kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

sana bunu söyleyenin lafına nasıl inaınıyorsun .bu kadar emin olacak elllerinde resim ,video.s gibi ne yaptığını kanıtlayacak birşeylermi var . naslı emin olabilirsun birilerinin lafından

madem kardeşin herşeyi seninle paylaşıyor, sözünüze bakıyor söyleyin kardeşinize direkt geçmişi kirli dersiniz

bu yazılanlar büyük ihtimalle iftira ve muhtemelen kıza asılıp da yüz vermediğinden dolayıdır.

Yok yok, biz anlamiyoruz Egem. Neticide konu sahibi ve ailesi gibi yüksek mevkilerde degiliz ki, dolayisiyla saygisiz ve okuduklarimizi anlamayan, eglence derdindeyiz konu sahibine göre, ha bide tabi migdesiziz tabiki...

Ha bu arada "su mübarek günde konu sahibi nasil linc edilir" diye soranlar olmus. Ben linc,minc birsey görmedim, insanlar artik kendi düsüncelerini paylasamaz mi? Üstelik madem gün mübarek ve din'den dem vuruluyor, islamda bir insani zina'dan suclamak icin 4 kisi bu olayi kendi gözü ile görmesi lazim. Yani erkek ile kadinin birlestigi ani.

Ne konu sahi bunu gördü, ne bu dedikodu yapan kisi gördü, hali ile dini terimlerde bile bu olay iftiradir. Sanirim konu sahibi burda hepinizin "yuuuuh! nasil bir gelin buu, hemen kardesine söyle ayrilsinlar" dememizi bekliyordu ve bu olmayinca, sanirim bozuldu ve bize saygisiz yaftasi yapistirmaya kendine hak görmüs, tipki o kiz'a "kirli gecmis" yaftasini yapistirdigi gibi...

yoook,erkeğin kız arkadaşları olur. pislik geçmişi var demezler ama adama... aa kız arkadaşları olmuş kocamın,pislik bir geçmişi var diyen kaç kişidir,yapmayın. biz kadınlar her zaman çifte standart yaşadık.ve hatta bunu bizde yapıyoruz. bkn mesajların bir kısmı.
erkektir normal,kadındır tü kaka dedik.. halada diyoruz işte.

2-3 sayfa okudum bıraktım..
bu ne canım konu acacaksanız ne varsa anlatın ne beklıyorsunuz bızden ? resmen ınsanlar agzınızdan laf almaya calısmıs derdınızı cozmek ıcın..
en son okuduguma gore gelınınız bos ev almıs evlakcıdan o eve erkek atıyormus oyle mı ? Kardesınız bılıyodur ve belkı oda onlardan bırıdır nereden bılıyorsunuz
belkıde ıftıra atıyorlar oyle bır sey bıle yok kım bılır

kadınlara ve kızlara iftira atmak o kadar kolay ki,Allah kuru iftiradan korusun cümlemizi

bence gelın adayı bu kadar mevki sahibii, bu kadar muhafazakaaarr ! bu kadarrr kaliteli aileden ve
bu kadar iyi nıyetlı görümceden bi an önce kurtulmalı !
yazık gelin adayına ömrü kararmasın...
şimdıden boyleyse sonrasını dusunemıyorum..

Ağzı olan konuşur ve bazı gereksiz insanlar hiç susmaz. Bir insana iftira atılması hiç hoş bir şey değil. Kaldıki diyelim ki iftira değil, bunu size söylemeleri onları iyi niyetli yapmaz. Herkes hata yapabilir, diyelim ki gelininizde geçmişte bir hata yaptı o insanların işi gücü ya da kendi çocukları yok mu bunu kendilerine dedikodu malzemesi yapıyorlar.

Aynen öyle O okypete ağzına ruhuna sağlık.
Erkek anahtarı alıp eve kadın götürse ''Vayyy aslanım benim, işini biliyor'' diyen insanlar aynı şeyi kadın yapsa lanetliyor.
Size ne yahu? Gerçek olsa bile kime ne? O kız senin kardeşin olsaydı, o kız senin kızın olsaydı ne hissederdin onu düşüneceksin. Yarın öbür gün sana iftira atılmayacağı ne malum?
Anneannemin lafı vardı rahmetli derdi ki ''Kızı olan hayat kadınına, oğlu olan ...' ya bahane vermeyecek'' Buraya yazamıyorum ama anladınız siz Öyle doğru ki...

İnsanları anlamıyorum. Diyorlar ki, baştan araştırıp önlemini alalım.
Hah, çünkü çok iyi diye aldığınız insanlar ömür boyu garantili oluyor değil mi?

Bir de bunun saygın aileye bağlanmasına kızıyorum. Mühendis, memur olmayan ailelere yakışıyor yani size yakışmadığını düşündüğünüz şey?
Benim annem ilkokul mezunu, o zaman bana her türlü damat mübah öyle mi?

Sinirlendim resmen sabah sabah

Burada eşinden boşanmış bir çok ablamiz yada evine para götürmeye çalışan birçok kardeşimiz var . Ne yani bu insanlar emlakçının yanında çay servisi yaptığında yada temizliğini yaptığın da sizin gibi dar görüşlü insanlar Yüzünden o... luk yapıyor diye damgalansin mi. Mevlana bile ne olursan ol yine gel demiş. Rabbimiz tövbe edin zina bile olsa affederim demiş . Allahimiz bile geçmişimizden dolayi bizi yargilamayacaksa tövbemizi kabul edecekse siz kimsiniz ki böyle birşey yapıyorsunuz. Aciz bir kulsunuz. Dün geceden beri yazdıklarınız söyledikleriniz beni sinir etti . Evlilikten soguttunuz. Allahtan evlenmeyi düşündüğüm kişinin kız kardeşi yok.!

Aile buyukleri degilde kardesiniz bilmeli ama evvela kizi karsina alip onunla konus sonrada kardesinle konus..
Bende ablayim boyle bi soylentiyi kardesim bilmeli sonra ki adim ona kalmis ama bilmeli..

Güzel kardeşim olay eğer öğrendiğiniz gibi fuhuşa kadar gitmişse, kardeşinize duyduklarınızı anlatın ve gerisini ona bırakın. Bu sizin ablalık göreviniz. Evlendiklerinde kardeşiniz duyar ve sizin bildiğinizi de öğrenirse, hem sizinle arası bozulur hemde evlilikleri. Herşey baştan belli olsun ve kabul edecekse de etsin en azıdan karşılıklı dürüst olurlar. Kız belki yaptıklarından pişmandır ve kardeşinizde onu kabul ederek mutlu olurlar. Ama kardeşinize anlatırken duyduklarınızdan emin olmadığınızı ve kendisinin araştırması gerektiğini bizzat belirtin. Allah yardımcınız olsun.

Cok agir olmamismi yazdiklariniz kimisine dogru gelen kimsine cok ters gelir illa kiziniz veya torunuz yapsin yapacak diye birsey yok allah korusun
Hiç ağır olmamış.
Konu sahibi kızı attan indirip eşeğe bindirirken ağır gelmedide benim yazdıklarım mı ağır geldi sizde bir hoşsunuz..
Emlakçıda çalışan kız anahtar alıp erkeklerle eve gidiyomuş,inanır mısınız ne enteresan değil mi? İşi gücü kariyeri toplumdaki sınıfı belli olan konu sahibinede evde oturduğu yerden haberler gelmiş.Bide konu sahibinin devamlı o benim kardeşim canım demesi sanki bizimki fırıncının küreği.

ortada bir gerçek var.
kız emlakçıda çalışıyor mu. evet. peki kızın işi nedir burada. gelen insanları boş evlere götürmek. ve göstermek.
kız erkek olanıda ev göstrermek için eve götürüyormu. evet.
bunu kaç kere yapmıştır işi gereği.. bir çok kere. o evlerden elinde anahtarıyla ve bir erkekle çıkınca gören salak insanlar ne düşünmüştür peki. haa eve adam attı. kızın namusuna atmışlar iftirayı direkt. biride sorgulamamış,ya kız ev gösteriyor diye. akıl çıkmış bunlardan gidiyor uzaya.
o pislik emlakçıda bunu biliyor zaten. neden iftira atar,ya kızla sorunu vardır,yada kız yüz vermemiiştir.
zaten bre adam,bunu biliyorsan bunu bir kere yaptırırsın o kıza,devamlı git hadi al anahtarı yap ne yaparsan dermisin. demezsin.
kısaca olayın kendi mantık hatalarıyla dolu. biraz aklımızı çalıştırsak,bunları görebiliriz

Oylede anne degilsiniz galiba anne olan zaten.kizindan torunundan cikar diye bi laf soyleymez bence

bunu size kim neden soyledi bilmiyorum ama niyeti iyi olsaydı soylemezdi zaten. kız sızın kardesininzle birlikteylen olan seyler değil ki hadi oyle olsa bi nebze anlarım. o kadar didiklenirse en iyi insan dediğiniz insanın bile gecmisinden neler neler cıkar. nedemiş orhan babamız hatasız kul olmaz, hatamla sev beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…