- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
mrb arkadaslar bende 3 gundur spor ve diyete basladim. sabah 5 de kalkiyorum esimi ise yolluyorum. saat 6 gibi kahvalatimi yapiyorum. 7 gibi plates yapiyorum Ebru sallinin dvd si ile, sonra uyku bastiriyor yatiyorum aslinda yatmasam iyi olacak ama yatiyorum buarada saat 8:30 falan olmus oluyor, sonra saat 11 gibi kalkiyorum ve biskuvi yogurt yada meyve falan yiyorum sonra, saat 2 gibi spora gidiyorum yuruyerek( 1 kilometre var mesafe) kosu bandinda 6 ile 6.5 arasinda tempolu yuruyorum 60 dakika, bazen kol egzersizleri calsiyorum aslinda bisiklet de binsem iyi onuda en azinda 15 dakka yapmaliyim dimi? sonra eve geliyorum esim gelene kadar masayi haziliyorum 6 7 gibi esim geliyor yemek yiyoruz tabi abartmadan:) sonra yatmadan meyve yada yogurt yiyorum gene sizce nasil bir yanlisim var mi sanki ogleni atliyorum ama oglen ne iyiyecegimi sasiriyorum. su geri yatma olayi herseyi alt ust ediyor uykuma yenik dusuyorum dusmesem saat 9 da gidicem spora cok iyi olacak ama neyse yorumlarinizi bekliyorum. buarada simdiden 1200 gram verdim ustelik yaglardan gitmis :) simdilik hersey yolunda gorunuyor ama sizde bir el atin :) herkese bol bol kalorisiz gunlerrr dilerimm ...