arkadaşlar 32 günde 8 kilo verdim şöyle bi durup düşünüyorumda demekki bu koşu bandı kilo verdiriyor. peki ben neden tembellik yapıyorum epeydir bıraktım koşmayı. az önce zayıf insanlara özenerek baktığımı görünce gaza gelmek için utanarak kendi açtığım konuya girdim. bişeler yapalım birbirimize hesap verelim mesela biri bana gardiyanlık yapsın. oğlum bende yanında yatarsam saat 10 a kadar uyuyo ama ben koşmak için kalkınca 8 de uyanıyo alın size bi bahane işte ter sırtımda kuruyo duşa giremiyorum ağlıyo baş ağrısı yapıyo falan filan. şuan hala 81 kiloyum ramazana tam 14 gün var hedefim 76 arada dürtün beni foruma girmezsem hakaret filan edin pis şişko diyin koşayımda zayıflayayım. şimdiden saatimi sabah 7 ye kurdum tam 1 saat kendime acımadan terliyicem yarın görüşmek üzere... benim gibi hisseden herkes böle yapsın :)
Canım merhaba:))
Senin gardiyanın hatta gestapon ben olayım,sen de benim:))
Benim yürüyüş bandım yok ama sitede çok rahat bir yürüyüş parkuru var..Hatta sitede tam teşekküllü bir spor salonu dahi var..
Ama ben koca popomu kaldırıp da yürüyüşe gitmeye üşeniyorum,haftada 2-3 yürüyüşe çıkıyorum..
Şu an 72 kiloyum ve beni gören her arkadaşımın "aa ne kadar çok kilo almışsın" demesinden bıktım usandım..
Hedefim 60 kilo ama mümkünü yok 69'dan aşağı inemiyorum boğazımdan kesemiyorum..
Bu hafta diyetisyene gidicem,nasıl olacak bilmiyorum açlığa dayanamıyorum,kulaklarım uğulduyor,gözlerim kararıyor..
Sen de beni dürt,kilomu sor,hala veremedin mi tembel,de..
2 beden küçük çok güzel bir gömlek aldım düğmeleri kapanmıyor,bile bile aldım kilo verince giyicem inşallah..