Kuzeniniz en deli çağlarda 15 yaşlarında karşılaşabileceği en kötü insanla karşılaşmış ve hata üstüne hata yaparak kendini bitirmiş geçmişi düşünüp ah vah etmenin bir anlamı yok. Şu an olayları anlayamamasının sebebi henüz daha çocuk olmasından kaynaklı. Ben 23 yaşına kadar bir insanın yapabileceğinden daha fazla hata yaptım ama şimdi 26 yaşıma gireceğim hatalarımı anlayıp, ders çıkarıp emin adımlarla yoluma devam ediyorum. Ben terapi almadım kendi kendimi yonttum diyebilirim ama kuzeniniz için kesinlikle psikolojik destek gerekli.
Acilen doktoru değiştirin ve başka bir doktora götürün. Doktora durumu anlatın seansa girmeden önce o şekilde devam edilsin. Kızın özgürlük alanına girdiğinizi hissettirmeden gizliden takip edin ama bunu kesinlikle hissetmesin.
Not: Cinsellik bir yanlış değildir arkadaşlar, 15 yaşında yaşamış olması yasal olarak doğru olmasa bile kişinin kendi kararıdır. sizin tabularınız size kalsın, herkes kendinden sorumludur.
Acilen doktoru değiştirin ve başka bir doktora götürün. Doktora durumu anlatın seansa girmeden önce o şekilde devam edilsin. Kızın özgürlük alanına girdiğinizi hissettirmeden gizliden takip edin ama bunu kesinlikle hissetmesin.
Not: Cinsellik bir yanlış değildir arkadaşlar, 15 yaşında yaşamış olması yasal olarak doğru olmasa bile kişinin kendi kararıdır. sizin tabularınız size kalsın, herkes kendinden sorumludur.