- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.284
- 823
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Öyle bir seçeneginiz neden Yok onu anlayamadım ileri derece alzhemir olması demek çok büyük bir rahatsızlığı var demek degil yani size zarar Verme gibi bi durum zaten Yok Emin’im ki suan olduğu yerde ücret olmasaydı olduğu yer de de bırakırdınız sırf para ödenmesin diye uğraşıyorsunuz gerçekten allah vicdan merhamet sahibi etsin herkesi ayni durumda kendi anneniz olsaydı bu sekil davranır mıydınız çok merak ettim
Karısının emekli maaşı veya geliri yok.
Diyelim ki 3 ay kaldı. Sonra kurum 3 aylık parayı yani yaklaşık 14 bini bizden mi ister ?
İster ama alacak yasal bir dayanağı yok
Sizinle yaptıkları sözleşme vs mevcut değil
Dava edeceğiz şeklinde yaklaşırlarsa sadece tehdittir inanmayın. Babanızın maaşına haciz işlemi uygulayıp ayda dörtte biri kadarını alabilirler sadece ki bildiğim kadarıyla emekli maaşına haciz işlemi kaldırıldı. Ancak şu var ki bu tür kurumlar ödeme işlemi netleşmeden acezenin girişini yapmazlar, mutlaka bir şekilde ödeme yapılmıştır. Belki kurum sahip çıkma potansiyeli olan birilerini fark edince bedeli yüksek bile söylemiş olabilir. Detayları öğrenmek lazım
Oyle vallahi. Istanbul’da bir tanidigim 600$ veriyor cocuk bakicisina ve kurun hic onemi yok..wuuuuuuuu ilk defa duydum almaz diye düşündüm bayağı varmış parası
Kendi çocukları ziyaret etmiyor yabancıları yadirgamamak lazım.
Çocuk esirgeme , yaşlılar evi unutulmamalı asla.
Çocuklarımla bile gidiyorum. Bir gün sadece bir günü ayırmak hiç zor değil.
Alzheimer evde bakmak çok zor hastalığın son safhası hortumlarla besleniyorlar ve altına bez bağlamak şart, bu şekilde alzheimer hastası rahat 8 yıl ölmeden yaşaya biliyor, ona bakan çok profesyonel olması şart
B Betull63 bunu da oku da merhametsiz olan bana bir çözüm öner.Alzheimer hastası ile yaşamak gerçekten çok zor.
İleri derecede ise hastalığı ayağa kalkamaz. Sürekli yatar, yatak yarası olmasın diye 2 saatte bir çevirmek gerekir. Burnundan ya da doğrudan midesinden hortumla beslenir, mama ciğerlerine kaçmasın diye uygun pozisyon vermek lazım. Bez değiştirilir sürekli, hatta bazı mamalar ishal yapar, saat başı bez değiştirmek icap eder. Haftada bir yıkanmak ister,. Çok zor evde bakmak bence.
Evinize alıp bir bakıcı tutsanız en azından bakıcı 4 bin küsür para almaz diye düşünüyorum
Fiyatları hiç bilmiyorum ama evde bakıcı daha ucuz olmaz mı ki?
Eşinizle babası zamanında ilgilenmemiş mi!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?