- 30 Eylül 2015
- 403
- 5.093
- Konu Sahibi Gerginbiri35
Benim de sinif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk kez mi gireceksin?Benim de sinif.
Dershaneyle beraber baslasak bari evde..paral gitmenin de faydasi olur sankiBen pegeme yazıldım daha başlamadık bile. Arkadaşım egemize yazıldı onlarda bu hafta başlayacak daha başlamadılar yani..
Onuncu girisim canim ben baya tecrubeliyimilk kez mi gireceksin?
bu sene olur inşallah :)Onuncu girisim canim ben baya tecrubeliyim
Senin ilk mi[/QUOTE]Senin E="gull_nare, post: 42865666, member: 707789"]Onuncu girisim canim ben baya tecrubeliyim
Hepimizin insaallah canim..o kadar okuduk herkes hakediyor bence atanmayibu sene olur inşallah :)
Hepimizin insaallah canim..o kadar okuduk herkes hakediyor bence atanmayi
evet daha mezun bile değilim. 4. sınıfım[/QUOTE]Senin ilk mi
Ne kadar guzel...bu yilinin kiymetini bil...bende cok ozluyorum 4.siniftaki zamanlarimi:-([/QUOTE]evet daha mezun bile değilim. 4. sınıfım
herkes öyle söylüyor :)Hic korkma.kendi kendine oluyor o zaten.taze taze yaptin yaptin sonra zor oluyor malesef
tarihten dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bir arkadaşta Tarihin pusulasını önermişti. Altı şapka diye bir yayına ait sanırım. önerdiğiniz videolara bakacağım çok teşekkür ederim. Daha henüz gk gy çalışmaya başlamadım. Eğitimden çalıştım biraz. Daha alan var tabi. Nasıl bitecek bilmiyorum.
Evet millet coktan baslamis calismaya...Aman dikkat 2016 basımın yayinevi kitapcim.biz altı sapka ile anlasmalarini bitirmişler ama alti şapka yayınları 2015 kitabin kapagini degistirip 2016 diye satisa çıkarmış o sahte kitaptır.okulla zor olur evet ama işte sürekli calismak gerekiyor rakipler yaz tatilinde calismaya başladı bende sadece türkçe ve cografyaya bakabildim tatilde hizlanmak lazım yani bence dersanenin dediğine bakma çalış dersanede tekrar olmus olur hem güven olmuyor dersanelere bazıları konulari yetiştiremiyor riske girmeye gerek yok bence
Evet millet coktan baslamis calismaya...
Canim youtubeden video ders izle.ramazan yetkin var.cok guzel anlatiyo tarihi.resmen yasiyor adam tavsiye ederim.bende hic anlamam.onu dinledikce tarih calisasim geliyorEvet bense daha tarihin t sini bilmiyorum :))imdide odev yapiyorum okul bitmis olsaydi keske son sinif degilde mezun olsaydim boyle cok zorrr
1.üniteyi izledim ama sanki hakan dede bende baska ya ben tarihi onunla sevdim ramazan yetgini izlemek şart bu yil evet ama cok hızlı anlatyor ben yetişemiyorum notta aldigim için:/Canim youtubeden video ders izle.ramazan yetkin var.cok guzel anlatiyo tarihi.resmen yasiyor adam tavsiye ederim.bende hic anlamam.onu dinledikce tarih calisasim geliyor
selam kizlaarr
Mascara hosgeldinnn
bence calismakla cok iyi yapmissin.egitimden kinular deismedi ki.sadece soru sayisi azaldi.detay yerine temel ve kolay soruyolarr..dersaneden once gitmen senin icin avantaj.mesela dersanede gelisimi 3 ayda bitireceksen evde calisarak 1-2 haftada bitirirsin.dersaneye bagli kalmak seni yavaslatir