Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

meraba aranıza yeni geldim ben. 108 kiloyum ve 175 boyundayım kilo hep problemim yürüme bandı aldım kargoyla gelecek günde 1 saat yürümeyi düşünüyorum.nasılbir program uygulasam acaba

ben kostuktan sonra 20yada15dk,ka mekik cekiyorum,tartilmadim henuz ama sunu fark ettim göbekim siklasmis kollarimda,omuzum kücülmüs biraz,insallah eritcez yaglari kosalimmmmmmmmmm

Merhaba. Bende 69.5 kiloyum. 70 yani Ramazana kaldı 2 hafta iyi ihtimalle 65 kg a düşmek istiyorum. Ramazanda ne yapacağımı o zaman düşüneceğim bakalım.

Her gün bantta 2 saat hafif tempo koşuyorum. 6.5 hızında 1 er saatlik setler halinde günde 2 kez. Bugün 7. günüm. 7 gündür bu şekilde devam ediyor

Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Sabah klasik diyet kahvaltısı, ara öğünler meyve, akşam pişirdiğim yemekten ekmeksiz ve çeyrek porsiyon yiyorum et olur sebze olur....

Bakalım ne olacak

ben kostuktan sonra 20yada15dk,ka mekik cekiyorum,tartilmadim henuz ama sunu fark ettim göbekim siklasmis kollarimda,omuzum kücülmüs biraz,insallah eritcez yaglari kosalimmmmmmmmmm

Teşekkürler cevap yazıp fikir verdiğiniz için:) Mekik güzel fikir tabi ki işe yarar ama benim sıkılaşmadan önce vermem gereken çok kilom var O yüzden önce enerji ve kilo kaybedip sonra sıkılaşma evresine geçmem gerek,yağlarım kasa dönüşmeden önce yok olsun,sonra o halimle sıkılaşayım diyorum ama doğru mu düşünüyorum bilemedim.

selammmm ben öncelikle sunu diyim11gunde 1kilo kaybetmisim aferin bana

ben kiloyla birlikte slkllasmayi tercih ettim,herseyden yiyorum kalori ve proteinlere diikatediyorum yani sira kosuyorum,,,

Merhaba arkadaşlar,eee kimsecikler kalmadı mı buralarda,kimseden ses çıkmıyor,canlanalım biraz,paylaşalım Ben devam ediyorum koşu bandına,daha doğrusu her gün yapmaya çalışıyorum ama dün yapamadım mesela,zaman zaman sıkılıp yapmak istemiyorum.Koşu bandındayken sıkılmamak için neler önerirsiniz?Ben kitap okuyorum ama işte koşu bandındayken kaptırıp gidemediğim oluyor.Deneyim ve önerilerinizi bekliyorum.

ben 108 kiloydum koşu bandım gelecekti ya geldii . hergün yürüdüm. 2 km sabah 2 km akşam ara sır denk getiremesemde günde 4 kilometre kesin yürüdüm.şuanda 106 kiloyum 5 günde 2 kilo verdim aburcuburu kestim şekerli içeceklerde içmiyorum ama yemekten fazla kesmedim ramazan olduğu için tatlıda bazen yiyorum ama hergeçen gün azaltarak amacım sabah 5 akşam 5 km yürümek bu hafta sabah 2,5 akşam2,5 dan 5km çıkıyorum gelişmeleri yazıcam. umarım 104 oldum derim

merhaba kızlar ebnde 2 gündür koşu bandı aldım koşuyorum ... kilom 79 malaesef doğumdan sonra tombiş kaldım bölee.. bugünde sauna eşofman almıştım o geldi 30 dakka koştum fena ter attırdı .. yeiğime içtiğimede dikakt ediyorum bide yeni akupunktura başladım hedef 53 kilocuk

meraba bende sauna eşofmanı yada termal şortlardan düşünüyorum koşu bandında yürürken özellikle basen bölgem için ama emin olamıyorum yaz zaten sıcak çok ter atıyorum birde bu ürünlerden giyersem dayanamam gibi geliyor sizce nasıl? birde akupunktur etkilerini yazar mısınız ilerleyen zamanlarda başarılarr

nasıl verdin 2bucuk ayda 13 kıloyu arkadaşım yediklerine dikkat ettinmi yoksa sade koşarakmı

2bucuk kılosunu lahana corbasıyla verdım gerısını yuruyusle ve duzenlı yıyerek verdım
abur cubur yemedım 7den sonra bısey yemedım osekılde verdım her ıstedıgımıde yedım ama tadımlık yedım

sauna eşofmanı denedim bugün 30 dakka zor yaptım ama güzel terlettii.. akupunktura gelince onada yeni başladım.. zamanla yazarım etkilerini inşallhh..benim gitim akupunktur uzmanına ben tavsiye üzerine gitim çinli bi dr. bi bayanla tanıştım hastanede şans bende zaten düşünüyordum akupunkturu kendisi hiç diyet spor yapmadını 20 kilo verdiğini söyledi ama 3 ay hiç veremedim dedi ... bide migreni varmış akupunkturla geçti dedi .. ebnde onun gittiği tavsiye ettiği yere gidiyorum şuan ... inş bende zayıflarım ...

Hangi hızda yürüyorsunuz ki aynı zamanda kitap okuyabiliyorsunuz, merak ettim:26:

Merhaba kızlar ben de aldım koşu bandımı voitfit bugün 6 hızında 25 dakika hızlı tempoda yürüdüm.81.800 kiloyum sabah - akşam bu tempoda yürümeyi planlıyorum inşallah gelişmeleri yazalım lütfeen:81:

bende koşu bandında sıkılmamak için internetten yabancı dizi seyrediyorum. neredeyse ABD ile aynı anda bütün dizileri seyrettim. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. diziler genelde 40 dk oluyor .

güle güle kullan canım , benim koşu bandımda "voit white " çok memnundum fakat üretim hatası olduğunu düşündüğüm arıza verdi. şimdi serviste. Aralık ayında almıştık oysa. 2 sefer servise gidiyor bu seferde olmazsa ürünü değiştirmelerini isteyeceğim.
25 dk yürüyüş az canım. zaten 20. dk başlıyor yağ yakımına hsüreyi arttırman lazım. en uygunu 40 dk. 6 hızı güzel. zamanla hızı yükselteceksin isteyerek.

Hangi hızda yürüyorsunuz ki aynı zamanda kitap okuyabiliyorsunuz, merak ettim:26:

Msjınızı şimdi gördüm,ne zamandır pek kimse yazmıyor bu konuya,o yüzden ben de ara ara bakar oldum.5 le başlayıp 5.9 a çıkıyorum öyle sürdürüyorum yürüyüşü.Yürüyüş bandımda kitabı açık koyabileceğim yer var o yüzden elimde tutmuyorum kitabı ve rahat okuyabiliyorum böylece.

bende koşu bandında sıkılmamak için internetten yabancı dizi seyrediyorum. neredeyse ABD ile aynı anda bütün dizileri seyrettim. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. diziler genelde 40 dk oluyor .

Gerçekten de dediğiniz gibi güzel olur,insan zevk de alır.Ama işte o düzeneği kurmaya üşeniyorum her gün.Benim yürüyüş bandım koridorda duruyor çünkü.Aslında tv düzenekleri olan yürüyüş bantları güzel ama onlar da hem daha pahalı hem de daha çok elektrik yakıyor sanırım.

Teşekkür ederim.Hız konusunda haklısın süreyi zamanla arttırmayı planlıyorum, çünkü yoruyor beni .Bu arada gerçekten değiştirmelisin sürekli servise giderek seni etkiliyor

bi hevesle kilo vermiştim düzenli koşu bandımda yürüyüş yaparak ama erteleye erteleye kilo aldım kesinlikle işe yarıyo..aralıksız yürüyosun daha rahat giysilerinle daha güvende spor yapıyosun artısı çok:) sonuçta evindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…