- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
.erkek kardeşim evleniyor,nişanlı ,kızı çok seviyor
Şöyle cevap vereyim bizde kardeşimde bu kızı 2 aydır tanıyoruz.biri vesilesi ile tanıştırıldı ve 15 güne isteme söz olayı gerçekleşti.ailesi 1 kez evinize geldi.biz 2 kez gittik.kız ike toplamda 5 kez görüştük.yani tanımıyoruz.bu tesasüfte gerçekten tesadüf..
Bakın hanımefendi ben mühendisim kardeşim avukat annem ptt emeklisi babam müsteşar,sizin üslubunuz ile size cevap veremeyeceğim çünkü ben ailemden terbiye ve nezaket öğrendim. bir müsade edin de ailemize girecek olan insan ile ilgili az çok bilgi alabilelim..
Bakın hanımefendi ben mühendisim kardeşim avukat annem ptt emeklisi babam müsteşar,sizin üslubunuz ile size cevap veremeyeceğim çünkü ben ailemden terbiye ve nezaket öğrendim. bir müsade edin de ailemize girecek olan insan ile ilgili az çok bilgi alabilelim..
Değildir,öyle olsa ablası bilirdi.32 yaşında koskoca avukat adam görücü usulü tanıştığı kızla 2 ayda evlilik kararı alıyor demek ki asosyal
kesin bilgi arkadaşlar yayalım
Değildir,öyle olsa ablası bilirdi.
bende bunu düşündüm nedense..ben bir şeyi merak ettim konu sahibi açıklayabilir mi acaba peki siz eğitimli güzel bir ailesiniz bu aracı olacak kişi neden size sizin gibi eğitimli birisini tavsiye etmedi de emlakçı da çalışan birisini tavsiye etti hadi etti diyelim siz neden kabul ettiniz kendi statünüz de birisini bulmadınız sadece merak ettim.
Hayır değil ablasından iyi mi bilcez biz.benim ağzım torba değil ki büzesin, bana öyle geldi bence asosyal bence çekingen 5 kere gördüğü kıza aşık olacak kadar toy, hadi bakalım ben de laf ediyorum böyle aksini kim nasıl ispat edecek
günümüzde o kadın ölmüştü. recm edilen o kadar kadın varki orta doğuda. o taşları atan erkeklerin hepsi cennetlik ya..Hz.İsa'nın önüne yaka paça bir kadın getirmişler, bu kadın erkeklerle yatıyor fuhuş yapıyor çocuklarımıza kötü örnek oluyor recm edelim diye veryansın etmişler, İsa peygamber denilenleri sakinlikle dinledikten sonra peki demiş recm edelim, boş bir alana gitmişler yerde taşlar, Hz. İsa, ilk taşı günahsız olanınız atsın buyurmuş, herkes birbirine bakmış, o ilk taşı almaya kimse cesaret edememiş
günümüzde o kadın ölmüştü. recm edilen o kadar kadın varki orta doğuda. o taşları atan erkeklerin hepsi cennetlik ya..
afganistandaki o gencecik öğretmen geldi aklıma. suçsuz olduğu öldürülüp recm edildikten sonra anlaşılddı ne yazıkki
bir hoca müsvettesinin iftirasına uğradığı ortaya çıktı.
aynen. o kkız aklıma geldikçe hala gözlerim dolar. buda 2 3 ay önce oldu. eski değil. dünya cinnet geçiriyorFerhundeyi diyosun dimi
dövüldü taslandi üstünden arabayla geçildi catidan atıldı sonrada yakıldı
NET tüm cinnetler kadına yönelik maalesef. saçı, başı namusu, terbiyesiaynen. o kkız aklıma geldikçe hala gözlerim dolar. buda 2 3 ay önce oldu. eski değil. dünya cinnet geçiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?