KPSS 2016(öğretmenlik)

arkadaşlar merhaba ben youtube tan ramazan yetgin hocanın tarih video larını izlemeye başladım onlarında faydası var gibi sizede tavsiye ederim
Merhaba canim hozgeldin.. O hocanin anlatmasini bende cok begeniyorum.cografyadan da nihan ataman var.cok guzel anlatiyor.zorla yaptiriyor sanki sorulari.yapamayanin kafasini kiriyo falan:-) ona da bi bak.cok zevkli anlatiyor dersi.

Merhaba canim hozgeldin.. O hocanin anlatmasini bende cok begeniyorum.cografyadan da nihan ataman var.cok guzel anlatiyor.zorla yaptiriyor sanki sorulari.yapamayanin kafasini kiriyo falan:-) ona da bi bak.cok zevkli anlatiyor dersi.
Kertenkelebek35 senin kacinci yilindi bu yil?ilk miydi

oytden bi unite calisip test cozdum.ogrenme ve gelisimden test cozdum.simdi bi saat mola vericem.arkasindan program calisicamm :nazar::nazar::nazar::KK50::KK50:

tarihin pusulasını sipariş ettim. Salı günü elimde olur sanırım.
Başka derslerden önerdiğiniz kaynaklar var mı? Cografya olur vatandaşlık yada türkçe olur. Mutlaka burdan çalışmalısın sorular çok paralel çıkıyor dediğiniz kitaplar var m?

tarihin pusulasını sipariş ettim. Salı günü elimde olur sanırım.
Başka derslerden önerdiğiniz kaynaklar var mı? Cografya olur vatandaşlık yada türkçe olur. Mutlaka burdan çalışmalısın sorular çok paralel çıkıyor dediğiniz kitaplar var m?
Cografyadan temelin varsa kesinlikle cografyanin doktrini kitabini öneririm burdaki bütün arkadaşlarada oneriyorum super bir kitap kemal arslanin fb'n varsa girip hocanın sayfasindan örnek sayfalari inceleyebilirsin onun dışında ben dun yazmayı unutmuşum vicdan yaptım şimdi evveliyat çöZümlü soru bankasini mutlaka almalısın gecen yilki sorular o kitaptan gelmiş diyorlar anayasada da ben anayasinin pusulasi diye bir kitap var onu alacagim oda baya ünlü ama kitap nasil bir sey diyemem kullanmadım çünkü yine unuttuklarim varsa aklima geldikçe yazarim buraya :)

Derken aklima geldi hemen yazayim:)))) turkceden ales soru bankalarindan cozun diyorlar artik türkçe soruları ales tarzi geliyormuş veee bol bol cikmis sorular sadece kpss degil osymnin yaptigi butun sinavlarin sorularini çözmek gerekmiş mantiktanda yediiklim önerilmiş hep konu anlatimda en iyisi oymus sanırım

Alani olan arkadaşlar kaynak kitaplarda pek bir bilgim yok ama yazin arastirdigimda cogu kiside ygs kitaplari gördüm ondan çalışıyorlar bunuda söylemek istedim

Cografyadan temelin varsa kesinlikle cografyanin doktrini kitabini öneririm burdaki bütün arkadaşlarada oneriyorum super bir kitap kemal arslanin fb'n varsa girip hocanın sayfasindan örnek sayfalari inceleyebilirsin onun dışında ben dun yazmayı unutmuşum vicdan yaptım şimdi evveliyat çöZümlü soru bankasini mutlaka almalısın gecen yilki sorular o kitaptan gelmiş diyorlar anayasada da ben anayasinin pusulasi diye bir kitap var onu alacagim oda baya ünlü ama kitap nasil bir sey diyemem kullanmadım çünkü yine unuttuklarim varsa aklima geldikçe yazarim buraya :)
coğrafyadan hiç temelim yok malesef. pegemin konu anlatımlı kitabı var ondan çalışsam önce olur mu?
tarihi bitirdikten sonra dediğin evveliyat çözümlü soru bankasınıda alırım.
bu anayasa dediğin vatandaşlık sanırım değil mi ?
bu arada senin bölümün neydi. Sordum mu bilmiyorum unuttum kusura bakma ikinciye soruyorsam.

Alani olan arkadaşlar kaynak kitaplarda pek bir bilgim yok ama yazin arastirdigimda cogu kiside ygs kitaplari gördüm ondan çalışıyorlar bunuda söylemek istedim
ingilizceden gireceklere pegem öneriyorum alanda.
çok iyi gerçekten anlatımı.

coğrafyadan hiç temelim yok malesef. pegemin konu anlatımlı kitabı var ondan çalışsam önce olur mu?
tarihi bitirdikten sonra dediğin evveliyat çözümlü soru bankasınıda alırım.
bu anayasa dediğin vatandaşlık sanırım değil mi ?
bu arada senin bölümün neydi. Sordum mu bilmiyorum unuttum kusura bakma ikinciye soruyorsam.

Pegemden de calisabilirsin bende ilk onunla başlamıştım.evet vatandaşlık oda soru tutturmuş diye biliyorum.bölümüm sosyoloji :)

pegem egitim soru bankalari mukemmel.2016 almaya gerek yok.kapak deissede sorular deismiyor ama cok kaliteli.mutlaka cozun.egitimim iyiyse pegem soru bankasi sayesindee:KK49::KK49::KK49:

Ya ben egitimin e sini bilmiyorum :))) gelisim psikolojisi egitim pskolijisi falan gördük ama daha bir suru ders var sanırım en zoruda ölçme galiba

X