- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Ben anahtari istemesini beklerdim. Anahtari ver de param icerde kaldi alayim demeliydi. Oysa para istiyor. Anormallik burda. Kendinizi sogusleniyormus gibi hissediyorsunuz degil mi?Benim haşır neşir olduğum adamlar ailesini tek başına geçindiren, her gün koşuşturan adamlar, hesabını bilen adamlar. İnan’ın karşılaştırmak istemiyorum ama elimde değil.
Evet evin erkeği gibi oldum. Ya geçen gün okuluma geldi. Anahtarım evde kaldı da param evde kaldı da sende varsa 100 tl diye şaka gibi. Allah tan kimse duymadı da temizlikçiler m yardımcım fakan duysaydı rezillik. Ne bilim. Sizce??
ben başka koşullarda böyle yazmazdım ama bizim durumuzmuz çok farklıNeden rezillik
Yani anahtarı parası evde kalabilir yA da bitebilir
Adam eşinden istiyor sanki cami önüne mendil açıyor
Evlilikte ilk kural senin benim olmamasıdır
Hepsini okumadım ama arabayı ve maaşları merak ettim
Burada hep yazarım cebimizdeki son 5 tl yi de bölüşüp geldik bu günlere banka hesaplarımız Evimiz arabamız da bizim diye
Evliliğinizi gözden geçirin ama erkek üstün olmalı şeklindeki maço düşüncelerinizi de
aynen avatarı vereyim dedim ya eve gitmeyeyim şimdi dedi. Verdim. Yani yalan söylüyor. D damdan bakın Eğer zamanında annesine yedirmemiş olsaydı belki bi nebze güvenim olurdu ona.Ben anahtari istemesini beklerdim. Anahtari ver de param icerde kaldi alayim demeliydi. Oysa para istiyor. Anormallik burda. Kendinizi sogusleniyormus gibi hissediyorsunuz degil mi?
ben başka koşullarda böyle yazmazdım ama bizim durumuzmuz çok farklı
daha çocuğuna bez bile almadı hiç. Bırakıyorum oyuncağı falanEger evlilikte bir taraf luksunden vazgecmeyip bunun bedelini tek tarafa yuklerse ben buna evlilikte para muhabbeti olmaz diyemem. Ha adam da calisir ben de calisirim hersey de gucumuzun yettigi kadar olur o zaman kullanildigimi dusunmedigim icin derim ki hayat musterek. Oysa burada musterek bir durum yok. Bir tarafin luks arabasinin ve evin tum geciminin bedelini diger taraf oduyor. Mesele burada. Kim olsa bu durumda ben enayimiyim der.
Benim haşır neşir olduğum adamlar ailesini tek başına geçindiren, her gün koşuşturan adamlar, hesabını bilen adamlar. İnan’ın karşılaştırmak istemiyorum ama elimde değil.
Evet evin erkeği gibi oldum. Ya geçen gün okuluma geldi. Anahtarım evde kaldı da param evde kaldı da sende varsa 100 tl diye şaka gibi. Allah tan kimse duymadı da temizlikçiler m yardımcım fakan duysaydı rezillik. Ne bilim. Sizce??
Eve gitmeye useniyor ama senden para istenek icin tanina gelmeye usenmwmus. Arkadasindan da borc alabilirdi.
Bence konu sahibi tamamen saygı sevgisini dolayısıyla empatisini kaybetmiş.yapmayın lütfen
bu yazdığınız sadece insanlık hali
anahtarı parası evde kalan eşiniz kimden para isteseydi
temizlikçiler duysa ne diyecekler?
aaa müdürün kocası müdürden harçlık alıyor falan diye kınanır mısınız sanıyorsunuz?
lütfen siz bir eğitimci ve bir yöneticisiniz. bir çok insanın rol modelisiniz.
kendiniz neden cinsiyetçi ve ataerkil bir tutum içindesiniz?
vallahi üzülüyorum kadınlarımızın hala bu kafa yapısına sahip olmasına.
ortak bir hayat sürüyorsunuz aslında.
ama sömürülüyor gibi yazıyorsunuz.
lüks araba gibi gereksiz bir harcama yapılmasından rahatsız olmanızı ve eşinizin bu konudaki tavrından hoşnut olmamanızı çok iyi anlıyorum.
size hak da veriyorum.
ama bir de dışarıdan bakınca, sizin eşiniz olan kişiden beklentileriniz ile yönetici pozisyonundaki kadın profiliniz bence eşleşmiyor.
çok fazla kalıp yargılara sahipsiniz.
ya da ben farklı düşünüyorum....
Ben anahtarimi unutsam anahtari isterdim parayi degil. Ustelik odeyemeyecegim bir araba almazdim. Hadi aldim diyelim esimin zorlandigini fark edersem satip daha ucuz alirdim. Hadi onu da gectim benim param yokken aileme esimden para alip vermezdim. Bir kez olur bu iki kez olur ama ailem surekli para isterse bunu yapmazdim.Cidden siz anahtarınızı evde unutsanız parayı eşinden değil arkadaşınızdan mı istersiniz
Yanlış anlaşıldım galiba ben maaş kartımı vermiyorum ama maaşımı çekip eşime veriyorum.eşime güvensem bende verirdim maal kartımı yani ama aramızda öyle bi
İlişki yok
yok anladım ben maaş kartı olarak yazdım :)Yanlış anlaşıldım galiba ben maaş kartımı vermiyorum ama maaşımı çekip eşime veriyorum.
eşimin parası Yok dediğim gibi 200 tl kalıyor o da sigaraya gidiyor diyor bana. Ben zaten güvenmiyorum ona parayı ortaya koyma devri falan geçti.benim anlamadığım bişey daha var.
mesela maaşları alınca birleştirmiyor mu insanlar?
hani maaşlar alınır ortaya koyulur
sonra krediler, kira, faturalar gibi ödenecekler ödenir
kalan paradan ev giderleri için ayrılır
harçlıklar da ikiye bölünerek paylaşılır
bi de böyle deneyin
kimse kimseye para vermiyor bizde bu şekilde
nafaka almıyor musunuz? Tebrik ediyorum sizi ayakta durmayı başarıyorsunuzBen tek basima cocuk buyutuyorum. Evimizde esim kira vermeden oturuyor. Biz bosandik. Ben o evden esyami alnadan ciktim. Yeni bir duzen kurdum. Sifirdan. Cok zorlandigim anlar da oldu. Onun da oglu. Oglumun ihtiyaclari icin cok zorda kaldigimda aramadim. Belki dogru belki yanlis ama gurur da olmali bence insanda. Ben ogluma bakarim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?