- Konu Sahibi Gerginbiri35
ben bugun calisamadim.ailemin yanina geldim..yarin telafi edicem ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugun calisamadim.ailemin yanina geldim..yarin telafi edicem ins
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)selam kizlaarr
Mascara hosgeldinnn
bence calismakla cok iyi yapmissin.egitimden kinular deismedi ki.sadece soru sayisi azaldi.detay yerine temel ve kolay soruyolarr..dersaneden once gitmen senin icin avantaj.mesela dersanede gelisimi 3 ayda bitireceksen evde calisarak 1-2 haftada bitirirsin.dersaneye bagli kalmak seni yavaslatir
aynı kaderi paylaşıyoruz. Bölümün nedir senin?Evet bense daha tarihin t sini bilmiyorum :)))) simdide odev yapiyorum okul bitmis olsaydi keske son sinif degilde mezun olsaydim boyle cok zorrr
çok teşekkür ederim uyarın için. Alırken dikkat edeceğim :)Aman dikkat 2016 basımın yayinevi kitapcim.biz altı sapka ile anlasmalarini bitirmişler ama alti şapka yayınları 2015 kitabin kapagini degistirip 2016 diye satisa çıkarmış o sahte kitaptır.okulla zor olur evet ama işte sürekli calismak gerekiyor rakipler yaz tatilinde calismaya başladı bende sadece türkçe ve cografyaya bakabildim tatilde hizlanmak lazım yani bence dersanenin dediğine bakma çalış dersanede tekrar olmus olur hem güven olmuyor dersanelere bazıları konulari yetiştiremiyor riske girmeye gerek yok bence
aynı kaderi paylaşıyoruz. Bölümün nedir senin?
çok teşekkür ederim uyarın için. Alırken dikkat edeceğim :)
kolay gelsin o zaman.Benim işim çok zor bölümüm sosyoloji formasyon var daha birde hocalar hic anlayışlı degil once su okulu bitirin sonra kpss çalışırsınız diyorlar ben baya imtihanlardayım yani :)
Tesekkurler.Allahtan alan yok oda olsa bu yıl hazırlanmazdımkolay gelsin o zaman.
Alan sınavın var mı peki senin? Yoksa o yönden rahatsındır.
balera şimdi baktım dediğin kitaba kitapsec den.
Hem altı şapka hemde kitapcım 2016 basımları var. İkiside aynı fiyat.
Tarihi pegemden değilde direk bunu alıp çalışayım o zaman.
arkadaşımın ablası sosyal bilgilerden giriyor 2 senedirPegem 2015 var bende cok yetersiz tarihte tek pegem degil ihtiyaç yargi vs. de yetersiz tarihten mutlaka ek kaynak gerekli evveliyatida baya öneren var bence ikisini incele hangisi hosuna giderse onu al ikiside ayrıntılı sonuçta
arkadaşımın ablası sosyal bilgilerden giriyor 2 senedir
tarihin pusulası size çok ağır gelir yarısında bırakırsınız demiş.
çok kararsız kaldım.
Evet ya.kazim karabekirin yazdigi kitabi sormuslar.calisirken bu cikmaz diyerek bakmadan geciyoruz.sonuc ortada.bu cikmaz dediklerin karsinda malesefbalera2867444 .!.:Çok ayrıntılı kitaplar evet ama artik tarih 2 yıldır ayrıntı dip bucak seylerden soruluyor mesela bir soru meb kitabinda okuma parcasinda geçiyormuş bu soyledigim kitaplar hem meb kaynaklari hemde akademik kaynaklar taranarak hazirlanmis kitaplar az soruda degil 27 soru yani malesef ki mecburuz tarihin pusulasi 2014 te alan kitabiymis zaten ama gk tarihte birebir sordular o kitaptan durum baya ciddi yani
haklısın o zaman. yeterli bilgim olmadığı için kararsız kalmıştım.Çok ayrıntılı kitaplar evet ama artik tarih 2 yıldır ayrıntı dip bucak seylerden soruluyor mesela bir soru meb kitabinda okuma parcasinda geçiyormuş bu soyledigim kitaplar hem meb kaynaklari hemde akademik kaynaklar taranarak hazirlanmis kitaplar az soruda degil 27 soru yani malesef ki mecburuz tarihin pusulasi 2014 te alan kitabiymis zaten ama gk tarihte birebir sordular o kitaptan durum baya ciddi yani
gerçekten mi?Canim gecen yilki tarih sorulari yarginin sinif ogrt alan bilgisi kitabindan cikti.cok ayrintili bakma bence