• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

Peki öyleyse böyle olmadı net anlatıyorum .erkek kardeşim evleniyor,nişanlı ,kızı çok seviyor bizde öyle ,çok sevdirdi kendini,ailemiz saygın insanlar babam annem şimdiye dek hayatımızda hiç sıradışı olağanüstü bişey yaşanmadı.sakin kendi hayatında insanlarız biz.bu müstakbel gelin ile ilgili öğrendiğim şeyler .bulunduğu muhitte sevilmeyen biri olduğu .çok erkekle adının anıldığı .hatta çalıştığı emlakçıdan boş ev anahtarı alıp erkekler ile gittiğini duydum..ve yıkıldım.ona karşı bakışım değişti istemsiz.aileside kendi de çok iyi insanlar gibi duruyor..

Bir insanın bir muhitte sevilmemesi kötü insan olduğu anlamına gelmez. Muhitin genel bakış açısına aykırı biri olması dahi sevilmemesi için yeterlidir. Çok tutucu bir çevrede , kadınların geri planda kaldığı bir ortamda ; çalışan , hakkını arayan , sesini yükseltmekten çekinmeyen bir kadın olmak dahi sevilmeyen insan olmak için yeterlidir.

Böyle bişeyi duysa anında bitirir.öncr gelir bana anlatır sonra nişanı atar.bilmediğine eminim.benden hiçbişey saklamaz.

32 yaşındaki erkek kardeşinizin özel alanı olamayacağına mı inanıyorsunuz cidden ?

Hayatını didik didik ettim onu araştırdım dedim mi.birşeyler duydum ve iftira zannettim .o iftirayı atan ile yüzleşmekti amacım fakat gerçek olduğunu öğrendim.tamamen tesadüf..

İftirayı atan kim ? Gerçek olduğunu size kim söyleyebilir ? O kızla o evin içine girip sevişen kişi dışında kim gerçek olduğunu söyleyebilir ? Diyelim ki gerçekten bunu söyleyen biri ile konuştunuz , kızı yeteri kadar tanımazken o çevredeki bu beyefendiyi nereden buldunuz , tanıdınız , ipsiz sapsız biri mi bilmeden gidip üstüne konuştunuz ?

Ar

arkadaşım diyorumki evlenecek kişi kardeşim ve birşeyden haberi yok.neye saygılı olayım .kızın kirli geçmişine mi.

Evlenecek olan kardeşinizin nasıl hiçbir şeyden haberi olmayacak , sizin dahi varken ?

tekrar izah ediyorum anlamayan arkadaşlara .ben bekarette değilim olmayabilir.boşanmış olabilir çocuğu olabilir hepsi kabul .ben kızın onun bununla emlakçıdan anahtar alıp boş evde vakit geçirmesine takıldım.ne yapıyor boş evde fayansları saymıyor ya..

Emlakçıda çalışan bir kızın onun bununla boş evlere gitmesi normal. İnanmayacaksınız bazen dolu ve eşyalı evlere de gidiyorlar. Eşyalı kiralık evlerde var malum. Ev ararken kaç emlakçının peşine takılıp ev gezilir , haberiniz var mı ?

Bundan bahsediyorum.kardeşim diyorum komşum değil kuzenin değil.KARDEŞİM canımı veririm ya yok ötesi.

iftira diye düşündüm ama değil çok emin olduğum birkaç kişiden duyunca emin oldum..

O çok emin olduğunuz kişiler nereden biliyorlar ? Kızla boş eve gidip , cinsel münasebette mi bulunmuşlar ? Şayet öyle ise siz bu çok saygın insanları nereden tanıyorsunuz ?

Bakın hanımefendi ben mühendisim kardeşim avukat annem ptt emeklisi babam müsteşar,sizin üslubunuz ile size cevap veremeyeceğim çünkü ben ailemden terbiye ve nezaket öğrendim. bir müsade edin de ailemize girecek olan insan ile ilgili az çok bilgi alabilelim..

Görücü usulü kız istemelerde , karşı taraf hakkında duyulan iyi sözler nedeni ile tercihte bulunulmaz mı ? Baştan aileyi ve kızı size övdüler , tavsiye ettiler ve kardeşinizle kız nişanlanınca bir anda kız , geçmişi karışık birisi mi oldu ?

Avukat erkek kardeşiniz araştırmadı , gördüğü an aşktan gözleri kör oldu ; müsteşar babanız , ptt emeklisi anneniz Kızı ve aileyi çok beğendi , bir tek mühendis olan siz bir anda olaylara vakıf oldunuz. Bravo size. Kardeşiniz meslek hayatını yeniden gözden geçirmeli.

Teşekkür ederim .evet ben bir ablayım ve ailemize gelin olacak kızın terbiyeli namuslu şerefli bir insan olmasını isterim..

Bu cümle ile ne diyorsunuz aslında , farkındasınız değil mi ? Beğenerek istediğiniz , ailece sevdiğiniz kız bir anda terbiyesiz, namussuz ve şerefsiz bir insan oldu öyle mi ?

Olayın aldığınız günah tarafına değinmeyeceğim. Karar mercii ben değilim. Ancak avukat kardeşinize bir sorun derim , bu sözler nedir ne değildir ? Hukuken cezası nedir ?

ben size anlatamadım sizde anlayamadınız sanırım .ortada çekirdek çitleyerek dedikodu yapılan bir durum yok.ben zaten iftiranın peşine düştüm diyorum.o kişi ile yüzleşmeye gittim hesap sormaya sen kim oluyorsum demeye .ama gerçekleri yüzüme orada çarptılar işte

Ah o gerçekler ! Nedir yüzünüze çarpılan gerçekler ? Kızın rızası dışında çıplak fotoğraflarını mı çekmişler , olay anında rızası dışında video kaydı mı yapılmış ? Böyle bir durum var ise kızın şantaj ve tehdit e maruz kalmaması için , kıza bilgi vermeli ve mahkemede hakkını aramalı. Biliyorsunuz değil mi ?

ben bekarette değilim .olmayabilir o beni ilgilendirmez.konu bu kızın çok kısa süreli ilişkileri olduğu ve onlarla birlikte olduğu .hatta yer mekan zaman farketmeksizin yaşadığı v.s

birnevi görücü usulü diyelim.gördüler beğendiler istedik verdiler öyle oldu..

Bu kız , bu denli ulu orta ilişkiler içinde idi. Ancak siz bu kıza sorgusuz sualsiz , bilgisiz görücü gittiniz öyle mi ? Görücü usulünde bir yerden bir tanıdık vesile olmuyor muydu ?

Nedense şöyle birşey geldi aklıma .deseydim ki kızlar yardım edin .kızkardeşim evlenecek fakat nişanlısı olan adam kızları boş evlere götürüyormuş bana akıl verin ne yapayım .çok çok çok eminimki o adamın ne şerefi ne haysiyeti ne pisliği kalmayacaktı .bir kişi de çıkıp iftira demeyecekti.hemeb kızkardeşine anlat ayrılsın o adiden denilecekti.ben 7 yıldır kk üyesiyim 10.500 küsür mesajım var ve birçok kişiyi tanıyorum ve adım gibi de eminim verecekleri cevaplardan.

Yani diyorsunuz ki adamın emlakçı olduğu gerçeğini saklasa idim tavrınız farklı olurdu. Farklı bir bakış açısı ne diyeyim.

Mesele anlattığım kadar değil.detayları var fakat bu platformda bu kadarını anlatabiliyorum.tabiki emlakçının eve gitme sebebi ev göstermek.sizce ben bu kadarını duymaklamı konu açtım..

Detaylar var , anlatamadıklarım var vs vs. Uygunsuz fotoğraf veya video gördü iseniz kızın mağdur olmaması için bu materyalleri elinde bulunduran ve 3.şahıslarla paylaşan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmalısınız.

Konunuzun geneline gelirsek , sağlam bir iftira gibi duruyor. 3 yalancı şahit adamı ipe götürür derler. Yargısız infazdan kaçının.

Ve evet kızla paylaşın duyduklarınızı. Sizin ailenize girerek bir ömür ağlayacağına , hukuk önünde kendisine iftira atan herkesten hesap sorma hakkı olur böylece.

Yok Allah korusun öyle çocuk istismarı filan değil.yani evet geçmişte olan bişey şuan hala aktif bir mevzu değil.benim araştırma sebebim ise iftira olabilirmi acaba diye..ama değil .birkaç birbiri ile alakasız kişiden bizzat duydum..
Bence duydugunuzda eski bir olay ise bunun dogrulugunu yanlisligini arastirmaniz gereksiz. Konu herneyse belki erkek bunu biliyor ve boyle kabul ediyordur. Ortaligi karistirmanin bir manasi yok bence.

Bak güzel kardeşim,
abim yengemle evlenmeden önce babamın taziyesinde uzak akrabamız olan bir kadınla odada başbaşa kaldık.
Yengem daha önce onun oğluyla çıkmış. Daha sonra ayrılmışlar. (Yengem de çok uzak akrabamızdır)
Bunun hazımsızlığından olsa gerek,kızcağız hakkında yığınla laf etti. Sanırım yengemin sevgili listesi burdan köye yol olurmuş..
Tabi çok uzak akraba olduğu için tanımıyorum yengemi de ailesini de pek fazla. Öyle mal mal dinledim.
Aradan bi kaç sene geçti abimin yengemle görüştüğünü duyduk.
Ona bakarsan bizim aile de muhafazakardır. Lakin zerre aklımdan geçmedi o gün anlatılanlar. Tamamen genç bir kızın arkasından atıp tutma olarak görmüşüm demek..
Bakın bizde bir laf var "KIZLAR ZİYARETTİR"
Ziyaret bizde türbe demektir. Yani kutsal mekan gibidir. Kızların arkasından konuşulmaz !!!
Ha bir lafımız daha var çirkin dedidokular yapanlara ithafen;
"Kim dötünü verdi değil;kim söyledi?"
Yani dedikoduyu yapan o kadar aşağılıktır..

Bir insanın bir muhitte sevilmemesi kötü insan olduğu anlamına gelmez. Muhitin genel bakış açısına aykırı biri olması dahi sevilmemesi için yeterlidir. Çok tutucu bir çevrede , kadınların geri planda kaldığı bir ortamda ; çalışan , hakkını arayan , sesini yükseltmekten çekinmeyen bir kadın olmak dahi sevilmeyen insan olmak için yeterlidir.

32 yaşındaki erkek kardeşinizin özel alanı olamayacağına mı inanıyorsunuz cidden ?

İftirayı atan kim ? Gerçek olduğunu size kim söyleyebilir ? O kızla o evin içine girip sevişen kişi dışında kim gerçek olduğunu söyleyebilir ? Diyelim ki gerçekten bunu söyleyen biri ile konuştunuz , kızı yeteri kadar tanımazken o çevredeki bu beyefendiyi nereden buldunuz , tanıdınız , ipsiz sapsız biri mi bilmeden gidip üstüne konuştunuz ?

Evlenecek olan kardeşinizin nasıl hiçbir şeyden haberi olmayacak , sizin dahi varken ?

Emlakçıda çalışan bir kızın onun bununla boş evlere gitmesi normal. İnanmayacaksınız bazen dolu ve eşyalı evlere de gidiyorlar. Eşyalı kiralık evlerde var malum. Ev ararken kaç emlakçının peşine takılıp ev gezilir , haberiniz var mı ?

O çok emin olduğunuz kişiler nereden biliyorlar ? Kızla boş eve gidip , cinsel münasebette mi bulunmuşlar ? Şayet öyle ise siz bu çok saygın insanları nereden tanıyorsunuz ?

Görücü usulü kız istemelerde , karşı taraf hakkında duyulan iyi sözler nedeni ile tercihte bulunulmaz mı ? Baştan aileyi ve kızı size övdüler , tavsiye ettiler ve kardeşinizle kız nişanlanınca bir anda kız , geçmişi karışık birisi mi oldu ?

Avukat erkek kardeşiniz araştırmadı , gördüğü an aşktan gözleri kör oldu ; müsteşar babanız , ptt emeklisi anneniz Kızı ve aileyi çok beğendi , bir tek mühendis olan siz bir anda olaylara vakıf oldunuz. Bravo size. Kardeşiniz meslek hayatını yeniden gözden geçirmeli.

Bu cümle ile ne diyorsunuz aslında , farkındasınız değil mi ? Beğenerek istediğiniz , ailece sevdiğiniz kız bir anda terbiyesiz, namussuz ve şerefsiz bir insan oldu öyle mi ?

Olayın aldığınız günah tarafına değinmeyeceğim. Karar mercii ben değilim. Ancak avukat kardeşinize bir sorun derim , bu sözler nedir ne değildir ? Hukuken cezası nedir ?

Ah o gerçekler ! Nedir yüzünüze çarpılan gerçekler ? Kızın rızası dışında çıplak fotoğraflarını mı çekmişler , olay anında rızası dışında video kaydı mı yapılmış ? Böyle bir durum var ise kızın şantaj ve tehdit e maruz kalmaması için , kıza bilgi vermeli ve mahkemede hakkını aramalı. Biliyorsunuz değil mi ?

Bu kız , bu denli ulu orta ilişkiler içinde idi. Ancak siz bu kıza sorgusuz sualsiz , bilgisiz görücü gittiniz öyle mi ? Görücü usulünde bir yerden bir tanıdık vesile olmuyor muydu ?

Yani diyorsunuz ki adamın emlakçı olduğu gerçeğini saklasa idim tavrınız farklı olurdu. Farklı bir bakış açısı ne diyeyim.

Detaylar var , anlatamadıklarım var vs vs. Uygunsuz fotoğraf veya video gördü iseniz kızın mağdur olmaması için bu materyalleri elinde bulunduran ve 3.şahıslarla paylaşan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmalısınız.

Konunuzun geneline gelirsek , sağlam bir iftira gibi duruyor. 3 yalancı şahit adamı ipe götürür derler. Yargısız infazdan kaçının.

Ve evet kızla paylaşın duyduklarınızı. Sizin ailenize girerek bir ömür ağlayacağına , hukuk önünde kendisine iftira atan herkesten hesap sorma hakkı olur böylece.
tebrik ederim.

bakın;

hiçbirimiz ak kaşık değiliz. hepimizin geçmişinde kimine doğru gelebilcek ama kimine göre yanlış olabilcek şeyler olmuştur, olacaktırda. insanları kendi düşüncelerimize göre yargılayamayız. böyle bi hakkımız yok.

siz diyorsunuzki emlakçıdan anahtar almış vırt zırt. varsa öyle bişi ki hiçbi kızın bu kadar bişi yapacağını sanmıorum ama olabilir olmuştur. geçmişte şunu yaptı bunu yaptı derdine düşersek o zaman hiçbirimizin hayatında birileri olmasın.
belki o kız onları yaptı ama pişman, ama ders oldu. bi kere yapmış olması hep yapacak olmasına işaret değil.

madem o nezih aileniz kızı sevmiş; demekki bu kız bi şeylerden dolayı ders almışki kötüyken iyi olmuş.

LÜTFEN AMA LÜTFEN KİMSEYİ ÖZELLİKLEDE Bİ GENÇ KIZI BÖYLE BİŞİ İÇİN KINAMAYIN YADIRMAYIN. KİMSE KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ.

ayrıca hepimiz genciz, genç olduk illaki yanlış yapa yapa doğrularımıza sadık kalmayı öğrenicez.

Bu 32 yasindaki saygin iyi meslegi olan ve hic birseyini kiz kardesinden saklamayan sozde damat adayi sutten cikma ak kasik mi acaba?bakir miymis mesela bugunekadarkarsi cinsle munasebeti olmamis mi?merak ettim simdi ofisi vardir onun bugune kadar ofisine is icin hic mi kadin gelmemis danismaya dava dosyasi hakkinda gorusmeye

duyduğunuz kötü şeylere bağlı...
benim aileme zarar verecek bir durum yoksa (hırsızlık v.s)
sesimi çıkartmazdım

Ben de bir abla olarak icinde bulundugunuz durumun ne kadar sikintili olabilecegini tahmin edebiliyorum.daha once soruldu mi bilmiyorum ama yardimci olmak acisindan soruyorum,siz bu soylentiyi kimden duydunuz ve tesadufen emin oldum dediginiz sey nedir ? Anlatabilirseniz daha yardimci olunabilir.

Peki öyleyse böyle olmadı net anlatıyorum .erkek kardeşim evleniyor,nişanlı ,kızı çok seviyor bizde öyle ,çok sevdirdi kendini,ailemiz saygın insanlar babam annem şimdiye dek hayatımızda hiç sıradışı olağanüstü bişey yaşanmadı.sakin kendi hayatında insanlarız biz.bu müstakbel gelin ile ilgili öğrendiğim şeyler .bulunduğu muhitte sevilmeyen biri olduğu .çok erkekle adının anıldığı .hatta çalıştığı emlakçıdan boş ev anahtarı alıp erkekler ile gittiğini duydum..ve yıkıldım .ona karşı bakışım değişti istemsiz.aileside kendi de çok iyi insanlar gibi duruyor..
şimdi gördüm burayı bence karışmayın eşinize söylemeniz bile hata çünkü başkasının hayatı sizi ilgilendiren bir durum değil herkesin hataları olabilr doğruları yanlışları farklıdır değişmiş olabilir her şeyi geçtim bu o kızın kendi özel hayatı size uysa da uymasa da bu böyle söyleseniz ne olacak birbirini seven iki kişiyi ya ayıracaksınız ya da kız bir şekilde işin içinden sıyrılacak siz kötü olacaksınız ben olsam asla ağzımı açmam banane herkesin kendi hayatı bana göre yanlış ama belki ona göre doğru

valla seni hiç de ilgilendirmez diye düşünüyorum, senin kız kardeşin olsa ve bir erkekle evlenmeye karar verse adamın geçmişini araştırıp sonra da aile büyüklerine yayar mısın? çok ayıp yaptıgın 2 insan arasında olan şey kimseyi ilgilendirmez. fuhuş yapmış da bilmemne. gerçekten fuhuş yapan bir kızsa onu tanımadan abindedir suç. belki görmek araştırmak istemiyor. belki onun aklını başından aldı gerisini görmüyor bile. biraz tanısaymış , o kadar verdikten sonra sana araştırması düşmez

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu konuyu zaten akıl almak için açtım.aklım bana yetmedi.pek çok kişi iftira olabileceğini kızın günahının alındığını söylemiş.peki ne yapayım ben şimdi.hadi söyleyin.karışma bırak demeyin ya doğruysa diye düşünüp kendimi yerin sonra..
yapacağınız tek şey kızı evinize çağırıp herşeyi bildiginixi ama birde onu dinlemek istediğinizi soyliyrceksiniz, size anlatanların ismini verip bu kim bu kim diye sorup ogreneceksiniz,herşey açık ve net konuşulacak ama sadece kız la konusun bu durumu baklim o ne diyecek ne anlatacak, inkar ederse de yuzlestrin o şahıslarla iftira olup olmadığını anlarsınız,zaten kız anlatrknde mimiklerden ve hareketlerden anlarsınız neyin ne oldugunu, ona gore karar verirseniz

ankarada çalışırken kuruma sirket elemanı bir abla başladı, o kadar ihtiyacı var ki çalışmaya Kırıkkaleden ankaraya gidip geliyo her gün, abla 33 yaşında falandı galiba yalan olmasın, muhabbet ettiği 3 kişi var ben, sefim ve bir abla daha, dörtlü bir grup olduk sigara yemek gezme hep beraber, bir gün kulağımıza laflar geldi x 2.evliliğini bitirmiş dul bir kadınmış boyunca oğlu varmış ailesi bunu kabul etmediği için ankaraya kaçmış gelmiş aman Allahım neler neler, kızın kimseyle muhabbeti yok bizden başka, bunca şey nasıl uyduruldu inanılır gibi değil

aslı şu: 2 hayırsız abi ana babaya sahip çıkmayınca biz artık evlendik diyip kenara çekilince abla 3 5 neyse evin geçimini üstlenmiş babası amfizem hastası onun solunum cihazı ilacı derken beli bükülmüş, Kırıkkale malum küçük yer iş yok, mecbur ankaraya gelip gidiyordu

bu dedikoduları yayanlar arasında bizim kapçık ağızlı amir de vardı, ki kendisinin beni sözlü taciz etmişligi var eminim bu ablaya da yaptı yüz bulamadı dedikodu çıkardı, baksan aaa koskoca amir boş laf etmez dersin ama öyle değil

benim hakkımda da yeltendi bişeyler söylemeye hem nişanlıyım hem nişanlım polis hem sirket elemanı değil memurum hem ağzım laf yapıyo hem de babam bir an beni boş bırakmayıp sürekli gelip gittiğinden ilerletemedi

yapacağınız tek şey kızı evinize çağırıp herşeyi bildiginixi ama birde onu dinlemek istediğinizi soyliyrceksiniz, size anlatanların ismini verip bu kim bu kim diye sorup ogreneceksiniz,herşey açık ve net konuşulacak ama sadece kız la konusun bu durumu baklim o ne diyecek ne anlatacak, inkar ederse de yuzlestrin o şahıslarla iftira olup olmadığını anlarsınız,zaten kız anlatrknde mimiklerden ve hareketlerden anlarsınız neyin ne oldugunu, ona gore karar verirseniz

Aklı selim düşünelim hep beraber. Allah korusun o iftiraların odağındaki kişinin yerine de kendimizi koyalım. Her birimizin bu durum karşısında tepkileri farklı olur.

Konu sahibesi , kime inanacağını çoktan seçmişken , masum olduğunuzu anlatmak için uğraşır mıydınız ? Kimi insan uğraşır , kimi uğraşmaz. Kimi fiziksel kimi sözel şiddet ve hakaret uygular.

Bu konuşma sonrası kızın yerinde olsam , ben nereye gittiğimi ve ne yaptığımı biliyorum der kalkar , sonra da bir avukat tutup hem arkamdan konuşan mahallemdeki insan müsveddelerine hem de konu sahibesine hakaret ve namusa dil uzatmaktan dava açardım.

Hem belli mi olur belki nişanlısı üstlenir davayı da.

Şimdi benim anlamadığım konu şu 2 aydır tanıdığı bir insanla kardeşiniz neden apar topar evlendirilmeyr çalışıyor? Birbirlerini tanımaları için fırsat vermeye çalışılmalı bence süreyi uzattırmaya çalışın kardeşinizle veya gelinle bu tarz konuşmalar sakın yapmayın kötü olan siz olursunuz aranızda iice bozulur tecrübeye sabittir bende ben sizi çok iyi anlayabiliyorum hadislerde bile yazıyor evleneceğiniz kişileri bakire olanlardan seçin die ama hepimiz insanız hepimiz hata yapabiliriz illa biriyle birlikte olmak o insanın kötü olduğu anlamına gelmez yapmış olduğu zina onun günahı Allahla ikisinin arasında olan bir konu önemli olan kardeşinizin mutluluğu kardeşinize karşı olan sadakat saygı ve güven evlikiğin en temel yapıları bunlardan biri eksik olursa yürümez bu şekilde kardeşinizle konuşabilirsiniz yani birbirinizi tanıyın acele etmeyin bu işin şakası yok kimsenin günahına gitme sonra vs die birbirlerini iice tanıdıktan sonra kardeşiniz kabul ediyorsa sizin yapabilecek birşeyiniz artık kalmıyor belkide çok mutlu olacaklar Allah bilir Rabbim nasip ettiyse ol der ve oluverir

bence bu daha kötü sonuç verir, siz o kızın yerine kendinizi koyar mısınız lütfen. benim de ufak bir rahatsızlığım vardı ve kayınvaldie adayım beni kenara çekip sen benim kızım olacaksın herşeyi bilmem lazım diye sorular sordu ve ben de cevap verdim ama hala o günü unutmuyorum hep de sözlümün yüzüne vuruyorum senin yüzünden dur diyemedin diye. ki konu sahibinin soracağı şey çok daha kötü. iki kişi dışında bu ilişkiye kimse karışamaz karışmamalı

Aklı selim düşünelim hep beraber. Allah korusun o iftiraların odağındaki kişinin yerine de kendimizi koyalım. Her birimizin bu durum karşısında tepkileri farklı olur.

Konu sahibesi , kime inanacağını çoktan seçmişken , masum olduğunuzu anlatmak için uğraşır mıydınız ? Kimi insan uğraşır , kimi uğraşmaz. Kimi fiziksel kimi sözel şiddet ve hakaret uygular.

Bu konuşma sonrası kızın yerinde olsam , ben nereye gittiğimi ve ne yaptığımı biliyorum der kalkar , sonra da bir avukat tutup hem arkamdan konuşan mahallemdeki insan müsveddelerine hem de konu sahibesine hakaret ve namusa dil uzatmaktan dava açardım.

Nisanlisi ustlenemez malum simdi avukat beyin ofisine genc bir kadin tek basina girmemeli yoksa avukat bey onu ofise atmis sayilir Allah muhafaza namus elden gider ;) gozetim esliginde gitmesi gerekir :KK53::KK48:

benim anladığım kadarıyla aracı ile tanıştırılmış yanı öle çok severek bi kaç yıl sevgili olupta evlilik kararı alınmamış yanı...bayana konuş derkende hesap sorar gibi sormiyacak tabi ilk önce o sözleri söyleyenin ismini verip taniyomusun falan diyecek zaten inanın hareketlerinden belli olur ....bu konuşma hesap sormak için yada yargılama için olmayacak kızın kendini aklamasi lazım ...kimse istemez tabi böyle şeyler yaşamayı ama yasarsada tutup anlatmaz nişanlısına...saklar ...he bn hata yaptım beni böyle kabul edin dersede kız zaten pismandr... ve aileye anlatıp anlatmamaktadır gorumceye kalmıştır ...belki nişanlısı bile bilmiuo bu durumları kızlar neler goriyoruz duyuyoruz etraftan kndiriyo olabilir ....bn olsam kızla konusrdum herkesten gizli

bence bu daha kötü sonuç verir, siz o kızın yerine kendinizi koyar mısınız lütfen. benim de ufak bir rahatsızlığım vardı ve kayınvaldie adayım beni kenara çekip sen benim kızım olacaksın herşeyi bilmem lazım diye sorular sordu ve ben de cevap verdim ama hala o günü unutmuyorum hep de sözlümün yüzüne vuruyorum senin yüzünden dur diyemedin diye. ki konu sahibinin soracağı şey çok daha kötü. iki kişi dışında bu ilişkiye kimse karışamaz karışmamalı
ama size hesap sormuş yanı konuşma tarzı çok önemli benim anlatmak istediğim kıza hesap sormak değil dertlesmek gibi konuşabilir suçlayarak degil. ki egerki iftiraysa bunlar görümcesi bile kıza destek çıkar unutmayın

Back