Arkadaşlar bakın ,
Tüm yorumları okudum , pekçoğunuz 5.5 ile yürüyor ,kalori miktarının azlığından bahsediyor.Yıllardır spor yapan biri olarak bu duruma kayıtsız kalamadım ve sizlere en iyi tavsiyeyi vermeye geldim.
1.5 saat yürümeye , diz ve eklemleri zorlamaya gerek yok.Bu başka hastalıklara yol açar. Kilo vermek için yapabileceğiniz en güzel şey 6 tempoda 25 dk yürümek , bu 25 dk içinde 5-8 defa kadar bir anda hızı 8 veya 10'a çıkarıp 30 saniye veya 1 dakika koşup daha sonra hızı tekrar 6ya indirmektir.Hem yakacağınız kalori miktarı 2 katına çıkar ( çizelgede göstermese bile ) hem de önünüzdeki 24 saat boyunca bazal metabolizmanız 2 katı daha hızlı çalışır.Yürümeseniz bile yakmaya devam edersiniz.
Hepinize sağlıklı günler dilerm.
Merhaba yirmi, cidden tebrikler.. Bahsettiğiniz lahana kürü nasıl yapılıyor?
kimseler yazmıyor buraya ya..ben yine de yazayım 1ay 23 gündür kullanıyorum koşu bandımı.kullanmadığım gün sayısı 5-6 gündür.koşu bandı olanlar nerdesiniz? hadi hep birlikte koşalım
ilk günlerere göre çok açıldım.artık 6 hızda yürüyorum.arada da 9 a çıkıyorum.40 dk.
verdiğim kilolara gelince 4.5 ya da 5 kilo verdim.ama beslenmesine dikkat eden biri daha çok verir.
ilk günlerere göre çok açıldım.artık 6 hızda yürüyorum.arada da 9 a çıkıyorum.40 dk.
verdiğim kilolara gelince 4.5 ya da 5 kilo verdim.ama beslenmesine dikkat eden biri daha çok verir.
bugün tam 30 dk 5.0 da yürüdüm 10 dk konds.bsikleti 20 tane mekik inş devamı gelir şuan 81 kiloyum hedefim 50 30 kilo gidecek inş...............haydi kızalr koşalım
kimseler yazmıyor buraya ya..ben yine de yazayım 1ay 23 gündür kullanıyorum koşu bandımı.kullanmadığım gün sayısı 5-6 gündür.koşu bandı olanlar nerdesiniz? hadi hep birlikte koşalım
Merhaba arkadaşlar. Henüz 18 yaşındayım ve gerçekten kilo problemim var. Psikolojim bozuldu diyebilirim. Neyse konuya gelmek gerekirse koşu bandı almak istiyorum. Fakat maddi durumumdan dolayı uygun bi koşu bandı bulamadım. Bana yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
mrb arkadaşlar bende 1,5 yıl önce doğum yaptım o gazla koşu bantı ve bisiklet aldım ilk aylar düzenli kullanıyordum sonradan bıraktım şimdi çatı katıma spor aletlerini yerleştirdim bebişim yanımda oynarken bende haftanın 5 günü yürüyüş yapıyorum hem kilolar gidiyor hemde sıkılaşıyorum...
boyum 1,69 ----57 kiloyum herkez kilon normal diyor ama önceleri 49 kiloydum
hedefim 52 ideal kilom :)
Hadi burda birbirimizi gaza getirerek hergün en az 30 dk 6da yürüyüş yapalım...
evt canım 5 kilo var hep beraber başarıcaz inşallah sanada başarılar :)merhaba, vermen gereken 5 kilo var sanırım.onu da çok rahat verirsin koşu bandıyla.ben de her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum.ama son 2 haftadır biraz gevşek davrandım.
6 hızda 30 dk yürümek benim için de uygun.ben 81 kiloyom.hedef 65...yani benim bayaa vermem lazım
başarılar
ben varımmmm