Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

slm carfursada ben 699 aldım dinamik sıgma marka çok iyi ,sadece düzenli yapamıyorum yapsam çok işe yarıyor

slm bende koşu bandı almayı düşünüyorum .yeni mi aldın canım fiyatı iyi imiş.taksitli mi?
özellikleri nasıl?
ve nereden hangi şehirden aldın? çok soru sordum galiba.

10 kilo vermeliyim ama diyet yapamıyorum işe yarar mı acaba

kışın koşu bandını kullandım ama artık havalarda ısındı parkta koşuyorum hem sıkıcıda olmuyor cnm

Arkadaşlar sadece 12 günde yarım saat koşarak ki bebeğimi emzirdiğim için diyet yapamıyorum bugün itibariyle 4 kilo vermiş bulunmaktayım. koşu bandı ile toplamda verdiğim kilo 8 oldu 10 kilo daha vermem lazım ilşk etapta sonrasıda gelecek tabi. Hadi tembelliği bırakalım hareket zamanıııı

istanbuldan aldım beylikdüzünden yaktıgın kaloriyi yazıyo vucut yagını ölçüyor hız seviyeleri var bidekaç km yürüyorsan yazıyor ben memnunum tek sorun çıkamıyorum hep biraz sonra ddeyip bazen erteliyorum düzenli yaparsan kilo verirsin vucudun sıkılaşır özellikle bacak kısımları çabuk inceliyor

bende kosuyorum kucuk cocugum var dısarda yuruyemıyorum bugun 45 dakıka yurudum

kosu bandıyla zayıflayanlar varmı

kızlar beni,m spor hocam 6.0 dan daha dusuk yurumeye izin vermiyor ki banada cok yavas geliyor zaten ilk gun bile 6.0 da yurudum 2. hafta 6.8e cıktım 7.0-7.2 civarı yuruyorum bazen 8.0 da kosuyorum 20dk ardından 15dk bisiklet oda hız 25den asagı dusmuyor 4te yap diyor ama ben 3.seviyede yapıorum zor geliyor ardından 15dk eliptige biniyorum en dusuk seviye ama hız 25den asagı dusmuyor 120 mekik 100 yan bel 60 alt karın (en zoru bu bazen 60 bile olmuyor) bunun yanı sıra aletlerle sırt ,iç bacak ,dıs bacak ,sırt,göğüs,üst bacak,arka bacak,arka kol,ön kol vs degişik gunlerlerde degişik programlar uyguluyorum 2.5saat suruyor haftada 3gun ama sunu söyleyim 5 haftanın 3 haftası gidemedim 1 hafta hastalandım 1 hafta sehir dısındaydım ve haddinden fazla yedim 3 kilo verdim yan bel gitti sayılır simit dedigimiz kısım popo sıkılasmaya basladı kollarım toparlanıyor kaslar bile belirginlesmeye basladı gobekte gözle gorunur degişim var yuruyusum diklesti yasamımı daha aktif geciriyorum uykum bile daha duzenli artıkk bebegi olanlar için zor ama özellikle bekarlar veya cocugu buyumus olanlar salonu tavsiye ediyorum insanın hayatı degişiyor ciddende diyetede basladım artık bakalım bnm sonuc ne olcak daha önce evde spor yapıyordum faydası yok diildi ama kilo verememiştim 1 ay boyunca diyet yaptıgın halde ama simdi haddinden fazla yiyerek 3 kilo verdim mukemmel bişey bırakmayın pes etmeyin 6.0dan dusuk yurumeyin kendinizi zorlamazsanız faydasını goremezsiniz 6.0 yürümek zor diil deneyin bikac gun zorlayın ama pes etmeyi sakın

sana kolaylıklar dilerim arkadaşım. Ama xenical kullanmamanı tavsiye ederim sana. Kalbi zorlayan bir hap olduğunu duymuştum, hatta bundan 4-5 yıl kadar önce piyasadan toplatılmıştı diye hatırlıyorum bu yüzden. Bence zayıflama hapları her açıdan tehlikeli, yemeni azalt yeterli olacaktır. Sağlıklı olmak kilodan daha önemli. Sağlıklı zayıflamak en önemlisi..

merhaba,
koşu bandı çok ses yapıyormu canım merak ettim.

Tebrik ediyorum sizi. Ah bende alsam da bir an önce koşmaya başlasam. Kendime olan az da olsa özgüvenimi kaybetmek üzereyim. Umarım ben de sizin gibi başarılı olurum..:)

Son düzenleme:
bu topiğe bakmıyodum artık kimse gelmiyo diye

bende koşu bandına devam ediyorum..hergün düzenli yapmıyorum çoğu zaman gün aşırı yapıyorum
dışarda çok dolandığım evde temizlik yaptığım günler kendimi kasmıyorum yani
birde usanmak istemiyorum sanırım her gün yapıp

Son düzenleme:
kızlar mrb epeydir bende ugrayamamıştım annemlerdeydim diye netimde yoktu sporda yapamadım evime yeni geldim tartıldım şimdi 72.600 gr gösteriyor yani 4 kilo gitmiş en son 76 .5 tum ben bebekte emziriyorum galiba onunda etkisi var ama en az 65 e düşmek istiyorum neyse adet oldum bitince başlıyıcam tekrardan spor a :) ayşencm sen kaç kilo olsun şuan canım??

bende koşu bandımı aldım uzun süre araştırdıktan sonra voit white 700 aldım ama daha kullanmaya başlamadım sınavlarım var bu haftayı geçireyim düzenli başlayacağım cuma günü geldi koşu bandım şöyle bir yarım saat kadar denedim ses filan nasıl diye ayak sesleri dışında gayet sessiz çalışıyor bakalım sonuçları yazarım işe yarar umarım

evet canım sen emzirdiğin için çabuk verirsin

canım benim çizelgede görüldüğü üzre 74.7 kg yum
önümde uzun bir yol var

bugün 40 dk 5.5 6 arası hızlı tempo yürüdüm kaç kalori yaktığımı unuttum

20 dk da zayıflama kemerini kullandım fazlalık olan yerlere

bişey merak ediyorum: bu koşu bantları yanlardaki simitleri de yok ediyor ve beli inceltiyor mu? yani oralar ve göbek en zor eriyen yerlerdir herkesin bildiği gibi. benim en dertli yerlerim oralr. yoksa kilom 62, boyum da 170. kilo değil de daha çok bölgesel fazlalık var bende. kavitasyona da gittim ama kof çıktı

benim şu ana kadar en çok belimi inceltti
ama göbeğim hala var en zor orası gidiyo dediğin gibi :2:

canımcım koşu bandın hayırlı olsun altında eskisin inşallah :) nerden ve kaça aldığıını öğrenebilirmiyim sanırım bende bu aleti alıcağım ve fiyat araştırması yapıyorum hemde sen iyice denemiş olursun bu arada deneyimini paylaşırsan sevinirim bu modelle ilgili kolaylar gele...

:84:
evet canım sen emzirdiğin için çabuk verirsin

canım benim çizelgede görüldüğü üzre 74.7 kg yum
önümde uzun bir yol var

ay canım ya benimde önümde uzun bi yol var of off yaz geldi kayganagilin oraya gitcez herkesin ay ne kadar kilo almışın demesi gıcık geliyo hamilelik sonra çok üzüldüm yemek görünce aglardım nie istedigim gibi yiyemiyorum die :) ama yavaştan gitmeye başladı keyfim azcuk yerine geliyo inş şu göbüş giderde tamamen keyifleniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…