• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

Uyku tutmadı bu gece sayın @witch hunt kullandığınız kelimeler hiç hoş değil yumurtlamak nedir.10 yıllık eşim benim o .kararlarımı verirken ona danışırım.büyüğümdür dostumdur sırdaşım hayat arkadaşımdır kime anlatıcam.sizin hayatınızda böyle dayanak bir eşiniz olmamış üzüldüm adınıza.saygımı bozdurdunuz bana lakin hakettiniz yeter ama konu başından beri tutarsız nahoş tavrınızdan asıl benim tüylerim diken diken oldu..
Kızın emlakçı oluşu doğal olarak boş evlere müşteri götürmesi işi Gereği gayet normal
Fakat milletimiz çok art niyetli hemen yapıştırır yakıştırırlar
Lütfen duyduklarınızı kulak arkası edin
Lafların ardı arkası kesilmez
Emin olmadığınız sadece laftan ibaret duyduğunuz şeylerle kurulacak olan bir yuvaya kötü sebep olmayın

uyuyacağım dediniz konunun en can alıcı kısmıyla ilgili detay vermediniz,fakat burada tartışıyorsunuz.
olmadı bu.
Çok uzun.toparlayamam bu kafayla diye yazmadım.açıkçası yazmak da istemiyorum.görüyorsunuz gelen cevapları.daha sarpa sarar .akıl alacağım yere daha kafam karıştı

Ya bazen anlamiyorum kk hanimlarini.
Acaba toplu olarak esref saati ve non- esref saatlerimi var hemcinslerimin.
Cok merak ediyorum, biri basliyor digeride izindem gidiyor.
Bazen cok anlayisli yapici ama cogu zaman cok atilgan ve saldirgansiniz.
Linc etmediginiz kaldi konu sahibini.
Buyrun baslayin lince topluca.

Kime gore neye gore yorumlar yapiyosnuz siz ya?
Konu sahibinin kardesi cani cigeri soz konusu.
Sizlere kalsa " sananeee karisma" dyceksiniz.
Boyle bi sy varmi ya.
Sonrada isler sarpa sarinca hiiiccc orali olmazsiniz eminim. 3 maymumu oynarsiniz.
Simdi Allah korusun evlendiler orda burda nikahli karisi hakkinda bisy duysa ne olucak?
Namusuna duskun bi kardesim var demis.

Bi gidin ya, siz kendi dogrularinizla yasayin.
Konu sahibine su saatten snra bska bi dusunce tarzi empoze edemezsiniz, buna hakkiniz yok. Kafasi size uymuyor diye kosun linc edin.

Zaten demis.
" egerki muhafazar bi ailesseniz ve boyle bisy dymussaniz ne yapardiniz?".
Sizin dusunceniz ne bu olanlar hakkinda diye bisy sormamis.
Empati istemis ve cozum aramis. Linc edilmek degildi amaci..

Konu sahibi, herseye ragmen ben susamazdim asla ve asla.
Erkek kardesimle konusurdum ben.
Bende bi ablayim goz gore gore kardesimi bu dedikodularin ortasina atamam ben.
Hersey ortaya ciksin.

Kiz belki yeni bir yasanti kurmak istiyor. belki pisman.oldu. Bence karismamaniz daha hayırlı. belki.erkek.kardesiniz.biliyor ve kabul etti.

Napıyor olabilir emlakçıdan çalışan bir kız Allah aşkına:))
evleri tanıtıyordur
tövbe tövbeee,
erkeklerle anahtar alıp boş eve gitmiş ha şaka gibi:KK53:
Mesele anlattığım kadar değil.detayları var fakat bu platformda bu kadarını anlatabiliyorum.tabiki emlakçının eve gitme sebebi ev göstermek.sizce ben bu kadarını duymaklamı konu açtım..

Siz konudan uzak kalmış.parça parça okumuş veyahut okuduğunuzu anlamamışsınız.onu yazma amacım bana ithamda bulunan kişilerin statüsüne inemeyeceğimi belirtmek içindi.evet eğitimliyim .ailemde öyle .bununla da gurur duyuyorum.rahatsız olduysanız takip etmeyin konuyu..
Sizin eğitimli olmanızdan nasıl rahatsızlık duyabilirim?
Özellikle de bu kadar eğitiminizin gerektirdiği gibi davranışlar sergilemedikten, hazmedemedikten sonra...

Kaldı ki hazmetseniz, zaten ben ve birçok üyenin daha alt mevkilerinde olmanıza rağmen yüze vurmaya çalışmazdınız.
Burada nice eğitimli, görgülü, kariyerli kadınlar var; bir o kadar da hayat şartlarının kendilerine verdiği imkanlarla bir şeyler öğrenmek için o saydığınız mevkilerden çok daha fazla emek harcayan kadınlar da var.
Kısaca içselleştirip, faydaya çevirmediğiniz kariyeri ve terbiyeyi biz ne yapalım?
Bu birincisiydi.

İkincisi ise, konuyu başından beri okuyorum ve okuduğumu anlayabiliyorum, sıkıntı bende değil, onu bilin.
Fakat sizin 'uydurma' hikayenizde açıklıklar olduğu için, böyle saçma yerlere geliyor mevzu.
Önce kardeşiniz deli divane aşıktı, gözü ondan görmüyordu gerçekleri.
Sonra birden bire namus meselesi değil 'kirli geçmiş'oldu.
Sonra o kirli geçmiş de bekaret ya da sevgili olmadığı gibi bir ıvır zıvırla çevrilip emlakçıdaki anahtar mevzusuna, fayans saymaya döndü.
Oradan aslında deli divane aşıklarımız görücü usulü tanıştırılıp, birkaç görüşmede nişanlanmış oldu.
Sonra birden bire görmediğiniz ama 'gerçek' olduğunu iddia ettiğiniz ithamla alakalı sert tepkiler alınca, kardeşiniz söz konusu olmasına rağmen 'en iyisi bir daha düşüneyim' e döndü.

Sorun ben ve benim anlama kabiliyetimde mi bulundu şimdi?
Pardon?

Mesele anlattığım kadar değil.detayları var fakat bu platformda bu kadarını anlatabiliyorum.tabiki emlakçının eve gitme sebebi ev göstermek.sizce ben bu kadarını duymaklamı konu açtım..
açıklarsanız daha iyi anlarız ama
herkes şu an tam bilmediği konu üzerine konuşuyor o zaman
neden anlatmıyorsunuz ki ?

Boyle bi sy varmi ya.
Sonrada isler sarpa sarinca hiiiccc orali olmazsiniz eminim. 3 maymumu oynarsiniz.
Simdi Allah korusun evlendiler orda burda nikahli karisi hakkinda bisy duysa ne olucak?

Konu sahibine su saatten snra bska bi dusunce tarzi empoze edemezsiniz, buna hakkiniz yok. Kafasi size uymuyor diye kosun linc edin.

Zaten demis.

Hersey ortaya ciksin.
Çok şey söylemek istiyor fakat sadece teşekkür ediyorum size..duygularıma tercuman oldunuz..

Boyle bi sy varmi ya.

Zaten demis.

Hersey ortaya ciksin.

Pardon nasıl yorum atacağımızı bir daha size sorarız çok afedersiniz.

Konu sahibi ben şunu anlamadım bu emin olduğun şeyi gözünle gördün mü ? Yoksa sağlam(!) kaynaklardan falan mı duydun ?

Boyle bi sy varmi ya.

Zaten demis.

Hersey ortaya ciksin.
Ya birak bunlari allah askina. Ya iftiraysa? Erkek kardesiyle konustugu zaman bu is bozuldu diyelim ya masum bi insana iftira atildiysa? Ki yuzde doksan bu oyle bir durum. Empati demissiniz ama o emlakcida calisan ve adi cikan genc kiz siz de olabilirdiniz. Ne ayip ya. Sizin de burda bu kadar insanin gorusune dusuncesine saygisizlik etmeye hakkiniz yok. Siz de kendi dogrularinizla yasayin. Milleti kendi capinizda azarlamaya kalkmissiniz. Kimse sizlerin pasa gonlune gore yorum yapmak zorunda degil.

Pardon nasıl yorum atacağımızı bir daha size sorarız çok afedersiniz.

Estagfrullah bana sormayin.
Kendinze sorun.
Benim amacim yardim etmekmi linc etmekmi diye.
Eger niyetiniz 2 cisiyle havaya yazin ve yutun en iyisi.
Cunku su mubarek gunde kalp kirma hic hos degil. Klavyenin diger ucunda bi kalpli hisli duygulu etki kanli bi insan var.

Anlatsa linç edecekler baksana millete nasıl agresif demedikleri kalmadı konu sahibine
ama böyle net olmayınca ben de farklı düşündüm açıkçası
netleşse belki konu sahibine hak verebilirim
şu an boş eve adam götren kız sadece işini yapıyor gibi görünüyor ve iftiraya uğramış gibi ..
ama bazıları çok sert çıkmış evet

açıklarsanız daha iyi anlarız ama
herkes şu an tam bilmediği konu üzerine konuşuyor o zaman
neden anlatmıyorsunuz ki ?
ben açtığım konudan almam gerekeni aldım.bu sebeple yeter bu kadar .daha detay verirsem bazı ............... arkadaşlara çok malzeme çıkacak ..

ama böyle net olmayınca ben de farklı düşündüm açıkçası
netleşse belki konu sahibine hak verebilirim
şu an boş eve adam götren kız sadece işini yapıyor gibi görünüyor ve iftiraya uğramış gibi ..
ama bazıları çok sert çıkmış evet

Haklısın konu açık net olmayınca yorumlamak zor oluyor şu kadarını söyledi konu sahibi vay sen kimsinciler başldı yahu ablası bu kişi ailesinin yapısı muhafazakar kendi de diyor aynısı erkek yapsa vay adi şerefsiz ayrılsın ondan hayatını karartmasın derler şimdi ise konu sahibine saaldırıyorlar sen kimsin sana ne diye sanki çok basit bir olaymış gibi ha onlara basittir amenna saygı duyarım. olay aslında konu sahibinin kardeşinde duydukalarının kanıtı var ise kardeşine sunar kardeşi biliyorum kabul ediyorum diyorsa iş bitmiştir ablaya da söz düşmez

Kendinze sorun.
Cunku su mubarek gunde kalp kirma hic hos degil. Klavyenin diger ucunda bi kalpli hisli duygulu etki kanli bi insan var.

Pardon da konu şu an bir kadının namusu ile ilgili bunun bilincindesiniz değil mi ? Gözünüzle mi gördünüz dedim cevap yok...Ee iftira ise ne olacak ? Genç bir kadının arkasından konuşulmuş olacak.Üstelik çok çirkin bir şekilde.

Kendinze sorun.
Şu mübarek günde, gerçekliği bile belli olmayan, genç bir kadının kurmak istediği yuvayı başına yıkacak, toplumda resmen mimlenmesine sebep olacak bir mevzu hakkında sert çıkıp, bunların olmaması için emek harcamakla duyuyorum ben o gururu...

Ya birak bunlari allah askina. Ya iftiraysa? Erkek kardesiyle konustugu zaman bu is bozuldu diyelim ya masum bi insana iftira atildiysa? Ki yuzde doksan bu oyle bir durum. Empati demissiniz ama o emlakcida calisan ve adi cikan genc kiz siz de olabilirdiniz. Ne ayip ya. Sizin de burda bu kadar insanin gorusune dusuncesine saygisizlik etmeye hakkiniz yok. Siz de kendi dogrularinizla yasayin. Milleti kendi capinizda azarlamaya kalkmissiniz. Kimse sizlerin pasa gonlune gore yorum yapmak zorunda degil.

Kimse benim pasa gonlume gore yorum yapmak zorunda degil evet.
Ama kimsede sizin gibi dusunmek zorunda degil. Ben kimsenin gorusune saygisizlik etmedim. Bu yazilari hic yazmazdim bile. Ama gordumki kac kisi resmen lin girisiminde bulunmaya calismis. Ayni dusunmuyor diye 3837 kisi saldirirsa konu sahibine, bende dogal olarak yanlis yaptiginizi soyleme geregi duyarim.

Ben size ayrilsin kizi salsinmi dedim?
Hayir.
Kardesine soyler uygun bi dille.
Sonra arastirilir mecburen isin asli.
Ya hep ya hic.
Ya mevzu tam kapanir evlenilir yada yollar ayrilir.

Neyse yeteri kadar eğlendiniz sanırım.tüm yapıcı ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ben alacağımı buradaki SAYGIN arkadaşlarımdan aldım.gerisi çok önemli değildi benim için arada eğlendiler işte yazık..özel mesajla destek olanlarada ayrıca teşekkürler ..konum kapanabilir.kapanana kadarki yorumlara cevap vermiyorum .iyi sabahlar..

Back