Siz konudan uzak kalmış.parça parça okumuş veyahut okuduğunuzu anlamamışsınız.onu yazma amacım bana ithamda bulunan kişilerin statüsüne inemeyeceğimi belirtmek içindi.evet eğitimliyim .ailemde öyle .bununla da gurur duyuyorum.rahatsız olduysanız takip etmeyin konuyu..
Sizin eğitimli olmanızdan nasıl rahatsızlık duyabilirim?
Özellikle de bu kadar eğitiminizin gerektirdiği gibi davranışlar sergilemedikten, hazmedemedikten sonra...
Kaldı ki hazmetseniz, zaten ben ve birçok üyenin daha alt mevkilerinde olmanıza rağmen yüze vurmaya çalışmazdınız.
Burada nice eğitimli, görgülü, kariyerli kadınlar var; bir o kadar da hayat şartlarının kendilerine verdiği imkanlarla bir şeyler öğrenmek için o saydığınız mevkilerden çok daha fazla emek harcayan kadınlar da var.
Kısaca içselleştirip, faydaya çevirmediğiniz kariyeri ve terbiyeyi biz ne yapalım?
Bu birincisiydi.
İkincisi ise, konuyu başından beri okuyorum ve okuduğumu anlayabiliyorum, sıkıntı bende değil, onu bilin.
Fakat sizin 'uydurma' hikayenizde açıklıklar olduğu için, böyle saçma yerlere geliyor mevzu.
Önce kardeşiniz deli divane aşıktı, gözü ondan görmüyordu gerçekleri.
Sonra birden bire namus meselesi değil 'kirli geçmiş'oldu.
Sonra o kirli geçmiş de bekaret ya da sevgili olmadığı gibi bir ıvır zıvırla çevrilip emlakçıdaki anahtar mevzusuna, fayans saymaya döndü.
Oradan aslında deli divane aşıklarımız görücü usulü tanıştırılıp, birkaç görüşmede nişanlanmış oldu.
Sonra birden bire görmediğiniz ama 'gerçek' olduğunu iddia ettiğiniz ithamla alakalı sert tepkiler alınca, kardeşiniz söz konusu olmasına rağmen 'en iyisi bir daha düşüneyim' e döndü.
Sorun ben ve benim anlama kabiliyetimde mi bulundu şimdi?
Pardon?