Kp bana darıldı.

bizim eve emrivaki gelmeye çalışan kv, kendi kızının evine haftasonları ayak basamaz damat rahatsız olur diye. :) Haftaiçi kızına gider damat eve gelmeden çıkar gidermiş. İşlerine gelince herşeyi düşünmeyi biliyorlar valla düşüncesizlik filan değil.
eltimin evi hala yol geçen hanı gibi, bana da eltim gibi davranmaya calıştılar ama olmadı tabi

Aynen öyle benim rahatsız olacağımı da düşünüyolar ama işte kv görümce değil mi benim rahatsız olduğum şey onların hoşuna gider içten içe sevmedikleri için .

En sevmediğim şeylerden biri vıcık vıcık hareketler evlilikte mahremiyet diye bişey var ayrıca dinimizdede karı kocanın özel hayatına çok önem verildiği için kendi çocuğun bile sizin odanıza kapıyı vurmadan giremez doğru olan budur. Ayıp yahu üstelik bide hamilesin
Afedersin bi sizin odada uyumadıkları kalmış
Bu kadarı da olmaz sen iyi sabırlıymışsın takdir ettim seni bu kadar saygılı olman elbette en güzeli ama bence bu konuyu ciddi ciddi eşinle konuş sen yeterince rahatsızlık duyuyorsun zaten ayrıca torunlarını hiç görmüyolarmı sanki onada inanasım gelmedi senin sabrını mı sınıyorlar anlamadım. Sen hamilesin önce bunun bi farkına varsınlar
Sen uyuyadakalırsın yatarsın hem akşam 9 gelinecek bi saat değil bence. İnşallah eşin seni anlarda bu meseleyi güzelce halleder

Çok teşekkürler yorumunuz için. bide ben 4 yıllık evliyim biz hep böyleydik alışmışız akşam kimseniin gelmemesine neden şimdi onlar gelir yada gelecek diye ben üstümü değiştirmeyim yada yatağımı kurmayayım? Torunuda görüyolar istedikleri zaman alıp evlerinede götürüyolar 1 saat oynuyor 8de getiriyor gidiyolar hoop 9da gene bizdeler. E sevdin ya gene mi özledin.Benden bunu bekliyolar amac alıştırmak. yüz verirsem devamı da gelir ve inanın saygı duyulası bi taraflari olmadığı halde saygılı davranıyorum..

Bu arada bacım benimde kayınpederle aramda sorunlar var seninki gibi değil daha farklı nedenler ama sorun işte.... Bu tür sorunlar insanı çok rahatsız ediyor bende kafamdan atamıyorum bi şekilde bi yerde karşıma çıkıyor sorunum ne diyeyim Allah ıslah etsin hepsini

Onlar iyice abartmışlar saçmalamışlar
Torunu bahane ediyorlar bende 4,5 senelik evliyim seni çok iyi anlıyorum sen yine çok sabırlısın mecbur değilsin sürekli onlara göre kendini ayarlamaya.... Kendi kızlarının evine hergün gitselerya sıkıysa damatlarını sürekli rahatsız etsinler bakalım noluyomuş. Ama oğluna gelince gelin nasıl olsa o evde konu mankeni gibi durur her seferinde hizmet eder nasıl olsa gelin dimi yapacak yapmazsa hemen saygısız damgası vururlar ama kendi yaptıkları saygısızlıkları görmezler..... Yüz verme bence buna bir dur demenin zamanı çoktan geçmiş zaten... Keşke uzağında olsalardı herşey dozunda güzel o doz bi kaçtımı sorunlar işte o zaman başlıyor
Allah yardımcın olsun Allah onlara yaptıkları yanlışı idrak edebilecek kapasite nasip etsin

Siz beni linç etmeyin demişsiniz ama altlı üstlü oturan herkes şikayetçi bu konulardan kimse yol yordam bilmiyor, erkek çocuklarına tapılıyor

doğrudan söylemek varken ima niye? sevmiyorum kendimize göre düzenimiz planlarımız var diyin geçin. çok da anlamıyorlarsa geldiklerinde kapıyı açmayın. içeride olduğunuzu bilsinler ama açmayın. o zaman anlarlar

Kusura bakmayın ama bence 9 buçuk geç bir saat. Ve her gün. Ben belki evde atlet pijama geziyorum bu rahatlığını o saatte neden bozayım? İç çamaşırlarınız asılı sobanın üzerinde anlıyorum. Çok iyi anlıyorum çocukluğumuz sobalı evde geçtiği için. Sizin sen kendinize zaman ayıracağınızı ve dinleneceğinizi bilmeli.
Bırakın darılsın. Eşiniz ne diyor bu konuda?

7 aylık hamileymiş arkadaş.erken mi uyuyorsun , o saatte niye yatak serili falan diyen olmuş.9.30 erken mi ya.2 yaşında çocugu var.belki uyutmaya hazırlanacak.eşiyle iki bardak çay içecek.hiç biri olmadı pijamasını giyip ayağınin altına yastik koyup uzanacak belki.ben de 8 aylık hamileyim calısıyorum bir de hop yemekten sonra uzanıyorum koltuğa.
Gündüz zırt pırt geliyorlarmiş zaten.yok oglunun evi yok erken saat.ne ise ne.torunu özluyorsa alsın yukarda sevsin.

Iyi olmuş anlamişlar da bir daha gelmez inşallah

Çocuğu çok görmek istiyorsa gündüz gönderin görsün. Eşiniz de işten gelirken uğraşın anne baba nasılsınız desin çıksın yukarı.

Aynen öyle gerçekten.
Eşime çok söylendim belki üstümü değiştiriyorum rahat olucam akşam akşam gelmek nerden çıkıyo felan hiçbişey demedi.aman boşver bişeyde desem anlamıycaklarını biliyorum dedi. gerçektende anlayacak insan değiller direk bana kinleniyolar eşim bişey dese. Şimdide görümcemde küsmüş 5 karış suratla geldi az önce baktım tavırlı tavırlı hareketler yaptı gitti. Küssünler hiç umrumda değil .

Ama eşim bana demedi yanlarına gel otur bak ayıp oldu felan gibi. Gayette iyiydi bozulmadı hiç. Bana hak veriyor da belli etmiyor ara bozulmasın fazla diye sanırım. Çünkü kendiside benim ailem habersiz geldiğinde rahatsız olmuştu..

Bence abartmamışsınız. Bırakın alınsın ve gelmesin. Sadece kayınpeder değil diğerleri de gelmesin o kadar sık. Haftada bir gelip görseler, bir akşam da eşiniz çocuğu çıkarsa yeter. Aynı apartmandasınız diye her gün görüşmek zorunda değilsiniz. Bilmiyorum, bana göre değil her gün birileriyle görüşmek.

Hanımefendi çok haklısınız ister 9 da uyursunuz ister 8 de. Herkes geç yatacak değil ya. Ben değil akşam evime gelinmesi akşam 8 den sonra arayanlara bile kızıyorum. Bir zahmet ailecek vakit geçirelim değil mi ? Bütün gün zaten herkes işte.

Sinir bozucu yaptıkları ama kp sizi ne kadar benimsediyse darıldım sana gelmeyeceğim bir daha diye trip bile atmış üstelik arkanızdan değil yüzünüze karşı :) yani kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen siz gitmediğiniz icin torununu özlüyor. Bilemedim haklısınız aslında da kayinpeder de pek şeker darilmis size :)

Eşiniz geldiğinde onlar gelmeden çocuğu alıp çıksın bi onbeş yirmi dakika otursun insin. Miniktırtıl uyuyor yorgunmuş der bi kaç gün üst üste yaparsa anlarlar gelmezler o saatte bence.

İnadına değil de düşüncesiz oldukları için böyle davranıyorlar belli ki. Hamile halinizle katlanmanız zor. Uygun bir dille uyarın. Gerekirse kötü olun, eninde sonunda anlayacaklardır.
Benim anlamadığım şey, neden yatağı nevresimi ortalık yere seriyorsunuz? Kendi odanız yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…