliyirum :)
Evet tarihten daha çok zorlanıyorum maalesef .verilen tavsiyeleri not alıyorum hepsini uygulayscagim.Dediginiz doğru disiplinli olursam ev daha zaman tasarrufu sağlar ama olamazsam 1 yilim çöpe gider haklısınız
HAhahaha işe yaramamış ama ayrıca ne biliyorsun beniNe bileyim ya sinir etti gece gece ...
Çok şükür o 10 yılda boş durnadim senin gibi
Kimin beyninin basmadığı belli inş bi on yıl daha atanamazsın aptal öyle mi yersin banı
Celal hoca o kadar komik ki ben masa başında kaç defa gülme krizine girdim sayamadımAmin inşallah :) Zeynep hoca ve Ayşegül hocayı da not aldım .Evet ramazan hicada sıkilinca celal hocayı buldum o daha canlı anlatıyor sanki :) ramazan hocayı tekrar vakit genisken dinleyeceğim yavaş yavaş not alarak o bitince de celal hocayı dinlerim sağolun :)
Mune hanım ettiğin hakareti de görür umarımMune abla su neyin nesi bir bakar mısın adam gibi konu açıyorum sabahtan beri kafa buluyor
MerhabaGeçen yıl bayram Meral hocayı izledim ama geç kalmıştım yine de coğrafyada epey faydası olmuş .Tarih için ramazan hicada çok sıkıldım başka bir oneriniz var mı tarih için
Bı ton konum var şimdiye kadar kimseye ters bir cevabım olmamıştır en sert eleştiriye bile kimkonularima denk gelen varsa bilir ama aptal insana tahammül edemiyorum beyniniz basmıyor belli ben orada ne soruyorum bu beyninizi kullanıp okuyun
Yani evet genel kültür sözel okuduğunu anlamaya dayanıyor ama belki daha eğlenceli bir şekilde anlatan olur mu diye bı düşündüm ,:) disiplinli olmak gerek her iki durumda da tabiGenel kültür için dershane çok mantıksız ya hadi yetenekte çözemedin soruları sormak için hoca şart oluyor ama genel kültür sadece konu çalışmak başka bir olayı yok.