- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Durumunuza cok uzuldum ben. Devam etmeyi dusunuyorsaniz cift terapisi alsaniz? Yiten sey saygi! Guven de yok. Sevgiyi de sorgular olmuşsunuz. Geriye ne kaldi?ve de küçük kuzuma saygım var....
ne manada? Yine kavgalar döneriz manasında mı dedinizBorcu bitince eski ayarına döner bence
Konuyu okuyunca öyle bir his geldi bana.Mecbur yani 180 derece dönmeye hareketleri.ne manada? Yine kavgalar döneriz manasında mı dediniz
ben yine de paraya değil de oğluma bağlamak istiyorum. İnşallah en azımdan oğlumuz içindir o yalvarmalarKonuyu okuyunca öyle bir his geldi bana.Mecbur yani 180 derece dönmeye hareketleri.
Aksi olsa siz de bi boşluk oluşmazdı
totalde 4000 kadar alıyorum. Onun maaşı 2000 kadar.
İnşallah yanılırım herşey eskisinden de güzel olur.ben yine de paraya değil de oğluma bağlamak istiyorum. İnşallah en azımdan oğlumuz içindir o yalvarmalar
audi daktir kardeslerim bile almiyor vayy anasinalüks arabaya gidiyomuş maaşı alıo krediye gidiyomuş :)
eşit değil. Hiçbi insan eşit değil birbirine BenceKadın erkek eşitti değil mi?
evet di mimaaşını blerek evlendin sanırım ama evlilkte para muhabeti yapılıosa çok çok kötü neden, neden diye birsürü sormuşsunuz bu soruları evlenemden önce soracaktınız, neden ben bu adamla evleneyim işi, parası, eğitimi bunları sorgulamanız çoçuktan sonra komik olmuş evlilik birbirinin yanında dimdik durabilmektir . iyi kötü günde ama tabi ilk boşanan siz olmayacaksınız bundan sonra hyatınıza girenlerde eşinizi aratmasın dua edin sonuçta bebişte var onun için bu soruları erkenden sorun kendinize
Benim haşır neşir olduğum adamlar ailesini tek başına geçindiren, her gün koşuşturan adamlar, hesabını bilen adamlar. İnan’ın karşılaştırmak istemiyorum ama elimde değil.Sozum sadece bir genelleme. Genellemeler de herkese uymaz ama erkekler parayi bulunca ilk isi arabasini degistirirmis sonra da esini. Boyle olacak diye birsey yok ama aklima geldi nedense.
Aldigi maasa bakmadan gecimini oturtmadan araba almasi size guvendigi icin olmus. Hayatinda siz olmasaydiniz ya da calismasaydiniz o borca giremezdi. Onun bu araba borcu yuzunden siz de bazi ihtiyaclatinizi kaesilamaktan mahrum olmussinuz. Ustelim hem kadin hem de evin erkegi gibi olmussunuz. Bunlar yetmezmis gibi takdir yerine onca laf soze maruz kalmissiniz. Su an deseniz mesela ben artik odemeyecegim, arabasinda vaz gecer mi? Yoksa ilk vazgectigi siz mi olursunuz araba yerine. Onca borc ve o kadar seye ben olsam o arabayi satar daha dusuk fiyatli bir araba alirdim. Oysa o luksunden vazgecmemis.
10 gunlyk baba evine dondugunuzde geri felmesi de muhtemelen borcu tek basina karsilayamayacagi icindi. Borcu bitirince ne olacak peki? Maasini sizinle paylasacak mi yoksa eskusi gibi tum evin gecimi sizin uzerinizde mi olacak?
Iyi baba olmasi bir erdem degil. Baba ise zaten sorumlulugunu yapmali. Ev islerinde yardim etmesi de bence oyle. Cunku eve katkisi yoksa bunu bari yapmali. Aslina bakarsaniz olan sey sizin gozunuzde onun degeri dusmus. O dusurmus. Evin erkegi gibi davranmamus tum fecimi herseyi size birakmis ve zamanla da siz madem herseyi ben yapiyorum ona ne gerek var demissiniz.
Eski degeri gozunuzde gelir mi derseniz, gelmez. Deger bir kez dustu mu bir daha zor. Sadece uzatmalari oynarsiniz ya da ayni evde ev arkadasi gibi yasamaya calisirsiniz.Bunun onun iki yillik bir yeri bitirnesiyle de akakasi yok. Onceden de biliyordunuz bunu ve sizin icin sorun degildi. Oysa simdi bazi seyler batmaya baslamis. Giderek daha da batar. Yaptigi her hareket batar.
ev kredisini ben çekmem sen çekersin diyorsimdi kredi bitince arabayi satip ev alalim senin maas yine kediye gitsin deseniz kabul etmez
arabayi satiyor muev kredisini ben çekmem sen çekersin diyor
Benim haşır neşir olduğum adamlar ailesini tek başına geçindiren, her gün koşuşturan adamlar, hesabını bilen adamlar. İnan’ın karşılaştırmak istemiyorum ama elimde değil.
Evet evin erkeği gibi oldum. Ya geçen gün okuluma geldi. Anahtarım evde kaldı da param evde kaldı da sende varsa 100 tl diye şaka gibi. Allah tan kimse duymadı da temizlikçiler m yardımcım fakan duysaydı rezillik. Ne bilim. Sizce??
ben başka koşullarda böyle yazmazdım ama bizim durumuzmuz çok farklıNeden rezillik
Yani anahtarı parası evde kalabilir yA da bitebilir
Adam eşinden istiyor sanki cami önüne mendil açıyor
Evlilikte ilk kural senin benim olmamasıdır
Hepsini okumadım ama arabayı ve maaşları merak ettim
Burada hep yazarım cebimizdeki son 5 tl yi de bölüşüp geldik bu günlere banka hesaplarımız Evimiz arabamız da bizim diye
Evliliğinizi gözden geçirin ama erkek üstün olmalı şeklindeki maço düşüncelerinizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?