Kötü biri miyim?

boşanma durumunda evlendikten sonra alınan mallar paylaşılıyor zaten

Flörtöz takılmıyorum ama etrafımda flörtöz takılmaya çalışanlar var. Bi yerinden yakaladınız aslında. Ben dikkat ediyorum. Kendime saygım var bu yüzden onu aldatmam

Esini onunla bununla kiyaslamaya baslayanlar eninde sonunda aldatiyor..
O flortoz adamlarin ev halini, eslerine sevgililerine nasil davrandiklarini bilemezsiniz.
Hersey maddiyat mi?
Alin donunu nolcak?
Esimin butun donlarini ben alirim, hatta giydigi yedigi ictigi herseyi.. cocuklariminda herseyini aliyorum, oyuncak kiyafet besin vs..
Esim iyi kazanir ama bnmde kazancim var ama bunu hic sorun etmedim ben.
Adami seviyorsaniz kiyaslamayin, cok kotu bisey bu.

Ben bu konuda senin paran benim param hesabı yaptı diye konu sahibi suçluyanları anlamıyorum gercekten. Es kişisi para yonetme/ harcama kısmını hem sorumsuzca hem de yalanlarla Surdurmuş. Ustelik çalışan ve para kazanan diğer kişiye. Bunu bir kadın kişisi yapabilir miydi? Kendi luksu ( audiyebinmeyi o da isterdi; luks ev ve esyalar takılar isteyebilirdi) harcama yapıp ailesine yalanla dolanla para verse ne derdiniz? Sonuçta farketmiyor?

Kadınlar sen ben telaşına dustuyse zaten gercekten guvende hissetmemiştir ve şımartılma hakkı varsa eger bir ailede bu çalışan genç annenin. Eşi biraz karısını nasılmutlu edeceğini düşünsün. Çabalasın.

Bence bu çabayı takdiri gorurseniz içinizısınır. Sogumayı haklı buluyorum.ama o dısarda gordugunuz erkeklerin de 90 böyle. Gözleyin esinizi olmuyorsanız bir çocuk annesi olarak bir donem yalnızlığı goze alarak ayrılın. Sonra hayatınız her sekilde duzene gırer, çalışan kadınsınız. Hislerinize guvenin

Iyı de audiye binmek istiyorsa ve ailesi zengin değilse( ki o bı de ailesine veriyor) bi zahmet çabalayacak maasını yukseltmek için. Ya da orta halli arabaya binecek; hatta minibuse. Bekar değil artık aile sorumlulugunu aldıysa bir erkek ve kadın boyle. Sonuçta konu sahbinin gozune kocasının maası ve eğitiminin durduk yere battığını dusunmuyorum.

Eşiniz arabayı alırken size danısmadı mı ? Evlilikte ortak karar verilir yada verilmesi gerekir.arabayı siz alıp kullanın bir süre siniriniz yatısır diye düşünüyorum.

yaşadığın şeylerden düşüncelerini çok haklı buluyorum. Telafi etmeye çalışmış hatasını ama senden biten bitmiş maalesef.
gözüne çok şey batıyor hal böyle olunca da.
kötü biri değilsin kendini suçlama hemen. Yaşadığın şeyi burda bir çok arkadaşımız yaşıyor maalesef.

Ben size kötüsünüz diyecek bişey bulamadım. Kadın olarak evin tüm sorumluluğu sizde, bide eşinize de harçlık veriyorsunuz. Eşiniz yerinde olsam bu kadar söylenmeye satardım arabayı krediyi kapatırdım. Laf söz de ortadan kalkardı. Ama onun arabası erkeklik gururuna ağır basıyor. Siz tamamen haklısınız bence.

Merhaba Feronika
durumlari cok guzel ozetlemissin ve kendi eksilerinide görerek...
Bakildiginda ayrilik en mantiklisi gibi duruyor ama esiniz kendi hatalarini görüp caba sarf etmis bunu görmemezlikten gelme. Esinle egitimi hakkinda ki düsüncelerini kibar bi dille paylas, azicikta pofpoflayarak sen zekisin daha iyisini hak ediyorsun gibi...
Mutlaka bi aile terapisine katilin.
Disaridaki o muhtesem erkeklere gelince :))) Hepsinin ici küflü haberin olsun. 5 yil önce nisanlimdan ayrildim yasimda 30 oldugu icin bi an önce Düzgün bi iliskim olsun diye bir sürü erkek tanidim. Kendini Bekar zannedenler mi? 5 kurussuzken kendini Patron sananlar, daha tanisma asamasinda kisitlama getirip siddet uygulamaya kalkanlar vs vs
Kendi o muhtesem sevgilime gelince kendi isinin sahibi eglenceli cool bi Adam. gecenlerde bi Foto paylasmis üzerinde Adam sahip kadin ait olmak yaziyor yaninda hemen birisi beyin uzatiyor . yani canim sevgilim demek istiyorki kadinlar mal degildir neden sahip olalim. bu sosyal medya görüntümüz :) bense ofisten cikarken markete ugrayip eve gecicem dedigimde arada eczaneye ugradim diye azar isitmis kisiyim. Arkadasimla kahve icmek icin 30 dakika izin verilen kisiyim. son günlerde gurbetti, hastaliklar, parasizliklar, özlemler falan derken Hayat agir gelince bi aksam 19 da isten gelip yataga girmek istedim diye yalancilikla suclanan kisiyim ve artikda eski sevgiliyim :)))
o yüzden sen ailenden vazgecmeden elinden gelen herseyi yap vicdanin rahat olsun en azindan.

Üzgünüm ama kocanızın dışarıdaki imajının sponsoru olmuşsunuz. Adam evde de çocuk bakımı, ev işi yapayım tepki çekmeden imajımı sürdüreyim derdinde. Evet evlilikte ayrı gayrı olmaz. Para lafı geçmez ok. Fakat bu evliliği sürdüren sizsiniz o ise hayalini yaşamak için birşeyleri idare ediyor gibi. Başta severken aldırış etmemişsiniz, görmezden gelmişsiniz ki bu aşıkken çok kolaydır. Yalanlar sorumsuzluklar size gerçeği çıtlatmaya başlayınca görmeye başlamışsınız. Sorgulamalarınız, boşluk duygunuz bundan...Yaşadığınızı çözümleyebilmek için de haliyle kıyas yapıyorsunuz. Eğer samimiyse kocanızın rahatsızlığınızı görüp, arabayı satıp, borcu kapatması sadece kendi zevki için sizi ve evliliğinizi bu kadar yıpratmaması gerekir. Daha çocuğuna bir bez bile almamış bir adam, benzin parasını, harçlığını benden alıyorsa, kalan 200 lirasını da sigarasına harcıyorsa ben de saygı duymam kusura bakmasın! Gitsin kendine başka sponsor bulsun! Bence boşayın arabayı da sattırtın yarısını alın çocuğunuza yatırım hesabı açtırın. Öyle kendi çocuğuna bakmayı lütuf gibi sunacak, karısı canla başla çalışırken yayılacak yok artık!

Arabayi ortak kullanmiyor musunuz? Yani benim arabam ya da esimi arabasi gibi bir ayrim var? Valla bana maddi konulara bakis aciniz cok dogru gelmedi. Senin paran benim param olayini ne anne babamda ne de esimde hic gormedim cok garip geliyor o yuzdrn. Eve parayi kim getirirsr getirsin hepinizin parasi o. Adam da kumara yatirmamis parayi araba almis.
Anneye gizlice para verme konusunda sonuna kadar haklisiniz bu arada

o zaman almak istediğinde konu sahibi asla kabul etmeyecekti.

Adam seni maaşın için gidip almış gelmiş ve şu an iyiyi oynuyor.... Bence git kendi hayatını kur..
Ha onun parası benim param muhabbetlerine bir şey diyemem bence böyle birşey olmamalı yani.adam araba aldıysa ikinize almadı mı sonuçta hayret bişe

Pardon ama o emojiyi de açıklar mısınız? kimin kafasına vuruyorsunuz? Hiç hoş değil.
Sevgili destina konu sahibesi ve bahtsız bedevi kankalar benim açtığım konuyada googlan dua aramakla ilgili ağız birliği yapıp dalga geçip sonra tepki alınca biz çözdük diye işin içinden sıyrılıyorlar takılma bence

Yahu edep önemli olan o nasıl emoji öyle ben buna takıldım. Yazık bir de burada milletin derdiyle uğraşıyor ayağıyla insanların canını sıkıyor. kibledim zaten. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…