- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
Bence günde 40 dakikadan başlayın.Vücudunuza az gelene kadar öyle devam edin.Tamamen vücudunuzun isteğine,tepkisine göre zamanı ve hızı kademeli olarak ve azar azar yükseltin.Zamanla yükselttiğiniz,en çok yürüdüğünüz süre de toplamda 1 saat olsun ve bunu aşmasın bence,hayat boyu ve düzenli olarak yapacaksanız.slm herkese bende koşu bandı alanlardanım,,1 hafta oldu araştırıyorum ne kadar spor yapmalıyım diye işte "devam edemeyeceğiniz spora başlamayın" diyor birçok yerde ama ben birtürlü korkudan başlayamadım.galiba bıkkınlık vermesin diye yazmışlar .şimdilerde günde 1 saat ile başlamayı düşünüyorum vaktim olursa sabah akşam 1 saat yaparım diyorum.sonra ben azaltsam kilo veremezmiyim yada bıraksam kilo mu alırım.offfffff kafam çok karışık ,nedir bunun orta yolu bilen varsa söylesin nolur
koşu bandında zayıflanılır fakat sıkıcıdır
Bence karşımızda televizyon veya bilgisayar,önümüzde kitap,yakınımızda müzik olursa sıkıcılığı azalır,ben o şekilde yapıyorum.
Herkese merhaba ve mutlu bayramlar..
Ben de yaklaşık 2 hafta önce koşu bandı aldım. Daha öncesinde spor yapmadan sadece rejimle 5 kilo verdim. Şimdi rejim yapmıyorum, herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum ve hergün 30 bazen 35-40 dakika 5.0-5.5-6.0 hızında yürüyorum. Bir haftada 65.6 kg'den 64.3 kg'ye düştüm. Böyle devam edersem gidişat iyi olacak gibi görünüyor. 60 olsam yeter boyum 1.66. Tüm yorumları okuyamadım ama sauna şort almayı düşünüyorum. Kullanan ve işe yaradığını düşünen var ise yazabilir mi? Bir de bu sauna şortlar nerde satılıyor acaba?
bazılarınız koşu bandı sıkıcı demiş ama ben bayılıyorum özellikle tv karşısında mesela sevdiğimiz bir dizi veya bir program karşısında farkında olmadan zaman geçiyor zaten...veya mp3 hazırladım ben kendime mesela sadece çok çok hiç sıkılmıycağım şarkıları koydum ve hareketlileri tabii...birde yürüyüşü yaparken sıkılmayı önleyen en etkili çözüm 'hayal kurmak' bence[/QUOTE
Ben de size katılıyorum,ayrıca kitap okumayı da ek olarak öneriyorum.
bazılarınız koşu bandı sıkıcı demiş ama ben bayılıyorum özellikle tv karşısında mesela sevdiğimiz bir dizi veya bir program karşısında farkında olmadan zaman geçiyor zaten...veya mp3 hazırladım ben kendime mesela sadece çok çok hiç sıkılmıycağım şarkıları koydum ve hareketlileri tabii...birde yürüyüşü yaparken sıkılmayı önleyen en etkili çözüm 'hayal kurmak' bence[/QUOTE
Ben de size katılıyorum,ayrıca kitap okumayı da ek olarak öneriyorum.
ben kitabı takip edemiorum yürüyüş yaparken
ben siteye yeni üye oldum bir ay once dıyetısyene basladım.1 haftadır hergun 1 saat kosu bandında kosuyorum 71 kılodan 68.5 oldum.bıraz bırbırımızı gaza getırıp beraber kosalım arkadaslar hepimiz yazalım hergun.boyle daha zevklı olur.