Bir de yazmayı unuttum,bu yürüyüş süresince 290 kalori yakıyorum ben.Size sorum,acaba ek olarak başka bir şeyler de yapsam mı,aerobik,dans,dumble ile çalışma gibi,ya da sadece yaptığım şekilde yürüyüş yeterli mi,ne dersiniz?
ben kostuktan sonra 20yada15dk,ka mekik cekiyorum,tartilmadim henuz ama sunu fark ettim göbekim siklasmis kollarimda,omuzum kücülmüs biraz,insallah eritcez yaglari kosalimmmmmmmmmm
Teşekkürler cevap yazıp fikir verdiğiniz için:) Mekik güzel fikir tabi ki işe yarar ama benim sıkılaşmadan önce vermem gereken çok kilom varO yüzden önce enerji ve kilo kaybedip sonra sıkılaşma evresine geçmem gerek,yağlarım kasa dönüşmeden önce yok olsun,sonra o halimle sıkılaşayım diyorum ama doğru mu düşünüyorum bilemedim.
merhaba kızlar ebnde 2 gündür koşu bandı aldım koşuyorum ... kilom 79 malaesef doğumdan sonra tombiş kaldım bölee.. bugünde sauna eşofman almıştım o geldi 30 dakka koştum fena ter attırdı .. yeiğime içtiğimede dikakt ediyorum bide yeni akupunktura başladım hedef 53 kilocuk
evet nasıl gidiyor bayanlar.ben 2 gündür 6 hızda 30 dk koştum.benim koşu bandıma göre 90 kalori yakıyorum
nasıl verdin 2bucuk ayda 13 kıloyu arkadaşım yediklerine dikkat ettinmi yoksa sade koşarakmı
meraba bende sauna eşofmanı yada termal şortlardan düşünüyorum koşu bandında yürürken özellikle basen bölgem için ama emin olamıyorum yaz zaten sıcak çok ter atıyorum birde bu ürünlerden giyersem dayanamam gibi geliyor sizce nasıl? birde akupunktur etkilerini yazar mısınız ilerleyen zamanlarda başarılarr
Merhaba arkadaşlar,eee kimsecikler kalmadı mı buralarda,kimseden ses çıkmıyor,canlanalım biraz,paylaşalımBen devam ediyorum koşu bandına,daha doğrusu her gün yapmaya çalışıyorum ama dün yapamadım mesela,zaman zaman sıkılıp yapmak istemiyorum.Koşu bandındayken sıkılmamak için neler önerirsiniz?Ben kitap okuyorum ama işte koşu bandındayken kaptırıp gidemediğim oluyor.Deneyim ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,eee kimsecikler kalmadı mı buralarda,kimseden ses çıkmıyor,canlanalım biraz,paylaşalımBen devam ediyorum koşu bandına,daha doğrusu her gün yapmaya çalışıyorum ama dün yapamadım mesela,zaman zaman sıkılıp yapmak istemiyorum.Koşu bandındayken sıkılmamak için neler önerirsiniz?Ben kitap okuyorum ama işte koşu bandındayken kaptırıp gidemediğim oluyor.Deneyim ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba kızlar ben de aldım koşu bandımı voitfit bugün 6 hızında 25 dakika hızlı tempoda yürüdüm.81.800 kiloyum sabah - akşam bu tempoda yürümeyi planlıyorum inşallahgelişmeleri yazalım lütfeen:81:
Hangi hızda yürüyorsunuz ki aynı zamanda kitap okuyabiliyorsunuz, merak ettim:26:
bende koşu bandında sıkılmamak için internetten yabancı dizi seyrediyorum. neredeyse ABD ile aynı anda bütün dizileri seyrettim. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. diziler genelde 40 dk oluyor .
güle güle kullan canım , benim koşu bandımda "voit white " çok memnundum fakat üretim hatası olduğunu düşündüğüm arıza verdi. şimdi serviste. Aralık ayında almıştık oysa. 2 sefer servise gidiyor bu seferde olmazsa ürünü değiştirmelerini isteyeceğim.
25 dk yürüyüş az canım. zaten 20. dk başlıyor yağ yakımına hsüreyi arttırman lazım. en uygunu 40 dk. 6 hızı güzel. zamanla hızı yükselteceksin isteyerek.