Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

mrb arkadaslar bende 3 gundur spor ve diyete basladim. sabah 5 de kalkiyorum esimi ise yolluyorum. saat 6 gibi kahvalatimi yapiyorum. 7 gibi plates yapiyorum Ebru sallinin dvd si ile, sonra uyku bastiriyor yatiyorum aslinda yatmasam iyi olacak ama yatiyorum buarada saat 8:30 falan olmus oluyor, sonra saat 11 gibi kalkiyorum ve biskuvi yogurt yada meyve falan yiyorum sonra, saat 2 gibi spora gidiyorum yuruyerek( 1 kilometre var mesafe) kosu bandinda 6 ile 6.5 arasinda tempolu yuruyorum 60 dakika, bazen kol egzersizleri calsiyorum aslinda bisiklet de binsem iyi onuda en azinda 15 dakka yapmaliyim dimi? sonra eve geliyorum esim gelene kadar masayi haziliyorum 6 7 gibi esim geliyor yemek yiyoruz tabi abartmadan:) sonra yatmadan meyve yada yogurt yiyorum gene sizce nasil bir yanlisim var mi sanki ogleni atliyorum ama oglen ne iyiyecegimi sasiriyorum. su geri yatma olayi herseyi alt ust ediyor uykuma yenik dusuyorum dusmesem saat 9 da gidicem spora cok iyi olacak ama neyse yorumlarinizi bekliyorum. buarada simdiden 1200 gram verdim ustelik yaglardan gitmis :) simdilik hersey yolunda gorunuyor ama sizde bir el atin :) herkese bol bol kalorisiz gunlerrr dilerimm ...

buraya koşu bandım daha eve gelmeden yazmışım 19 temmuzda bugün bir ayı geçmiş durumda ve ben 104 kiloyum hergün kullandım en az 30 dk bazen sabah akşam bazen 1 saat dışarda yarım saat evde ve sauna şortlardan aldım 15 gündür de onunla yapıyorum çokda sıkılaştım henüz diyet yapmadım az yemeye çalıştım ama tatlıyı kesemedim malum ramazandı bakalım bundan sonra daha hızlı gider umarım ayda 4 kilo versem zaten yeterli eylül sonunda yine görüşürüz.aldığım termal şorttanda memnununm bacak ve kalçalarım çok fazlaydı baya terletiyor yürürken

Son düzenleme:
Yürüyüş ve diğer sporlar öncesinde içilen kahvenin yararlarını duydum,belki sizler biliyorsunuzdur zaten ama kendim uygulayarak gerçekten işe yaradığını gözlemledim.Yürüyüşten 15-30 dk öncesinde Türk kahvesi içiyorum ve yürürken kendimi daha enerjik hissediyorum,daha rahat ve bezginlik hissetmeden yürüyorum.Bilgilere göre spordan önce içilen kahveyle daha çok enerji harcanıp kalori yakılıyormuş ama onu incelemedim.Benim için daha önemlisi yürürken zinde ve rahat olmak.Tabi ki kalori yakıp forma girmek,sağlıklı vücut ve zihin için de yürüyoruz ama yorgunluk hissedilince,zorlanınca bunlar da olmuyor zaten.

bende mayıs ayında akupunktura başladım yaklaşık 7 hafta boyunca 15 dakika kondisyon bisikleti 40-45 dakika koşu bandında 6,0-6,5 tempoda yürüyerek yaklaşık 8 kilo verdim daha sonra tatil ve ramazanda ara verdim ama bu süre zarfında hiç kilo vermedim de almadım da şimdi tekrar başlayacağım inş.2 ay içinde 10 kilo vermeyi hedefliyorum :81::81::81::81::81::81::81:

Yürüyüş bandına devam eden bayan kalmadı mı acaba sitede???Ben haftada 5 gün yürüyorum ve faydasını görüyorum çok şükür.Ama kimse paylaşım yapmıyor artık bununla ilgili

slm herkese bende koşu bandı alanlardanım,,1 hafta oldu araştırıyorum ne kadar spor yapmalıyım diye işte "devam edemeyeceğiniz spora başlamayın" diyor birçok yerde ama ben birtürlü korkudan başlayamadım.galiba bıkkınlık vermesin diye yazmışlar .şimdilerde günde 1 saat ile başlamayı düşünüyorum vaktim olursa sabah akşam 1 saat yaparım diyorum.sonra ben azaltsam kilo veremezmiyim yada bıraksam kilo mu alırım.offfffff kafam çok karışık ,nedir bunun orta yolu bilen varsa söylesin nolur

Bence günde 40 dakikadan başlayın.Vücudunuza az gelene kadar öyle devam edin.Tamamen vücudunuzun isteğine,tepkisine göre zamanı ve hızı kademeli olarak ve azar azar yükseltin.Zamanla yükselttiğiniz,en çok yürüdüğünüz süre de toplamda 1 saat olsun ve bunu aşmasın bence,hayat boyu ve düzenli olarak yapacaksanız.

Herkese merhaba ve mutlu bayramlar..
Ben de yaklaşık 2 hafta önce koşu bandı aldım. Daha öncesinde spor yapmadan sadece rejimle 5 kilo verdim. Şimdi rejim yapmıyorum, herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum ve hergün 30 bazen 35-40 dakika 5.0-5.5-6.0 hızında yürüyorum. Bir haftada 65.6 kg'den 64.3 kg'ye düştüm. Böyle devam edersem gidişat iyi olacak gibi görünüyor. 60 olsam yeter boyum 1.66. Tüm yorumları okuyamadım ama sauna şort almayı düşünüyorum. Kullanan ve işe yaradığını düşünen var ise yazabilir mi? Bir de bu sauna şortlar nerde satılıyor acaba?

bende haftaya spor salonunda koşu bandına başliycam. 1 ayda 5 kilo vermem mümkün mü hergün düzenli yaparak ve diyet uygulayarak?

kızlar merhaba bende pazar günü yürüyüş bandı aldım VOİT greenfit yeni çıkmış dediler çok fena griptim 1-2 kere merakımı gidermek için kullandım 20 dk kadar çok memnun kaldım almak isteyenler düşünebilir fiyatıda voit için çok uygun 1.100 tl voit bisiklet kullanıodum o yüzden bandıda voit tercih ettim...

cnm snin sauna şortu kullanan varmı soruna gelince ben istanbul korse merkezinden 2007 senesinde lut gölü tuzuyla olandan almıştım inanılmaz memnun kaldım bnm bacaklarım dizlerime kadar selülitliydi hiç selülit kalmadı ve inanılmaz inceltti günde 3-4 saat giyiyordum şimdi o tuz yerine bi krem üretmişler ondanda aldım yeleği ve şortuda var bnde çok memnunum sürdükten bi 10 dk sonra çok yakmaya başlıyo yıkandıktan bir süre sonra yanma geçiyo bu vücuttaki ısıyı yükselttiği için sanırım...onu dha düzenli hiç kullanma fırsatım olmadı ya grip oldum ya dişim tuttu o yüzden 1 ay sonra istnbuldan eve dönünce hem yürüyüş bandına hemde ona başlıycam...kesinlikle al çok faydası var.

bazılarınız koşu bandı sıkıcı demiş ama ben bayılıyorum özellikle tv karşısında mesela sevdiğimiz bir dizi veya bir program karşısında farkında olmadan zaman geçiyor zaten...veya mp3 hazırladım ben kendime mesela sadece çok çok hiç sıkılmıycağım şarkıları koydum ve hareketlileri tabii...birde yürüyüşü yaparken sıkılmayı önleyen en etkili çözüm 'hayal kurmak' bence

ben birde solgarın maxi L-carnitine hapından kullanıcam yürüyüşten 30 dk önce...zamanında kullanmıştım çok iyi gelmişti yağ yakımında

ben siteye yeni üye oldum bir ay once dıyetısyene basladım.1 haftadır hergun 1 saat kosu bandında kosuyorum 71 kılodan 68.5 oldum.bıraz bırbırımızı gaza getırıp beraber kosalım arkadaslar hepimiz yazalım hergun.boyle daha zevklı olur.

evet hergün yazalım böyle daha zevkli oluyo.daha çok kilolar vericeksin bnce çnkü koşu bandı çok verdiriomuş...yani yürüyüş yapmak.bende bugün 45 dk yürüdüm bi prgram vardı kendiliğinde hızı artıp azalıo adıda weight loss kilo kaybetmek içinmiş 20 dkkya kurulu ben onu günde 2 kere peş peşe yapmaya karar verdim feci yordu bugün beni giribim diye sanırım ama etkili baya bence...ama ben istnbula gidiceğim için 1 ay daha tam düzenli başlamak istemiorum artık dönünce başlıycam diğer aletlerimle beraber inşallah ama koşu bandını iyiki almışım çnkü tek sıkılmadan yapabilidğim şey yürümek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…