evet hergün yazalım böyle daha zevkli oluyo.daha çok kilolar vericeksin bnce çnkü koşu bandı çok verdiriomuş...yani yürüyüş yapmak.bende bugün 45 dk yürüdüm bi prgram vardı kendiliğinde hızı artıp azalıo adıda weight loss kilo kaybetmek içinmiş 20 dkkya kurulu ben onu günde 2 kere peş peşe yapmaya karar verdim feci yordu bugün beni giribim diye sanırım ama etkili baya bence...ama ben istnbula gidiceğim için 1 ay daha tam düzenli başlamak istemiorum artık dönünce başlıycam diğer aletlerimle beraber inşallah ama koşu bandını iyiki almışım çnkü tek sıkılmadan yapabilidğim şey yürümek
gitmeme 10 gün kaldı ve 1 ay dönmicem yani tam ocak başı başlıycam sanırım evde bir sürü alet edindim egzersiz için onlarıda azar azar kullanıcam yürüyüşten sonra umarım başka arkdşlarda katılırda burası canlanır bizde daha hevesli oluruz
herkese merhaba
30 günlük anneyim henüz. dünya tatlısı bi oğlu.m ve 20 kg fazlam var. emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama böyle giderse depresyondan sütüm kesilecek(( son çare olarak koşu bandını düşündüm. malum dışarıda yürüyüş yapamıyorum oğlumu bırakıp. yardım edin nolur.
bekliyorum tez zamanda...
günaydınnn
koşu bandı rıyodum, şimdi havalar soğuk dışarı çıkmakk zor geliyo. benim hoşuma gitti sizce.
tv kaşısında tempolu yürüyüş.
Gruppal - Dynamic 410M Koşu Bandı!
Ben de koşu bandının faydasını görenlerdenim. Hemen hemen her gün yapıyordum.74 kilodan 61 e düştüm. Diyet yapmadım. Sadece akşamları erken bıraktım yemeyi. meyve bile geç vakitte yesen ertesi gün kilonda inme olmuyor.Ben sadece yarımsaat her gün yürüdüm.Sauna şort giyerek.Gün içinde de kalorisi yüksek şeyleri erken saatlerde yemeye çalıştım.TV karşısında insan hiç sıkılmıyor.Ya da hareketli müzik insanı coşturuyor. Müthiş dinamik oluyorum spor yapınca.Ama bir süredir bırakmıştım.Tekrar 3,4 kilo aldım.Şimdi yeniden başlamaya karar verdim. Yazılanlar beni tekrar gaza getirdi.
Hrika sırf yuruyerek kilo vermek bnm planimda ole yediklerime dikkat edip bil yuruyus yapmakMrb kızlar...1.5 yıllık evliyim ve evlendikten sonra epeyce kilo aldım.şuan 73 kiloyum.Bir sürü diyet ve spor salonu maceralarım oldu ama hepsinide yarıda bıraktım..burada yazılanları okudktan sonra koşu bandı almaya karar verdim.>Ve eşimşi de ikna ettim...Hatta koyacak yeri (ev küçük olmasına rağmen)bile hazırladım.ayıs haziran gibi bebek yapmayı planlıyorum...Öğretmen olduğum için bazen çok zor oluyor dışarıda yürümek...Sahil kıyısında bir yerde yaşadığımızdan yürme imkanı çok ama malum yağışlar izin vermiyor.Oysaki 1 ay boyunca yürüyüp ve yediklerime dikkat ederek 4 kilo verip 69 a düştüm...Şimdi yalnızca bebk için zayıflamam lazım..hedefim 55 umarım yürüyüşe düşerimm hedefime...