Kötü biri miyim?

Sizin yaptığınız hoş değildi. Tartışma yaratan da sizdiniz. o kafaya vuran emojiden sonra bende mi emoji atmalıydım. Muneye haber vermem normal.

Bak güzel arkadasim....
Hafiften gerilmeye basladim..inan buda hos degil....
Sana yanlis anlasilma oldugu soylendi iste
Hala neyi uzatiyosun sen...
Derdin ne ?

o emoji bana anlattı herşeyi. ‘yoksa’ yazıp o emojiyi koymayı uygun buluyor musunuz konu sahibi? Ben kınıyorum ve uslübumu bozmak istemiyorum.

O emoji anlattı herseyi ne yaa
Sevgiliye trip atar gibi....
Bu ne trip bu ne alınganlık...
Kac oldu bak...yanlis anlasilma oldu diyoruz
Hala uzatiyosun...

siz kim oluyorsunuz da konu sahibi değilsiniz birşey değilsiniz o emojiyi atıyorsunuz hala anlayamadınız mı? Ne biçim laflar bunlar ya. sevgili tribi falan... kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ayıp MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfen ilgilenin ben artık muhatap olmayacagım. konu sahibinin bodyguardı gibi davranıyor ki okursanız ben seviyemi koruyorum. Konuyu da takip etmiyorum artık. Yanlış anlayacağınız herkesin kafasına tokat emojisi atın siz hanımefendi. Ben çocuk gibi muneyi çağırmıyorum. Sinirlerime hakim olamadığım için çağırıyorum. Hareket ve tarzınız gerçekten rahatsız edici. Beni etiketlemeyin artık, okumak istemiyorum sizin yazılarınızı

3.5 senedir devam.eden bir araba kredisi... E ikiniz de calistiginiz halde tum yuk sizde. Insan ister istemez patliyor.
Esiniz degismis ama is isten gecmis gibi. Bosanin bosanmayin diyemem o sizin karariniz ama kotu biri degilsiniz.

Ahh ahh zizinle son kisimlarda yazdiklarinizla benzer seyleti yasiyoruz bende dusunuyorum ama cevapda bulamiyorum gunler gecip gidiyor.Konuya cevabim bilemiyorum ne desem kendinizi dinleyin hayay bu adamla gecermi?Iyi ve kotu yanlarina bakin tartin ama iste yaziyorumda kelin ilaci olsa ....Insanlar anlamiyor duygu yok para yok ilgi yok sma adam cok iyi koca cok iyi baba daha ne ne istiyosun biseyler bittiyse geri gelmiyor.

Kotu degilsin ama o araba neden esinizin maasiyla aliniyor ? sonucta sizin arabaniz degil mi. Evli gibi dusunemiyorsunuz tam olarak. Esinizin isi maasi belliydi , bilerek evlendiniz. Askin buyusu gecince adami ezmeyin lutfen.

Sizi bu duruma sürükleyen eşinizin davranışları olmuş. Kötü biri değilsiniz tabi ki.

Eşler ile ilk zamanlar sohbetler yüzeysel oluyor. Yeni hayat heyecanı ile insan farkedemiyor. Daha sonra içi dolu, kültürel, özel ilgi alanlarını ele alan sohbetler, dolu dolu muhabbetler istiyor insan. Bu espri konusunda da böyle.
İlk zamanlar eşinizin hoşuna gidip sizi çok etkilemeyen sadece gülümsetecek bir espriye bile gülebiliyorsunuz. Ama zaman geçtikte hem tahammül azalıyor hemde kişi daha doygun sohbetler bekliyor.
Haklısınız.
Bizde eşimle böyleyiz çoğunlukla günübirlik sohbetler ederiz. Çoğu zaman aynı şeylere gülmeyiz. Hatta ben güldüğüm şeyi bile açıklamak zorunda kalırım(en siniri bu)
Benimde çevrem genişliyor. Bende başkaları ile eşimin asla anlamayacağı sohbetler ediyorum. Ve zevk alıyorum bu durumdan.
Ama eşime anlatsam anlamaz yada cevap vermez konu ilerlemez. Eşimle sohbet ederken kendimi birşey bilmiyormuş yada bilirken unutmuş gibi hissediyorum. Ama çoğu zaman görüyorum ki ben konuşabiliyorum, ifade edebiliyorum, en önemlisi kendimi dinletebiliyorum. Sohbet konularımla başkasının ilgisini çekebiliyorum.
Bu beni kötü yapmadığı gibi sizi de yapmaz.

Maddi konulara gelince eşiniz yanlış kararlar vermiş. İnsan düze çıkar çıkmaz lüks araba düşünmemeli. Pekala orta halli bir araçta işinizi görürdü. Bence bir yolunu bulup o aracın alınmasına engel olmalıydınız.
Ailesine para vermesine gelince nadir durumlar dışında (hastalık çok acil ihtiyaç vs vs) karşıyım. Verilmemeli. Artık eşinizin de bir ailesi var ve önce sizi düşünmeli.
Paranız çok olabilir, artabilir ama eşiniz bunu dağıtmamalı.

Kv konusuna girmiyorum zaten çok doluyum çok uzun olur :)
Ben bir çok kadının aksine benden alıyor ona bakıyorum kısımında sana katılıyorum.

Bizim erkeklerimizin “hayat müşterek” cümlesi sadece sözde.
Uygulama sıfır.

Hayat müşterek olsaydı kadınlar çok daha rahat ederdi ama değil.
Eşinizi karşınıza alıp konuşun. Hem içinizi dökün hemde bir daha olmasını istemediğiniz konuların altını tekrar çizin.
Eminim bir orta yol bulunacaktır.

kötü değilsiniz kim olursa olsun eşinizin yaptıkları karşısında soğur

tüm bir maaşı arabaya verecek kadar nasıl bir krediymiş bu
ne hakkı var buna
hadi onu geçtim kendi annesine sizi ezdirmesi annenizle kavga edip evde barındırmaması çok büyük bir problem

ben olsam kendimi evliliğimi gözlemler ve tetikte beklerim yerinizde olsam
bu iyilik hali ne için ortaya çıktı gerçekten pişman olduğu için mi
yoksa siz ve paranız olmadan beş kuruşsuz kaldığı size muhtaç olduğu için mi

eğer gerçekten pişmansa sizde her şey ölmediyse devam edin
yoksa sen yoluna ben yoluma deyin

burada adama hak verilmiş ama ben adamın hak verilecek tek yanını görmedim
maddi olarak karısına bağımlı olmasa belki bu barışma konusunda tavrı çok farklı olacaktı

bütün parayı arabaya yatır
kendi anneni el üstünde tut
karının annesini ez evde barındırma
bir dayak atılma muhabbeti olmuş
belki sadece kalkıştı belki gerçekten attı
sonra karın senden soğumasın

hem kel hem fodullukta bir numaraymış konu sahibinin kocası
a

+1000
tüm maaş krediye gidiyorsa adam ondan barışmayı istemiş bile olabilir

doğru yorumladınız yüzde 90. Evet haklısınız. Size özel mesaj atacağım merak tetiğim şeyler var. Aslında size göre ben kötü biriyim fi mi....
Hayir degilsin esim de degil sizin esiniz dd degil hayattan beklentiniz farkli yada farkli bir heycan ariyorsunuz heycandan kastim yanlis anlasilmasin daha farkli bir adam istiyor olabilirsiniz bi kotu birsey degil.

Audi markası ama model falan anlamıyorum çok. 200 tl kadar kalıyor o da sigara parası. Benzin parası vs her şey bende.

Şey yanlış anlamayın ama bence asıl mesele burada. Yıllardır kredi ödüyorsunuz ama aracınızın modelini bile bilmiyorsunuz. Siz koşulsuz şartsız eşinizin isteğini kabul etmişsiniz. Ki eve giren maaş ortaktır benim için, nasıl ki arabanız ortak, maaşta aynıdır benim için. Ancak eşim tutupta ailesine para gönderemez.

Zamanla insan yaşadıklarıyla yıprandıysa oluyor hissettiğiniz duygular. Bende aynı durumdayım. Evlendiğimizde işim yoktu, ev kirayı birsürü borç vardı, ama aşıktım. Şimdi çok şükür, işim var ev aldık en azından ev kredisi var kira vermiyoruz, ama yıpratmaktan kaynaklı bende eski aşkı hissetmiyorum içimde. Ve benim çocuğum da yok. Tahammülüm kalmadı, belki evlendiğimiz vakit eşim şuan gibi davransaydı yıpranmazdık ama şimdi iyi bile dese bana batıyor. Dolu dolu içimi sevgiyle hissedemiyorum. Cinsellik desen tek tük. Bunları düşününce de eşime kızgınlığım artıyor. Neden neden neden diye soruyorum. Öyle işte...

Ben ilk mesajı okuyunca bayanın aklının ve gönlünün başkasına kaymaya başladığını ve ikilem içerisinde kalıp, kötü biri olup olmadığını sorgulamaya başladığını düşündüm.
Eğer kötü biri olmadığına karar verirse, şartlar onu o noktaya taşıdığını düşünecek
Ama bu tür durumlarda evli bir kadınla arkadaşlık eden adamdan hayır gelmez diye düşünürüm

İş ve sosyal çevrede insanlar daha farklı maskeleri ile iletişim kurarlar. O çok iyi düzeyli ve zevk alarak muhabbet ettiğiniz, ne kadar dolu bir insan, eşim ne kadar boş diye düşündüğünüz adamlar, emin olun evde hepsi sizin eşiniz gibi

Aklınızı karıştırmaya çalışanlara izin vermeyin. Ancak eşiniz de gözünüzden iyice yerlere düşmüş, boşanın ve istediğiniz hayatı kurmaya çalışın. Kendinizin maddi açıdan sömürüldüğünüzü düşünüyorsanız bitmiş olur hem bu durum. Ancak bir evliliği ayakta tutan şey sadece iki tarafın maddi dengesi değildir. Kayınvalide olayları da her evlilikte yaşanabilen durumlar ve bu durum sizin haklılığınızı göstermez

Kendine gelen haysiyetin düşmeden bitir

Kotu biri oldugunuzu dusunmuyorum.
Fakat esinizi baskalariyla kiyaslamaya baslamis ve begenmemeye baslamissaniz artik o evlilik bitmis.

Ben size hak verdim. Kötü biri olsanız kaç tane konu açıp paylaşmaz direk gider aldatırdınız. Eşiniz yanlış üstüne yanlış yapmış şimdi de arabayı satmam diye diretiyor. Gittiğinizde gelmek için arabayı satıp uygun fiyatlısını almayı şart koşacaktınız.

Kötü biri değilsiniz, bu duruma gelmekte çok da haklısınız. Eşinizi bu kadar şımartmakla ilk başta hata yapmışsınız ama resti çekip yola getirmeniz doğru bir tavır. Tabi gerçekten yola geldiyse. Sizin maaşınızla geçindiği için bu şekilde davranıyor olabilir. Bence kendinize birikim yapın ilerde ne olacağı belli olmaz.
Açık açık eşinizle bu soğukluğunuzu konuşmanız en doğrusu. Kendini geliştirebilecekken tembellik yapıp oturduğu sürece bu işin çok yürümeyeceğini sakin sakin anlatmalısınız.
Ama lütfen kıyas yapmayın dışardaki insanlarla. Bu gerçekten yanlış bir yol izlemek olur.

bence kötü biri değilsiniz fakat aşktan kör olmuş gözünüz sorunlarla beraber açılmış aşkınız bitince evlenmeden önce göremediğiniz tüm kötü yanlar gözünüze batmaya başlamış. Bir çocuğunuz var ve bence bu konudaki en önemli kişi o. Bence etrafınızdaki diğer erkeklerle muhabbetinizi azaltmaya çalışın iş yerindeyse profesyonel konuşmalar haricinde muhattap olmayın sohbetler edip eğlenmeyin ki şu hassas durumunuzda kafanız iyice karışmasın. Eşiniz sizi kaybetmekten korkmuş ve kendini değiştirmiş ilerletmiş bu çok önemli bunu göz ardı edemezsiniz bence eşinizle daha çok vakit geçirmeye çalışın beraber bir şeyler yapın evliliğinizi ilişkinizi canlandırmaya çalışın sevgililik günlerinizdeki gibi ama eğer siz hiçbir çaba göstermezseniz sonunuz hayırlı olmaz evliliğiniz de boş yere biter olan sabiye olur ipler biraz sizin elinizde bırakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…