-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
Nasilsiniz gorusmeyeli? Calismalar nasil gidiyor?
gunaydinn
dun fazla calisamadim programdan bi unite bitirip test cozdumm..
bugun de disarda islerim var o yuzden anca bi konu calisabilirim
kpss disindaki tum isler bos geliyo.keske evden hic cikmadan calisabilsem
Sagol cnm. Insallah hepimiz.Günaydın.Dogum günün kutlu olsun umarım en güzel hediyeyi temmuzda alırsın :)))
Ben evde calisamiyorum. O yuzden kursa yazildim. Tembelim biraz o konuda :) ogleden sonra esimin okuluna gidecegim. Bos bir odaya gecip calisicam ins. Ogrenme tarih ve matematige basladim. Evde calisabiliyorsaniz ne mutlu.gunaydinn
dun fazla calisamadim programdan bi unite bitirip test cozdumm..
bugun de disarda islerim var o yuzden anca bi konu calisabilirim
kpss disindaki tum isler bos geliyo.keske evden hic cikmadan calisabilsem
Gunaydin. Evde kaldikca ise guce takiliyorum ben de. O yuzden evde durmuyorum pek.Dimi:)
Sabahtan aksama paso calissak.ev isiymis cocukmus carsi pazarmis kalsa hepsi:-(
Gunaydinlar bu arada..
Bilgili gunler diliyorum
Iste o kurs bizim gibiler icin sistemli calismaya tesvik edecek ins :) evde olunca insanlar da kpss konusunu pek ciddiye almiyorlar. Misafir bitmiyor. Kurs olunca bir bahane bile oluyor. Ben bu sene mecbur kalmadikca hafta sonu bile misafir kabul etmeyecegim. Gerekirse kursum var derim. 2012 de yilim misafir agirlamakla gecti. Sozde sinava hazirlaniyordum. Isin kotusu onlarla birlikte bir sure sonra insanin kendisi de ciddiye almamaya basliyorBen evde calisamiyorum. O yuzden kursa yazildim. Tembelim biraz o konuda :) ogleden sonra esimin okuluna gidecegim. Bos bir odaya gecip calisicam ins. Ogrenme tarih ve matematige basladim. Evde calisabiliyorsaniz ne mutlu.
baslangicta (yani su siralar) evde calisabiliyorm ama zaman gectikce ayni duzeni devam ettiremiorm sıkılıyorm tembellik yapiorm.duzen acisindan ben de kursa yazilldmDolunay22
Evet macaroncum biliyorum seni. Evlenmissin de gozunaydin:) ben de baktim kpssnin olacagi yok nisanlandim. :) Nikahta keramet vardir diyerek belki ugur getirirhosgeldin..ben de edebiyatciyim..gecmis yillardan hatirlarsin belki
ales cikmis sorularr
Iste o kurs bizim gibiler icin sistemli calismaya tesvik edecek ins :) evde olunca insanlar da kpss konusunu pek ciddiye almiyorlar. Misafir bitmiyor. Kurs olunca bir bahane bile oluyor. Ben bu sene mecbur kalmadikca hafta sonu bile misafir kabul etmeyecegim. Gerekirse kursum var derim. 2012 de yilim misafir agirlamakla gecti. Sozde sinava hazirlaniyordum. Isin kotusu onlarla birlikte bir sure sonra insanin kendisi de ciddiye almamaya basliyor
Evet macaroncum biliyorum seni. Evlenmissin de gozunaydin:) ben de baktim kpssnin olacagi yok nisanlandim. :) Nikahta keramet vardir diyerek belki ugur getirir
Tesekkur ederim canim. Ne zaman mezun oldun? Bizim bölüm de aldi basini gitti 81lere bakalim ne yapacagizAllah tamamına erdirsin canım. Ben de edebiyatçıyım aynı mantıkla nişanlandım bakalım hayırlısı
Iste o kurs bizim gibiler icin sistemli calismaya tesvik edecek ins :) evde olunca insanlar da kpss konusunu pek ciddiye almiyorlar. Misafir bitmiyor. Kurs olunca bir bahane bile oluyor. Ben bu sene mecbur kalmadikca hafta sonu bile misafir kabul etmeyecegim. Gerekirse kursum var derim. 2012 de yilim misafir agirlamakla gecti. Sozde sinava hazirlaniyordum. Isin kotusu onlarla birlikte bir sure sonra insanin kendisi de ciddiye almamaya basliyor
Evet macaroncum biliyorum seni. Evlenmissin de gozunaydin:) ben de baktim kpssnin olacagi yok nisanlandim. :) Nikahta keramet vardir diyerek belki ugur getirir
Ne kadar güzel bir sisteme oturtabilmek. Benim bulunduğum yerde kpss kursu olmadığı için mecbur evde hazırlanıyorum ama çok dağılıyorum gerçekten zor oluyor böylesi
Allah tamamına erdirsin canım. Ben de edebiyatçıyım aynı mantıkla nişanlandım bakalım hayırlısı
Canim evde calisabilsem aslinda cok daha rahat. Moralini bozma. Sistemini oturtursan ev daha verimli.Ne kadar güzel bir sisteme oturtabilmek. Benim bulunduğum yerde kpss kursu olmadığı için mecbur evde hazırlanıyorum ama çok dağılıyorum gerçekten zor oluyor böylesi
çok tatlılar yaCanim benim insan alisiyor ya...benim bir de iki tanesimdi ellerine benim gecen yilki deneme dergilerimden almislar.kalemlerim de tabi ellerinde.daireler ciziyorlar.biz ders calisiyoruz anne diyorlar simdiden basladilar yani