- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
- 103
sana bunu söyleyenin lafına nasıl inaınıyorsun .bu kadar emin olacak elllerinde resim ,video.s gibi ne yaptığını kanıtlayacak birşeylermi var . naslı emin olabilirsun birilerinin lafındantekrar izah ediyorum anlamayan arkadaşlara .ben bekarette değilim olmayabilir.boşanmış olabilir çocuğu olabilir hepsi kabul .ben kızın onun bununla emlakçıdan anahtar alıp boş evde vakit geçirmesine takıldım.ne yapıyor boş evde fayansları saymıyor ya..
bu yazılanlar büyük ihtimalle iftira ve muhtemelen kıza asılıp da yüz vermediğinden dolayıdır.
Karismayin demek ne demek yahu kadin hakli bence.Soylenenler dogruysa mumkunse oyle bir gelinim olmasin yani.Bu duyumlari hic arastirmasin mi kadincagiz?Birisi kocaniz hakkinda bir seyler anlatsa aman banane iftiradir mi dersiniz yoksa bir bakayim asli neymis ona gore hareket edeyim mi derdiniz?Ben olsam ben de mudehale ederdim acik ve net.He eger iftiraya ugruyorsa o gelini alip basima tac ederdim o ayri.konusun kizla sonderece acik ve net olun.halinden mimiklerinden mutlaka hissedersiniz gerçekleri...
kadınlara ve kızlara iftira atmak o kadar kolay ki,Allah kuru iftiradan korusun cümlemiziYok yok, biz anlamiyoruz Egem. Neticide konu sahibi ve ailesi gibi yüksek mevkilerde degiliz ki, dolayisiyla saygisiz ve okuduklarimizi anlamayan, eglence derdindeyiz konu sahibine göre, ha bide tabi migdesiziz tabiki...
Ha bu arada "su mübarek günde konu sahibi nasil linc edilir" diye soranlar olmus. Ben linc,minc birsey görmedim, insanlar artik kendi düsüncelerini paylasamaz mi? Üstelik madem gün mübarek ve din'den dem vuruluyor, islamda bir insani zina'dan suclamak icin 4 kisi bu olayi kendi gözü ile görmesi lazim. Yani erkek ile kadinin birlestigi ani.
Ne konu sahi bunu gördü, ne bu dedikodu yapan kisi gördü, hali ile dini terimlerde bile bu olay iftiradir. Sanirim konu sahibi burda hepinizin "yuuuuh! nasil bir gelin buu, hemen kardesine söyle ayrilsinlar" dememizi bekliyordu ve bu olmayinca, sanirim bozuldu ve bize saygisiz yaftasi yapistirmaya kendine hak görmüs, tipki o kiz'a "kirli gecmis" yaftasini yapistirdigi gibi...
yoook,erkeğin kız arkadaşları olur. pislik geçmişi var demezler ama adama... aa kız arkadaşları olmuş kocamın,pislik bir geçmişi var diyen kaç kişidir,yapmayın. biz kadınlar her zaman çifte standart yaşadık.ve hatta bunu bizde yapıyoruz. bkn mesajların bir kısmı.
erkektir normal,kadındır tü kaka dedik.. halada diyoruz işte.
ben bu konuyu zaten akıl almak için açtım.aklım bana yetmedi.pek çok kişi iftira olabileceğini kızın günahının alındığını söylemiş.peki ne yapayım ben şimdi.hadi söyleyin.karışma bırak demeyin ya doğruysa diye düşünüp kendimi yerin sonra..
ben bu konuyu zaten akıl almak için açtım.aklım bana yetmedi.pek çok kişi iftira olabileceğini kızın günahının alındığını söylemiş.peki ne yapayım ben şimdi.hadi söyleyin.karışma bırak demeyin ya doğruysa diye düşünüp kendimi yerin sonra..[/ sana bunu söyleyenlerden bu kadar eminsen , sana dedikodyu yapanları ,kızı , kardeşi hepsini topla aydınlat olayı gördüğüm tek gerçek bu
Hiç ağır olmamış.Cok agir olmamismi yazdiklariniz kimisine dogru gelen kimsine cok ters gelir illa kiziniz veya torunuz yapsin yapacak diye birsey yok allah korusun
Oylede anne degilsiniz galiba anne olan zaten.kizindan torunundan cikar diye bi laf soyleymez benceHiç ağır olmamış.
Konu sahibi kızı attan indirip eşeğe bindirirken ağır gelmedide benim yazdıklarım mı ağır geldi sizde bir hoşsunuz..
Emlakçıda çalışan kız anahtar alıp erkeklerle eve gidiyomuş,inanır mısınız ne enteresan değil mi? İşi gücü kariyeri toplumdaki sınıfı belli olan konu sahibinede evde oturduğu yerden haberler gelmiş.Bide konu sahibinin devamlı o benim kardeşim canım demesi sanki bizimki fırıncının küreği.
Asıl anne olan özellikle kızı olan bir kadın bunu bir genç kıza yapamaz.Oylede anne degilsiniz galiba anne olan zaten.kizindan torunundan cikar diye bi laf soyleymez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?