Sizin de evladiniz var diyenler kadinin babasi her aksam torun gormeye diye kizinin evine gelse adami taslarsiniz soz konusu kadinin kayinpederi olunca aman kirmayin alttan alin dersiniz. zaten bu gorusler yuzunden erkek aileleri cat kapi gelmeyi saygisizliklari normal goruyor
Aynen öyle benim rahatsız olacağımı da düşünüyolar ama işte kv görümce değil mi benim rahatsız olduğum şey onların hoşuna gider içten içe sevmedikleri için .bizim eve emrivaki gelmeye çalışan kv, kendi kızının evine haftasonları ayak basamaz damat rahatsız olur diye. :) Haftaiçi kızına gider damat eve gelmeden çıkar gidermiş. İşlerine gelince herşeyi düşünmeyi biliyorlar valla düşüncesizlik filan değil.
eltimin evi hala yol geçen hanı gibi, bana da eltim gibi davranmaya calıştılar ama olmadı tabi
Çok teşekkürler yorumunuz için. bide ben 4 yıllık evliyim biz hep böyleydik alışmışız akşam kimseniin gelmemesine neden şimdi onlar gelir yada gelecek diye ben üstümü değiştirmeyim yada yatağımı kurmayayım? Torunuda görüyolar istedikleri zaman alıp evlerinede götürüyolar 1 saat oynuyor 8de getiriyor gidiyolar hoop 9da gene bizdeler. E sevdin ya gene mi özledin.Benden bunu bekliyolar amac alıştırmak. yüz verirsem devamı da gelir ve inanın saygı duyulası bi taraflari olmadığı halde saygılı davranıyorum..En sevmediğim şeylerden biri vıcık vıcık hareketler evlilikte mahremiyet diye bişey var ayrıca dinimizdede karı kocanın özel hayatına çok önem verildiği için kendi çocuğun bile sizin odanıza kapıyı vurmadan giremez doğru olan budur. Ayıp yahu üstelik bide hamilesin
Afedersin bi sizin odada uyumadıkları kalmış
Bu kadarı da olmaz sen iyi sabırlıymışsın takdir ettim seni bu kadar saygılı olman elbette en güzeli ama bence bu konuyu ciddi ciddi eşinle konuş sen yeterince rahatsızlık duyuyorsun zaten ayrıca torunlarını hiç görmüyolarmı sanki onada inanasım gelmedi senin sabrını mı sınıyorlar anlamadım. Sen hamilesin önce bunun bi farkına varsınlar
Sen uyuyadakalırsın yatarsın hem akşam 9 gelinecek bi saat değil bence. İnşallah eşin seni anlarda bu meseleyi güzelce halleder
Çok teşekkürler yorumunuz için. bide ben 4 yıllık evliyim biz hep böyleydik alışmışız akşam kimseniin gelmemesine neden şimdi onlar gelir yada gelecek diye ben üstümü değiştirmeyim yada yatağımı kurmayayım? Torunuda görüyolar istedikleri zaman alıp evlerinede götürüyolar 1 saat oynuyor 8de getiriyor gidiyolar hoop 9da gene bizdeler. E sevdin ya gene mi özledin.Benden bunu bekliyolar amac alıştırmak. yüz verirsem devamı da gelir ve inanın saygı duyulası bi taraflari olmadığı halde saygılı davranıyorum..
Olamaz mı? Kadın uyumak istiyor belki. Saat 9 yaniCidden siz kaçta uyuyorsunuz da yatak yorgan serili. Zaten eşiniz dokuzda sonra geliyormuş. Yemek yiyip hop uyuyor mu?
Aynen öyle gerçekten.Kusura bakmayın ama bence 9 buçuk geç bir saat. Ve her gün. Ben belki evde atlet pijama geziyorum bu rahatlığını o saatte neden bozayım? İç çamaşırlarınız asılı sobanın üzerinde anlıyorum. Çok iyi anlıyorum çocukluğumuz sobalı evde geçtiği için. Sizin sen kendinize zaman ayıracağınızı ve dinleneceğinizi bilmeli.
Bırakın darılsın. Eşiniz ne diyor bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?