Kpss için dershane mi ev mi ,???

Çok çok teşekkür ediyorum birde böyle deneyeceğim size ve konumda bana yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz duaciyim :)

Amin inşallah :) Zeynep hoca ve Ayşegül hocayı da not aldım .Evet ramazan hicada sıkilinca celal hocayı buldum o daha canlı anlatıyor sanki :) ramazan hocayı tekrar vakit genisken dinleyeceğim yavaş yavaş not alarak o bitince de celal hocayı dinlerim sağolun :)

Kimin beyninin basmadığı belli inş bi on yıl daha atanamazsın aptal öyle mi yersin banı

Gaza geldim yarın başlayayım :) sizin için de iyi olur inşallah .
Ben uygulama da indirdim benim hocam

İşte tek korkum ne biliyor musunuz kitabı alıp miy miy okuyan bir hocaya denk gelmek .Öyle birosinin dersine asla girmem çünkü bende o kitabı öyle okutabiliyirum :)
Evet tarihten daha çok zorlanıyorum maalesef .verilen tavsiyeleri not alıyorum hepsini uygulayscagim.Dediginiz doğru disiplinli olursam ev daha zaman tasarrufu sağlar ama olamazsam 1 yilim çöpe gider haklısınız

Genel kültür için dershane çok mantıksız ya hadi yetenekte çözemedin soruları sormak için hoca şart oluyor ama genel kültür sadece konu çalışmak başka bir olayı yok.

Eğer KPSS konusunda isim yapmış dershane tercihinde bulunursanız öyle hocalara denk gelme ihtimaliniz çok düşük . Ayrıca deneme dersleri olur kayıt yaptırmadan derse girip bir deneyebilirsiniz. Evde yapabilseniz çok güzel tabi ama ben tembelim şahsen yapamadım zamanında

Celal hoca o kadar komik ki ben masa başında kaç defa gülme krizine girdim sayamadım benim de tarih sorunum vardı epey faydasını gördüm ama dediğiniz gibi önce ramazan hocayı dinleyip ardından Celal hocayla pekiştirince

Dershane düzenli çalismak icin faydali bunun disinda gerekli gormuyorum pek. Evde düzenli çalisma imkani varsa youtubeden dersleri takip edebilirsiniz. GY ve GK kısmında benim hocam ekibini tavsiye ederim özellikle Esra Özkan ve Ramazan Yetkin cok iyi .

Ramazan Yetkin sıktı demişsiniz ben de ilk izledigimde sıkılmıstım ama sonrasinda çok eglenceli oldugunu fark etmistim sadece onu dinleyerek , not alip bol bol soru bankasi cozerek sinavda bir soru kacirmistim. Cografyada Engin Eraydin da iyi . Soru bakalari icin pegem tercihimdir.

Kitaptan calismak yerine video izleyerek çalisip not almak daha kalici oluyor ve sıkmıyor.

Geçen yıl bayram Meral hocayı izledim ama geç kalmıştım yine de coğrafyada epey faydası olmuş .Tarih için ramazan hicada çok sıkıldım başka bir oneriniz var mı tarih için
Merhaba
Ramazan hocadan ben de sıkılmıştım maalesef. İsem yayıncılık mehmet celal özyıldız tavsiye ederim. Sayesinde netlerimi yükselttim.

Genel kültür için dershane çok mantıksız ya hadi yetenekte çözemedin soruları sormak için hoca şart oluyor ama genel kültür sadece konu çalışmak başka bir olayı yok.
Yani evet genel kültür sözel okuduğunu anlamaya dayanıyor ama belki daha eğlenceli bir şekilde anlatan olur mu diye bı düşündüm ,:) disiplinli olmak gerek her iki durumda da tabi

Bana dershane daha yararlı olurdu çünkü evde düzenli çalışamıyorum. Savsaklıyorum sürekli. O yüzden dershane diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…