slm carfursada ben 699 aldım dinamik sıgma marka çok iyi ,sadece düzenli yapamıyorum yapsam çok işe yarıyor
slm bende koşu bandı almayı düşünüyorum .yeni mi aldın canım fiyatı iyi imiş.taksitli mi?
özellikleri nasıl?
ve nereden hangi şehirden aldın? çok soru sordum galiba.
10 kilo vermeliyim ama diyet yapamıyorum işe yarar mı acaba
herkese merhaba :80: ben de voit white 700 aldım yarın gelecek inşallah..iştahım çoktur,rejim yapamam ve tatlıya bayılırım.. sık ve çok yerim evli ve 7 yaşında bi çocuk annesiyim ..her geçen gün kiloma kilo kattım. aynı zamanda öğretmenim ..şu anda 76 kiloyum.hedefim 60 gülüyorum şu an ama kararlıyım hem yiycem hem koşup terleyip zayıflayacağım size de her gün yazmak isterim:92:..koşu için ayakkabımı da yarın alıcam.sauna eşofmanım var.bioderma dan yağ yakıcı krem aldım.bi de xenical 120mg 84lük ilaç aldım..yarın kısmetse başlıyorum İNANIN ARKADAŞLAR..UNUTMAYIN Kİ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR
bu sabah ilk koşumu yaptım kızlar
2 ile başladım 5 dk bir yarım yükselttim en son 15 dk 5.8 koştum
55 dk
indim kendimi zor attım koltuğa bastığım yerlerde hala koşuyo gibiydim
hadi kızlar sizlerde yazın canlansın topik
Arkadaşlar sadece 12 günde yarım saat koşarak ki bebeğimi emzirdiğim için diyet yapamıyorum bugün itibariyle 4 kilo vermiş bulunmaktayım. koşu bandı ile toplamda verdiğim kilo 8 oldu 10 kilo daha vermem lazım ilşk etapta sonrasıda gelecek tabi. Hadi tembelliği bırakalım hareket zamanıııı
merhaba,
koşu bandı çok ses yapıyormu canım merak ettim.
kızlar mrb epeydir bende ugrayamamıştım annemlerdeydim diye netimde yoktu sporda yapamadım evime yeni geldim tartıldım şimdi 72.600 gr gösteriyor yani 4 kilo gitmiş en son 76 .5 tum ben bebekte emziriyorum galiba onunda etkisi var ama en az 65 e düşmek istiyorum neyse adet oldum bitince başlıyıcam tekrardan spor a :) ayşencm sen kaç kilo olsun şuan canım??
bişey merak ediyorum: bu koşu bantları yanlardaki simitleri de yok ediyor ve beli inceltiyor mu? yani oralar ve göbek en zor eriyen yerlerdir herkesin bildiği gibi. benim en dertli yerlerim oralr. yoksa kilom 62, boyum da 170. kilo değil de daha çok bölgesel fazlalık var bende. kavitasyona da gittim ama kof çıktı
bende koşu bandımı aldım uzun süre araştırdıktan sonra voit white 700 aldım ama daha kullanmaya başlamadım sınavlarım var bu haftayı geçireyim düzenli başlayacağım cuma günü geldi koşu bandım şöyle bir yarım saat kadar denedim ses filan nasıl diye ayak sesleri dışında gayet sessiz çalışıyor bakalım sonuçları yazarım işe yarar umarım
evet canım sen emzirdiğin için çabuk verirsin
canım benim çizelgede görüldüğü üzre 74.7 kg yum
önümde uzun bir yol var