- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Benim de aklıma bu soru geldi.eşiniz kredisi olmasa yine size yalvarırmıydı. kredi bitene kadar size dayımı diyor. muhtemelen bilinç altında bir yerlerde kafanızda bu soru var.
Bilmem... psikoloğum bana sen baskın erkeklerden hoşlanıyorsun, el üstünde tutulmayı sevmiyorsun dedi. Kısacası serseri erkek candır demeye çalıştı sanırım
Eşim ilgileniyor pamuklara sarıyor şu aralar da. Ben anormalim. Ayarlarımı bozdular. Kafam gidip geliyor
utanıyor musunuz??? boşanın bence baya baya bitmiş sevginiz ama sevgiyi farklı yorumlamışssınız ben sizin gibi düşünmezdim sanırım .. ben evlenirken çalışmıyordum eşimin ailesinin hepsi devlet dairesindeydi beni istemediler eşim hayır ben evlenmek istiyorum demiş neyse evlendik ben bunları sonra öğrendim şimdi bende devlet dairesindeyim evliliğimizin 3. yılından sonra iş sahibi oldum sonra bizim evliliğimiz bozuldu eşime göre ben iş sahibi olunca özzgüvenim geldi ve dilim açıldı ve bu yüzden eşim beni aldattı keşke aldatsa demişssiniz ya yaşamayın onu yaa ve eşimin işi zordur hep demişimdir ki düz memur olsada 8-5 çalışsan az maaş alsan ama düzenimiz olsa yani utanmak değil bu grurur meselesi de değil bana göre sevgi önemli hatta işinden olsa ne olur diye de düşündüğüm oldu hiç gocunmazdım çünkü ben seven taraf sonra eşim beni aldattıktan sonra her şey gözüne batmaya başladı aynı sizin gibi para muhabbeti döndü daha az alıyormuşum öyle dedi ondan gidiyormuş vs bu konuyu okuyunca direk eşimi canlandırdım gözümde başlarda işim olmadığı halde seven adam sevgisi bitince maaş hesabı yaptı çok üzücü ama aynı sizin gibi sevgisi bitti onunda o yüzden boşanın zaten sevmiyorsunuz sevgiden beklentiniz farklıVe kızlar her ortamda bana eşim soruluyor. Hocam eşin nereden çalışıyor? Hocam neden seni o bırakmıyor hiç göremedik yanında? Vs vs
Memur diyorum böyle bi göz devirmeler. Yani utanıyorum bende haliyle ne bilim. O kadar almak bullak haldeyim ki
neden böyle sorular soramam idareciysem??Okulda idarecilik yapıyorsunuz ve böyle sorular soruyorsunuz
açlıktan nefesleri kokmuyor yalnız olan maaşı kızlarına yediriyorlar. Kızının acımadığına ben acıyordum. Acıdıkça acınacak hale düştüğümü gördüm ve acımaktan vazgeçtimNeye uzuldum biliyor musunuz mudure hanim . Annesinin durumu kotu ben bile acidim diyorsunuz ama annesine verdigu parayi sorun ediyirsunuz burakin versin cocugunuzun sadakasi olsun .. İyilik bu karsiliksiz yapilir zaten ne olur 100 200 gitse ..
evet psikoloğum da değişmenin insanı kötü yapmayacağını söylüyor hep.değilmiş gibi görünseniz de parayı, makamı mevkiyi önemseyen bir insansınız.
daha doğrusu geleneksel düşüncelerden kurtaramıyorsunuz zihninizi.
bu sizi kötü yapmaz.
ama tercihinizi doğru yapmadığınızı gösterir.
size göre, eşinizin kariyerinin sizden iyi olması gerekirdi.
bunu müdür olmadan önce bilmiyordunuz belki de.
kendinizi yeni tanıyor olabilirsiniz. bu da ayıp değil.
işinizde ilerlemiş müdür olmuşsunuz, kendinize güveniniz artmış.
karşınızda da eğitim, kültür olarak "bakış açınıza göre" size göre daha alt seviyede bir eş var.
ben kendimden örnek vereyim.
benim için para asla önemli olmadı, olmaz.
eşimden daha fazla kazansam evi ben geçindiriyorum diye dert etmem.
ailesine ayda iki kere temizlik için yardımcı gelsin de annesi daha az yorulsun diye para vermekten gocunmam.
ama meslek derseniz bu benim için bir kriterdi.
20 yaşındayken de böyleydi.
mesleği olmayan ya da belli bir eğitim görmemiş,
en azından gelişmeye açık olduğuna inanmadığım biriyle asla evlenemezdim ben.
saygı duyamazdım.
kendi öğrencilik hayatımda bir şeyleri hedeflemiş, emek vermiş gerçekleştirmiş biri olarak karşımda da böyle biri olsun istedim.
peki mantık evliliği mi yaptım? hayır!
mantıksız bir aşk evliliği yapmadım...
çevrenizdeki erkeklerle kıyaslamanız, çevrenizdekilere hayranlık duymanızdan da değil aslında.
işin özü eşinize saygı duymuyor olmanız.
doğru yorumladınız yüzde 90. Evet haklısınız. Size özel mesaj atacağım merak tetiğim şeyler var. Aslında size göre ben kötü biriyim fi mi....utanıyor musunuz??? boşanın bence baya baya bitmiş sevginiz ama sevgiyi farklı yorumlamışssınız ben sizin gibi düşünmezdim sanırım .. ben evlenirken çalışmıyordum eşimin ailesinin hepsi devlet dairesindeydi beni istemediler eşim hayır ben evlenmek istiyorum demiş neyse evlendik ben bunları sonra öğrendim şimdi bende devlet dairesindeyim evliliğimizin 3. yılından sonra iş sahibi oldum sonra bizim evliliğimiz bozuldu eşime göre ben iş sahibi olunca özzgüvenim geldi ve dilim açıldı ve bu yüzden eşim beni aldattı keşke aldatsa demişssiniz ya yaşamayın onu yaa ve eşimin işi zordur hep demişimdir ki düz memur olsada 8-5 çalışsan az maaş alsan ama düzenimiz olsa yani utanmak değil bu grurur meselesi de değil bana göre sevgi önemli hatta işinden olsa ne olur diye de düşündüğüm oldu hiç gocunmazdım çünkü ben seven taraf sonra eşim beni aldattıktan sonra her şey gözüne batmaya başladı aynı sizin gibi para muhabbeti döndü daha az alıyormuşum öyle dedi ondan gidiyormuş vs bu konuyu okuyunca direk eşimi canlandırdım gözümde başlarda işim olmadığı halde seven adam sevgisi bitince maaş hesabı yaptı çok üzücü ama aynı sizin gibi sevgisi bitti onunda o yüzden boşanın zaten sevmiyorsunuz sevgiden beklentiniz farklı
bana sormuştu istememiştim. İkna etti. O zamanlar o benim her şeyimdi. Çok farklıydıkeşin size sormadan mı lüks bir araba aldı neyine yetmiyordu 4 teker anlamadım.
bütün maaşı krediye nasıl gidiyor ki sizinle evlendiği için yüksek kredi almış o zaman.
size sorması gerekmiyor mu veya siz nasıl izin verdiniz.
o halde baya baya sizin sırtınızdan geçiniyor gururuna nasıl yediriyor?
kötü biri değilsiniz haklısınızda anlattıklarınızdan ben sizinle paranız için evlendiğini çıkardım yada bu ara fazla türk dizisi izledim
Bahtsızım böyle giderse bahtsız bedevi2 yapacağım nickimiBen Feronika'm konular açmış ve ben simdi farkediyorum.....
Ne geldi aklıma biliyo musun?
Bazı insanların gercekten aşk için yaratıldıgını düsünüyorum...
Ve bence sen onlardan birtanesisin......
Hissetmeden gecirdigin her an boşa gecmis gibi......
Kimse kizmasın alınmasın ve soylediklerimi farklı bir yere çekmesin lütfen...
Yorgunsun....
Yönetmek,idare etmek,sürekli koşturmak,sürekli düşünmek yoruyor bazen..
Hele birde bunları zorunlu oldugun icin yapıyorsan daha da yoruyor....
Zihninde,kalbinde,ruhunda çizdigin...hayal ettigin tablonun dışına çıkmışsın...
Yitirmişsin hislerini....
Şu saatten sonra eşin ağzıyla kuş tutsa gözün görmez biliyo musun?
Elbette...
Evlilikte bazı seyler ortaktır...
Senin ona aldıkların degil mesele...
Ona harcadıgın,verdigin,ettigin degil mesele....
Mesele şu bence !
Kadınsın ve "bunu yapmak zorunda olan neden benim?"diyorsun.....
Neden...
Net çunku zihninde ki erkek profili.....
Iyi yaptıgı yada yapması gerektigi seyler bile rahatsız ediyor seni...
Çunku o sadece cocugunun babası...
Ama şuda gelmiyor degil aklima....
Senden vazgecemiyor oldugunu bilmek mi rahatlatiyor acaba seni?? :)
Kadın oldugunu bilmek degil hissetmek istiyorsun...-ki bu cok normal....
Hayatinda ki erkegin bir ağırlıgı olsun istiiyorsun...
Bu seni kötü bir insan yapmaz ki
Bu senin iyi yada kötü herseyi iliklerine kadar hissetmek istedigin anlamina gelir....
Yasamak icin yasamak degil hissederek yasamak istegi.....
Ben cok dusundun bunu....
Gerekirse bagirsin cagirsin....Ama bana varligini ispat etsin....
Benim de aslan gibi bir kocam var diyebileyim...
Ama bu hic olmadi....
Disardan gelen iltifatlar hep dusundurdu beni....
Allahimmmm herkes farkederken yanibasimda ki insan neden bu kadar kör?
Ne zamana kadar bunu idare etmek zorundayim?
Neden zorundayim?
Heba oldugunu dusundugun anlar....
Saatler..
Yillar....
Cok acı...
Bu adam hayatimda ne işe yariyor????
Cok secenek yok aslinda...
En kötü karar kararsizliktan iyidir......
çok korkuyorum zaten. Birinden hoşlanmakta korkuyorum mesela. Yani anlatabildim mi. Eşimi seviyorum diyemiyorum kendime.
Bahtsızım böyle giderse bahtsız bedevi2 yapacağım nickimi
Beni o kadar iyi anlıyorsun ki yine anladın. Evet kadınım biraz da erkek geçindirsin o bana para versin istiyorum. Yükümü alsın istiyorum. Bu yükün altında eziliyorum.
Belki de haklısın eşimin bana bağlılığından dolayı böyle rahat ım bşlmşyorum. Beni gerçekten aldatsa üzülmem boşarım giderim diyorum ama yaşasam bunu ne olur acaba hala böyle mi düşünürüm
Sanki her günüm heba fiği geliyor. Boş yaşıyorum. Parmağımda Yüzük evet evliyim. Ama ruhum? Sanki ruhumu bi kutuya kapatmaya çalışıyorum zorla...
Doğru söyledin. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?