• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

Öncelikle çok geçmiş olsun kızınız bir an önce iyileşir inşallah

konuna gelirsek madem suçlu olacaksın bari içini dökte gerçekten susmadığın için suçlu ol
eşin arkanda durmuyorsa sen kendini savun gerekirse bağır çağır eşinde ne rahat ne diyeyim nedir
iyi o zaman yüzüme küfür etsin ben yine de ağzımı açmayayım öyle mi? Susmayın lütfen ya çok sinirlendim :kahve:
ben seni babam saydım babam kadar sevdim sen bana bunu yaptın sen kendini affediyor musun diye sorarım anlarsa artık anlamazsa da evim ayrı derdim ayrı ama asla eskisi gibi olmam

işte ben de bunu anlamıyorum. herkes torunum için canımı veririm diyor. eşimin akülü aracının olmaması beni zor duruma soktu tek başıma da yapamam sandım ama hastanede de her şeyi tek başıma yaptım. hem eşimi ittim hem kızımı ordan oraya götürdüm. kp gitti yattı koltukta.. lafa gelince can verenler neden icraatte biraz zaman veremiyorlar...
Yoo yaparsiniz.
Kendinize guvenin.
Gece 2 lerde 3 lerde tek basima taksi cagirip cok gittim hastanelere.
Elin varsa basini kasiyacaksin en guzeli.
Esiniz evde kalsin
Bilmiyorum ben kimseyle yüz göz olmayi sevmedigim icin gece vakti yardim isteyebilecegim cok arkadasim var ama istemeden cok gittim.
Bir kez aradim sadece kotuydum o zaman da taksiye inecek gucum yoktu.
Arabamla götürsün diye

Yoo yaparsiniz.
Kendinize guvenin.
Gece 2 lerde 3 lerde tek basima taksi cagirip cok gittim hastanelere.
Elin varsa basini kasiyacaksin en guzeli.
Bilmiyorum ben kimseyle yüz göz olmayi sevmedigim icin gece vakti yardim isteyebilecegim cok arkadasim var ama istemeden cok gittim.
Bir kez aradim sadece kotuydum o zaman da taksiye inecek gucum yoktu.
Arabamla götürsün diye
ben de uzun zaman tek yaşadım tek yaptım her şeyimşi ama engelli bi eş ve hasta bi bebekle yapamam gibi geldi ama daha iyisini yapardım eminim

Adam sarhoşmuş ayrıca da eskiler çocukları çok doktora götürmezmiş alışık değil Kp i boşverin

Zaten eşin rahatsızmış taksi numaralarınız hazır oldun atlayın gidin kendiniz

Gerekirse eşiniz çocuğu kucağında tutar siz onu itersiniz

Geçmiş olsun
hastanede öyle yaptım zaten keşke aramasaydım

Yanlış yapmışsınız. Evlendiginiz anda babanızın kp kv ve annenizin sorumluluğu bitiyor. Siz bir de kendinize güvenmiş çocuk sahibi olmuşsunuz. Gece 4 de gelmek de istemeyebilirdi. Gelmis yine de gitmek istemeyebilir. Yapsalar iyi olurdu ama kimse siz konfor sağlamak zorunda değil.

gece 4 tü tek başıma yapamam diye düşündüm ama hata etmişim.
Canim gece 4 te olsa keske alkollu bi kayinpederle dha cok zorlastirmissin isini kucagna cocgu alip tek gitsen dha az yorulurdun. Cok gecmis olsn kizina cpk uzuldum insallah iyilesir tez vakitte

Yanlış yapmışsınız. Evlendiginiz anda babanızın kp kv ve annenizin sorumluluğu bitiyor. Siz bir de kendinize güvenmiş çocuk sahibi olmuşsunuz. Gece 4 de gelmek de istemeyebilirdi. Gelmis yine de gitmek istemeyebilir. Yapsalar iyi olurdu ama kimse siz konfor sağlamak zorunda değil.
bazı şeyler karşılıklıdır. onlar konforlu yaşasın diye ben de çok şey yaptım. hiç bir şeyi bilmiyosa bunu bilecek değil mi

bazı şeyler karşılıklıdır. onlar konforlu yaşasın diye ben de çok şey yaptım. hiç bir şeyi bilmiyosa bunu bilecek değil mi
Siz de yapmak zorunda değilsiniz. Ben yapmıyorum valla. Haketmyorlar. Hiç bir beklentiye de girmiyorum. Ne veriyorum ne alıyorum mis gibi dertsiz hayat

Canim gece 4 te olsa keske alkollu bi kayinpederle dha cok zorlastirmissin isini kucagna cocgu alip tek gitsen dha az yorulurdun. Cok gecmis olsn kizina cpk uzuldum insallah iyilesir tez vakitte
alkollü olduğunu bilmiyordum ki eşim dedi ben farketmedim bile. her zamanki hali zaten kaynanamın evi başına yıktı geçenlerde yıktı döktü bütün herşeyi ve hala di,yolar ki aaa çok iyidir çok cömerttir vs

ben evlenene kadar tek yaşayan her işi tek yapan bi insandım zaten evi tek başıma geçindirirdim. şimdi bi çocukla kendimi yetersiz hissediyorum. canım sıkkın bilemedim napcamı

:KK19: Niye yetersiz hissediyorsun ki? Bana cok iyi bir anne gibi gözüküyorsun burdan

ben seni babam saydım babam kadar sevdim sen bana bunu yaptın sen kendini affediyor musun diye sorarım anlarsa artık anlamazsa da evim ayrı derdim ayrı ama asla eskisi gibi olmam
Cidden böyle bir tavra ve küfre böyle yaklaşıyorsanız adamın yaptıkları normal geldi bana
kendi babam olsa bile bağırıp çağırırım ki başkasını düşünemiyorum bile :kahve:

alkollü olduğunu bilmiyordum ki eşim dedi ben farketmedim bile. her zamanki hali zaten kaynanamın evi başına yıktı geçenlerde yıktı döktü bütün herşeyi ve hala di,yolar ki aaa çok iyidir çok cömerttir vs
Bosver gulum ne oldugu bellli demekki esi oglu onu oyle kabullenebilir sende sayginda kusur etmessin ama geri kalan seylerde yapmak zornda deglsin .. iyi mi cocugun smdi

Siz de yapmak zorunda değilsiniz. Ben yapmıyorum valla. Haketmyorlar. Hiç bir beklentiye de girmiyorum. Ne veriyorum ne alıyorum mis gibi dertsiz hayat
insanız. onlar zor durumdayken ben hiç düşünmedim bile. bana karşı da dedikleri kadar iyiyse düşünmemeliler böyle şeyleri.. karakteri böyle işte. millete çatacak kimse sesini çıkarmayacak. aynı afrasına hastanede devam etti milletten alınca cevabını paşa paşa sustu. böyle erkekler kendilerinden küçük güçsüğz kadınlara karşı erkek işte ben bunu kabullenemiyorum

Adam alkollüymüş şimdi ne diyelim rezillik bilmez ki o durumda. Eşiniz sakinliğini korumuş ama onu suçlamadan önce şöyle düşünün. Orada babasına ters çıksa, adam bıraksa gitse siz hasta çocuk ve eşinizle yalnız kalacaksınız. Belki mecbur olduğu için boyun eğmiştir. Çocuğunuza acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun.

:KK19: Niye yetersiz hissediyorsun ki? Bana cok iyi bir anne gibi gözüküyorsun burdan
bende de ileri derece skolyoz var şiddetli ağrılarım oluyor uzun süre ayakta duramıyorum vce 10 dk dan fazla rahatlıkla yürüyemiyorum... bu yüzden tek başıma yapamm diye düşündüm

insanız. onlar zor durumdayken ben hiç düşünmedim bile. bana karşı da dedikleri kadar iyiyse düşünmemeliler böyle şeyleri.. karakteri böyle işte. millete çatacak kimse sesini çıkarmayacak. aynı afrasına hastanede devam etti milletten alınca cevabını paşa paşa sustu. böyle erkekler kendilerinden küçük güçsüğz kadınlara karşı erkek işte ben bunu kabullenemiyorum
Ben sizin iyiliginiz için söylüyorum. Iyilik yapıyorsaniz denize atacaksınız. Balık bilmezse Halik bilir. Ama ben şöyle iyilik yaptım o da bunu yapmalı vs beklenti içinde olursanız daha cook üzülecek günler sizi bekliyor

Ben sizin iyiliginiz için söylüyorum. Iyilik yapıyorsaniz denize atacaksınız. Balık bilmezse Halik bilir. Ama ben şöyle iyilik yaptım o da bunu yapmalı vs beklenti içinde olursanız daha cook üzülecek günler sizi bekliyor
haklısınız canım orası öyle. olması gerekenle olan hiçbir zaman aynı olmuyor malesef

Back