Hiç anlamamış…Konu sahibi kusura bakmayın da burada teyzenizin de suçu var.15 yaşında bir kız çocuğu tüm bunları yaşıyor ama teyzeniz farkına varmıyor mu?
Görüştüğünü düşünmüyoruz aylar önce engelledi diye biliyoruz demiştim.Bence kullanıyor olabilir.Hala görüşüyormuş o çocukla.
Bazen anneler eksiklik hissetmesin, üzülmesin diye otorite kısmını boşlayabiliyor. Çok sevildiğinden eminim ama disiplin de eğitimin bir parçası ve çocuğun doğruları bulması açısından yönlendirici.Kuzenimde kesinlikle problem var dediğiniz gibi el bebek gül bebek büyütülen elden geldiğince imkanlar sunulan biri ve 2 sene öncesine kadar dersleri davranışları mükemmeldi bir anda böyle oldu işte. Büyük sorunlu birine dönüştü.
Annesinin maddi durumu çok iyi değil en düşük ücreti alan bir memur diye biliyorum. Özel okula gitmiyor kuzenim ama işte kazansın diye şartları zorluyor borçla harçla hocalar için, hem de iyileşsin diye doktor için. Özel üniversite karşılayamaz diye düşünüyorum.
Gittiği doktor terapistmiş aynı zamanda da. Sürekli terapiye de gidiyor yani. Ama kuzenim doktora hiç bir şey anlatmıyormuş hep yalan söylüyormuş. Belki doktor çok iyi değildir.
Burada tekrar barıştı yazmışsınız?İlk kez 15 yaşında yaşamış maalesef. Çocuğu da şerefsiz olarak görmüyor yaşadıklarının yayılmasını da sorun etmiyor hatta sonra tekrar barıştı diye biliyorum. Çok afedersiniz okulda falan bile birlikte olmuş öğretmenleri bir başkaları çok rahat görebilir okuldan atılabilir ama korku hiç yok.
Tüm arkadaşlarını da çevresinden uzaklaştırmış dediğiniz gibi hiç arkadaşı yok. Yani sınava hazırlanıyor aslında sürekli özel öğretmenleri özel dersler vs var. Part time çalışma zamanı sanırım yok ama bu şekilde bir okul da kazanamayacak
Doktor s ile başlayan başlangıç antidepresanını yazmış aynı zamanda terapist ama ilaç da bir işe yaramıyormuş.
Annesinin maddi durumu çok iyi değil en düşük ücreti alan bir memur diye biliyorum. Özel okula gitmiyor kuzenim ama işte kazansın diye şartları zorluyor borçla harçla hocalar için, hem de iyileşsin diye doktor için. Özel üniversite karşılayamaz diye düşünüyorum.
Gittiği doktor terapistmiş aynı zamanda da. Sürekli terapiye de gidiyor yani. Ama kuzenim doktora hiç bir şey anlatmıyormuş hep yalan söylüyormuş. Belki doktor çok iyi değildir.
Kuzenim çok başarılı ve çok normal bir kızdı doktor olmak istiyordu her şey o çocukla sevgili olduktan sonra başladı işte. Ben böyle bir insan olduğunu düşünmediğim için buraya yazdım zaten.Kuzeniniz gayet aklı başında bence. Herkes hayat icinde aynı yolları tercih etmiyor. Teyzeniz elbette anne olarak elinden geleni yapacak ama kızının yaptıklarının psikolojik bir karsılığı olmak zorunda değil. Bazı insanlar sadece böyledir.
Babası suça yatkın biri miydiKuzenimin yaptığı şeylerin sonuçları edepsizlik arsızlık gibi görünüyor olabilir ama karakteri bir anda tersine döndü, ortada büyük bir sorun var ve bunu çözmeye çalışıyoruz kendisine yazık etmesin diye. Babası terk etmiş bir kız çocuğu ve psikolojik bozukluklara yakalanmış olması çok olağanken “kuzenizin bir şeyi yok sadece edepsiz” demek ne demek? Ben ortada yardıma muhtaç bir genç yetiştim görüyorum sadece. Bakış açınız çok sığ
Ben su "karakteri tersine döndü" olayina pek inanmiyorum canim ya. Bi insan istemese hic kimseye hic biseye zorlayamaz. Lütfen sevdiklerinizi korumak icin sucu hep baskasina atmayin.Kuzenimin yaptığı şeylerin sonuçları edepsizlik arsızlık gibi görünüyor olabilir ama karakteri bir anda tersine döndü, ortada büyük bir sorun var ve bunu çözmeye çalışıyoruz kendisine yazık etmesin diye. Babası terk etmiş bir kız çocuğu ve psikolojik bozukluklara yakalanmış olması çok olağanken “kuzenizin bir şeyi yok sadece edepsiz” demek ne demek? Ben ortada yardıma muhtaç bir genç yetiştim görüyorum sadece. Bakış açınız çok sığ.
Çocukla sevgili oluyor, ayrılıyor, tekrar barışıyor en son olay patlıyor engelliyor/engelletiliyor.Burada tekrar barıştı yazmışsınız?
Hiç anlamamış…erkek arkadaşı olduğunu bilirdi görüşmeye gitmek isterdi nereye gittiğini bilirdi teyzem kontrol de ederdi arada bir, herhangi bir yalanını falan yakalamamış. Bu olay 7 ay önce patladı bu arada, yeni değiş.
Ben çocuk bunu kandırdı zorla birlikte mi oldu diyorum. Kuzen masum demiyorum kuzen ciddi sorunlu. Hareketleri normal değil kendi deyişiyle herkese rol yapıyor. Psikolojik problemler zaten tam olarak böyle şeyler yaptırır insana. Neyse teşekkürler.Ben su "karakteri tersine döndü" olayina pek inanmiyorum canim ya. Bi insan istemese hic kimseye hic biseye zorlayamaz. Lütfen sevdiklerinizi korumak icin sucu hep baskasina atmayin.
Kuzen masum cici oglan tü kaka öylemi?
Oglan kötüyse ozaman kuzenin nedne onunla birlikte? kuzenin de ondan asagi kalir yani yok. Gayet kendi iradesiyle böyle bi adami hayatina aldi yani. Kendine buna yakistirmis.
Yo değildi öyle bir şey hiç duymadım ama adam da değildi yani.Babası suça yatkın biri miydi
Tamam teşekkürler.Doktor sahte doktor bile olsa bu şekilde bir gencin derdinin ne olduğunu anlar. Bunalımda olsa ilaç yazar gönderir. Demek kızın sorunu yok. Ne kadar ilgisiz bir annesi varki kızının durumunu kabul etmek yerine, onu olduğu gibi kabul etmek yerine istediği hale gelmesi için mevcut durumunu hasta olarak görüyor. Kızın belliki tedavilik durumu yok. Annesi kızının durumunu kabul etsin.
Bu kızın sadece doğum kontrol, hpv ve kendi rızası olmadan kimsenin psikolojik baskısı ile biriyle birlikte olmaması gerektiğini bilmesi gerekiyor.
Yukarıda arkadaşlar madde kullanıyor yazmış, hayır madde kullanımı hele böyle liseli tiplerde baya belli oluyor.
Ek olarak böyle bir konuyu teyzenin böyle tüm akrabalarına açması çok yanlış. Kız salak değil. Bu kızın özel konusu en kötü annesiyle arasında kalması gerekirdi. Teyzen çok yanlış davranışlara sahip bir anne. Bence anne kız beraber terapiye gitsinler.
Genelde toplum kurallarına karşı gelmek,ters düşmek anti sosyal kişilik bozukluğununu işaret eder,çoğunlukla genetiktir.Yo değildi öyle bir şey hiç duymadım ama adam da değildi yani.
Teyzem mi? Özel bir dini eğitim vermemiştir öyle bir aile değiller. Çocuktan mı ilgi görmüş olabilir mi dediniz, anlayamadım?Çocukla dini yönden ilgilenirdi mi ? O kişiden ilgi görmüş olabilir mi ?
Güzel sıfatya da okul kazandı zıttırıvızık bi bölüm okudu...okusa ne olcak
Aynen anne baba boşanmış ve çevre kültürü ile yetisdiyse arkadaş ortamı internet vs. İnşallah düzelir.Teyzem mi? Özel bir dini eğitim vermemiştir öyle bir aile değiller. Çocuktan mı ilgi görmüş olabilir mi dediniz, anlayamadım?
maalesef kişilik bozukluklarının bir tedavisi de yok umarım öyle bir şey değildirBen de öyle düşündüm ama tedavi olması için önce teşhisin yapılması lazım, doktora bile yalan söylüyor ne yapacağız bilemedimamin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?