- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Olamaz gerçekten binbir çeşit yüzleri oluyor nasıl bir enerjiyse adama ilgi gösterince değişiyor kendimi çekince değişiyor. Çok hiperaktif, yenilikci bir tip. Ben kendimi çekince kovalar yaklasınca kendi çekilir.maalesef o kadar doğru ki yazdıklarınız. hem aşırı eğlenceli hemde hayattan bezdiren kova burcundan başka bi adam olamaz herhalde
Aynı okuldaydık böyle haşır neşir kadınlarla görüyorum hiç çekinmiyor ama benim yanıma gelince bi’ çekingenlik bir kasmalar çözemedim gerçekten ben başak burcuyum mesela çok detaycıyımdır bir insanın karakteri kişiliği yapısı hakkında bilgilenmeyi severim ama yok adamı çözemedim gerçekten. Kendisini tanımayan insanlarla muhatap olmayı çok seviyordu ama benim bakıslarımdan korkuyordu. Sevgili olmasanda olur onlara kız olsun otur gece gündüz sohbet et. Ama bir insan gece gösterir kendini ben hep onu gece yakalardım gece yan yana gelip konuşurduk çok dökerdi içini bana. Değişik bir o kadar da anlamsız muazzam tipler.
Sevgili yaptı bu tamam mı, bir gün bana armağan ettiği şarkıyı açtı diğer gün sevgilisini etiletleyerek şarkı paylaşmış. Onu geçtim sonra ki gün “hem beni öldürdün hem bendeki seni” diyerek söz yazmış bana Twitterdan. Eee hatunda bunu çakıyor veriyor eline bezi beni siliyor. ya senin sevgilin var bana neden yazıyorsun be adam. Bu sene ilk defa bu ay nefes alıyorum. Bir daha kova mı? Aman aman.... ha dönecekte zaten.