- 30 Eylül 2015
- 403
- 5.093
-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
Evet canim durum ciddi.isi artik cok siki tutuyorlar.konulara calismaktan ogretmenlik bilgilerimizi unutuyoruz.atanmakla is bitse..kazaninca da tam atanmis sayilmiyoruz.haklısın o zaman. yeterli bilgim olmadığı için kararsız kalmıştım.
ikisinden birini alıp çalışayım. Şu youtubedaki adamıda izlerim. çok teşekkürler tekrar
gerçekten çok yardımcı oldun :)
Canim belki baska bolumun alan kitabinda da vardir bilmiyorum.ben kendi alanim old.icin o kitapta denk geldim.o an ona calisiyordum yanigerçekten mi?
çok mantıksız değil mi?
başka bölümdekiler neden gidip snıf öğretmenliği alanına çalışmak zorunda kalsın ki
anladım canım :)Canim belki baska bolumun alan kitabinda da vardir bilmiyorum.ben kendi alanim old.icin o kitapta denk geldim.o an ona calisiyordum yani
Matematikci bi arkadasim vardi.bi tarih ogretmenine sormus ben hic anlamiyorum nasil anlarim diye.kocaman bi kartona kavram haritasi yaparak calis demis.simdi atandi mi bilmiyorum ama son denemelerde tarih netleri yukselmisti..zamanin olursa oyle dene istersen.ben yapamadim amaanladım canım :)
ingilizceci olduğu için tarihle uzaktan yakından hok
anca önerdiğiniz kitaplara çalışacağım .
hiç zamanım olacağını sanmıyorum buna :)Matematikci bi arkadasim vardi.bi tarih ogretmenine sormus ben hic anlamiyorum nasil anlarim diye.kocaman bi kartona kavram haritasi yaparak calis demis.simdi atandi mi bilmiyorum ama son denemelerde tarih netleri yukselmisti..zamanin olursa oyle dene istersen.ben yapamadim ama
Gelisimler ogrenmeler bitti mihiç zamanım olacağını sanmıyorum buna :)
Neyse kızlar size iyi geceler. Ben çıkıp biraz çalışayım. Bugün program geliştirmeden bir ünite bitirip sorularını çözeceğim
İyi geceler canim.benim de cocukklari uyutup biyoloji calismam lazim..hepimize iyi calismarGelcaliler ogrenmeler bitti mi
Bitti onlar. Arada tekrar olsun diye soru bankasından soru çözüyorum. Zaten dershanede tekrar yaprak testler falan olacaktırGelisimler ogrenmeler bitti mi
Rica ederim ne demek :) kolay gelsin hepimize o halde biran önce hizlanmamiz lazımhaklısın o zaman. yeterli bilgim olmadığı için kararsız kalmıştım.
ikisinden birini alıp çalışayım. Şu youtubedaki adamıda izlerim. çok teşekkürler tekrar
gerçekten çok yardımcı oldun :)
2016 4 set egitim 4 set gy gk siparis ettim 417 tl cok iyi bwnce tesekkur ederim 2015 almadim ben konu dagilimi cikan sorulara gore falsn fatk eder diye riske atmayayim dedim hata mi ettim ki2015 beyaz kalem ve uzman kariyer in soru setleri çok çok uygun hocam.. ben de önümüzdeki hafta sipariş vermeyi düşünüyorum. o yüzden baya araştırdım. en uygun ve en fazla seçenek kitapseç te var
2016 4 set egitim 4 set gy gk siparis ettim 417 tl cok iyi bwnce tesekkur ederim 2015 almadim ben konu dagilimi cikan sorulara gore falsn fatk eder diye riske atmayayim dedim hata mi ettim ki
Hayirli olsun canim.yeni kitap her zaman cok guzel oluyor.kokulu kokulu2016 4 set egitim 4 set gy gk siparis ettim 417 tl cok iyi bwnce tesekkur ederim 2015 almadim ben konu dagilimi cikan sorulara gore falsn fatk eder diye riske atmayayim dedim hata mi ettim ki
Gunaydin kizlar. Ben de bugun bismillah diyip basliyorum. Kursun sinavi var bugun. Onun icin erken kalktim yollara dustum. Matematik seviyesine gore sinif belirleyecekmis. Onun icin gidiyorum. Bugun dondugumde ilk is tarihin ilk konusu ile baslamak... herkese kolay gelsin.
Bosuna gitti param yani neyse ins kazanirizda sinavi deger emeklerimizeeğitim için çok fark etmiyor. tek sıkıntı tarih.. o da ek kitap ile hallediliyor. kitapların çoğunu içerik olarak değil görünüş olarak değiştiriyolar. yine de hayırlı olsun canım.. kitaplar gelince insan her türlü mutlu oluyor :)
Ben soru seti aldim hepsini canim dersaneye gidiyorum murata veriyor onlar konu anlatimi bolca.Ben once konu calisiyorum sonra butun soru bankalarimdan o unitrnin sorularini cozuyorumHayirli olsun canim.yeni kitap her zaman cok guzel oluyor.kokulu kokulu2016 almakla cok iyi yapmissin bence..dedigin gibi dsgilimlsr ve konu agirliklari az da olsa degisiyor.bir de konudan ziyade soru cozmeye agirlik ver bence..
Evet canim.konu calisma sinavi degil bence bu sinav.mumkun oldugunca bol kaynaktan bol soru cozmek.pratik yapmak.yoksa konuyu iyice bilsen bile testin agir olunca olmuyor.zamanla yarisiyoruz sonuctaumran80 .!.:Ben soru seti aldim hepsini canim dersaneye gidiyorum murata veriyor onlar konu anlatimi bolca.Ben once konu calisiyorum sonra butun soru bankalarimdan o unitrnin sorularini cozuyorum