kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

burda sen cok yanlış bı hareket yaptın evet yatıyorsunuz demekle bana ne ıma ettın sen peki soyle ona gore konusalım madem
Şimdi kullandığım kelimeleri tek tek izah edeceğim
Siz oraya 20 bin yazdınız alay ettim,çünkü maaş 20 bin değil,yatıyoruz yazdınız onunla da alay ettim,he yatıyosunuz diye,günde 40 çocuğun peşinde koşarak yatıyorsunuz,yanındaki gülücüklerle anlayabilirsiniz (bence)

ben sızın gıbı akılsızlarla ahlaksızlarla
arkadaşlar böyle devam ederseniz topluca batyramı maphusta geçireceksiniz. demedi demeyin oky i dinleyin.

ben cevap vermıycem artık zaten lafların nasıl carpıtıldıgı ortada konu sahıbı gelıp acıklarsa son durumları ıyı olurdu hakkaten merak ettım ıftır mı degıl mı nasıl ogrenmıs

Atanmak artik cok zor, garant atanmadan burda cikip ben de ogretmen olcam diyemezsin :63::63::63::63::63::63:
Ya öyle mi:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: (Bu ifadeyi bolca kullanınca çok üzüldüm, çaresizim az sonra ağlayacağım manasına gelir bu forumda bilmeyenler öğrenin.)
Büdüt: Konu sahibi bayrama hazırlık olsun diye sarma sarıp, bir yandan da kurabiyelerin fırından çıkmasını bekliyordur. Bizim kızlar da birbirini yiyor burada. Benim evde herifim yok, besbekarım. Ama sizin yarın misafiriniz neyim gelecek, hazırlıklarınızı kontrol ediverin bence. Mapusa iki adım kalmış malum...

Ben bişey söylicem konu sahibi Şimdi siz size bunları anlatan o çok güvendiğiniz insanlara deyinki ben kardeşime herşeyi anlatıcam sizide şahit göstericem haberiniz olsun ne derdiniz varsa onla çözün kapansın konu deyin Size " aman ha sakın bizi karıştırma bizden duyduğunu filan söyleme' diyecekler yüzde doksan Çünkü bu söyledikleri doğru olsaydı ve gerçekten iyi niyetli olsalardı gelip size anlatmak yerine bi şekilde bir yol bulup konunun asıl muhattabı olan kardeşinizle paylaşırlardı Neden size anlatılıyor bu beni işkillendirir mesela?

X