• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

Kalbinizi kirmak istemem ama , kayinpeder o sekilde konusup bagirirken susan adami koca diye tutmam bi daha yanimda. En sevmediğim seydir esini boyle ezdiren erkekler. Gozumde hic degeri kalmaz. Ilk olsa neyse genel tutumu buymus diyorsunuz cunku. En iyisi bundan sonra kendiniz bakin basinizin çaresine. Ama unutmus gibi de davranmayin lutfen yuzune bakmayin o kayinpederin.
kesinlikle öyle yapıcam ama eşimle de durumu konuşmadım konuşmak da gelmiyor içimden

Eşinize yüklenmeyin, eğer o sırada tepki verseydi olay daha büyüyüp tartışma çıkardı. Bunu bildiği için susmuş adam. Bide zaten o sirada mecbursunuz ona belki işinizi halletmeden ceker gider çocuğu götüremeyiz diye düşünmüştür.
ondan ziyade korkusundan çekinmesinden yapıyor. hiç cevap vermez koca adama küfür eder ya rabbi şükür der

Geçmiş olsun. İnsan kendi işini kendi halledebilecek dahi olsa dar zamanda yanında yamacında ona destek olacak bir nefes arıyor. Siz de bu sebeple kayınpederinizi aramışsınız ama adam yanlış dal tutunulmaz. Kızın iyi olsun da geri hepsi halledilir.

Oncelikle cok gecmis olsun Rabbim hepinize sifa versin insAllah.
Esinize kizmayin cunku kendi bir sey yapamadigi icin muhtemelen sessiz kalmis.

Kayinpederiniz sarhos oldugu icin sacmalamis. Yardim istemeniz cok normal geldi bana cunku sizin de bir rahatsizliginiz var anladigim kadariyla.
Bence siz cok guclu birisiniz bir daha ambulans cagirip gidebilirsiniz. Sinirlenip hic kendinizi uzmeyin olur mu ❤

Kp alkollüymüş sen sarhoş adamla mı kavga ettin. Taksi tutacak olduktan sonra yalnız da giderdin. Eşini güç bela neden çıkardın onu hiç anlamadım zaten. Ön sayfaları okumadım. Aklıma ilk gelenler bunlar oldu

çünkü tek başıma yapamayacağımın gerekçelerini anlatmıştım üst mesajlarda
Siz de engelliyseniz yine her durumda esinizin gelmesine gerek yoktu. Kp de arizali bir tipmis,uzerine de alkol eklenince sacmalamis demek ki. Bedensel engeliniz ne durumda? Tek basiniza disari cikamiyor musunuz? Anneniz veya bir akrabaniz var mi yakinlarda size yardimci olabilecek? Cok uzuldum inanin ama iste yapacak bir sey yok

allah razı olsun kızlar.. bazen kızımın hakkına girdiğimi düşünüyorum.. annesi ben olmamalıydım
Ne munasebet canim oyle dusunmeyin. Engelli bireylerin de cocuklari mis gibi bakilabilir gayet dogal. Siz de zaten mis gibi bakiyormussunuz daha ne uzuluyorsunuz?

Siz de engelliyseniz yine her durumda esinizin gelmesine gerek yoktu. Kp de arizali bir tipmis,uzerine de alkol eklenince sacmalamis demek ki. Bedensel engeliniz ne durumda? Tek basiniza disari cikamiyor musunuz? Anneniz veya bir akrabaniz var mi yakinlarda size yardimci olabilecek? Cok uzuldum inanin ama iste yapacak bir sey yok
İşte 1 dk dan fzla kucağımda tutamıyorum. Uzun süre ayakta durup yürüyemiyorum annemlerle farklı şehirlerdeyiz malesef

İşte 1 dk dan fzla kucağımda tutamıyorum. Uzun süre ayakta durup yürüyemiyorum annemlerle farklı şehirlerdeyiz malesef
Bence ailenizde bir engelli varsa ,o da kp nin ta kendisi olmalı.

Madem ağzınla içmeyi bilmiyorsun içme şu zıkkımı. Çok mu lazım yani. Ben anlamıyorum.

gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.
Anneler gerekirse cocuklari icin dunyayi tersine dondururler. Oyle bir guc geliyor ki,inanin yapamayacaginiz sey yok. Esinizin ozel durumu,kp nizin akilsizligi yuzunden temiz bir taksi duraginin numarasini cebinize kaydedin. Evde de her zaman icin hastane gidis donus paraniz olsun. Hakli cikmayacaksiniz ama bu adama da gostermelik saygi gosterin. Milletin lafiyla ugrasmamak icin o da. Allah yardimciniz olsun. Cocugunuza da sifalar.

Taksi cagirmak için telefon ediyorsunuz, istediginiz adresi soyluyorsunuz onlar geliyor kapiniza kadar.

Taksi için kpin gelmesine gerek yoktu. Eşinizi taksiye bindirmekse mesele taksici size yardim ederdi zaten rica etseniz. Kocanizi goturmuşsunuz hastaneye, hem kocanizi ittirmissiniz, hem cocukla ugrasmissiniz ne fark etti?
Bunu yapacaginiza kendiniz taksi cagirip cocukla gidebilirmişsiniz gayet, hastanede yardimci olurlardi zaten.

Kp cagirip boşuna hakaret duyup, eşinizi yaniniza alip daha fazla zorlanacaginiza tek gitseniz daha iyiymis neden israrla herkesi goturmeye calistiniz anlamadim ama bir daha oyle yapin bence.

burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum

sizin de engelli olduğunuzu ben de anlamamıştım konularınızı bilmediğimden
yani o zaman kayınpeder de alkollü gezmeyecek
he her zaman değil çok nadir içiyorsa; böyle bir şey denk gelmişse o da bunun etkisiyle söylemişse kötü bir durum olmuş sadece. çünkü bu planlı bir durum değil.
ama şu sıkıntılı dönemde biraz az içse bir yerinden eksilmez yani...

lütfen öyle anne olmamalıydım falan diye düşünmeyin, çok yanlış bir düşünce.
insanlar bedenen hatta ekonomik yönden çok iyi olmalarına rağmen ne kadar kötü anne baba olabiliyorlar.
şu an zor bir süreç sonra iki taraf da iyi ki diyecek :KK200:

burdaki insanlar iki engellinin çocuğu olmaması gerektiğini düşünür çünkü bakamadığımızı sanırlar.. evet kucağımda 1 dk dan fazla tutamıyorum ama bebek arabasıyla her yere götürüyorum kendim yemiyorum giymiyorum ona yapıyorum.. üstü başı her zaamn pırıl pırıldır. saçları her zaman yapılıdır.. hep şarkılar söyleriz ona çok güzel şeyler öğretiyorum.. ama anne olmamalıydım ben şurdaki yorumlardan onu anlıyorum
Ah arkadasim inanin bilmiyordum durumunuzu. Incitecek birsey yazdiysam ozur dilerim. Anneliginizi de sorgulamayin lutfen. Nice fiziksel kusuru olmayip ta insanliktan nasibini almamis anneler var ki. Cocuklarini hirpalayan,umursamayan. Komsulariniz nasil?Acil durumda yardimci olabilecek bir insan evladi komsu olsa boyle akrabaya ihtiyaciniz kalmaz. Allah dagina gore kar verir. Hic uzulmeyin.

Gecmiş olsun öncelikle
Adam sarhosmus eşinizin dedigi gibi sabah hatırlamayacak bile
Bende adamın arabası bile yokken taksi sizde cagırabilirdiniz düşüncesindeyim
Evinizin yakınlarındaki taksi duragının numarasını alın bundan sonra kimsrye minnet etmeden kendiniz işinizi halledin derim

Back