Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım , bebeğine ve sana sağlıklı günler dilerim
bende koşu bandı mutlaka olmalı diyenlerdenim. 2 sene önce koşu bandı ile 77 kilodan 50 lili kilolara düştüm yediklerime dikkat ederek ve günde 2 defa hızlı tempo 50 dk yürüyerek. ardından koşu bandım arızalandı. çevremde yürüyüş alanı yok malesef. bende 1.5 yılda yeniden 71 kg çıktım eşimi yeniden razı ettim ve bu cumartesi yeni bir koşu bandı aldık yeniden eski kiloma döneileceğim.
eğer yeni alacaksan sana tavsiyem VOİT WHİTE 700. yürüyüşü çok rahat ve sessiz çalışıyor. bebişin yanında uyurken sende yürüyebilirsin .
hızlı tempoda hergün 45 dk yürüyüp 315 kalori yakıyorum şu sıralar yediklerime pek dikkat etmiyorum ama bacaklarım hala kalınn
cokk güzel bende 5.2 deyürüyorum yarım saat en fazla 75 kalorı yakıyorum sen nasıl okadar yakıyosun
45 dk
mesafe olarak:5.00
kalori olarakta bazen aynı hızda yürümeye sıkılıyorum 7.1 e kadar çıkıyorum.... koşmak istiyorum çok ses çıkıyo bizimkiler hemen kapıyı açıyolar
aklınızda bulunsun mesafe olarak 5.00 yürürseniz ancak zayıflamaya başlıyomuşsunuz tv de izlemiştim
insallah canım azimle hersey olur ben gecen yaz 2bucuk ayde 13kıloverdım buay 4kılosunu gerı almısım kosu bantı aldım 4gun once bakalım sonuc ne olucak
arkadaşlar 32 günde 8 kilo verdim şöyle bi durup düşünüyorumda demekki bu koşu bandı kilo verdiriyor. peki ben neden tembellik yapıyorum epeydir bıraktım koşmayı. az önce zayıf insanlara özenerek baktığımı görünce gaza gelmek için utanarak kendi açtığım konuya girdim. bişeler yapalım birbirimize hesap verelim mesela biri bana gardiyanlık yapsın. oğlum bende yanında yatarsam saat 10 a kadar uyuyo ama ben koşmak için kalkınca 8 de uyanıyo alın size bi bahane işte ter sırtımda kuruyo duşa giremiyorum ağlıyo baş ağrısı yapıyo falan filan. şuan hala 81 kiloyum ramazana tam 14 gün var hedefim 76 arada dürtün beni foruma girmezsem hakaret filan edin pis şişko diyin koşayımda zayıflayayım. şimdiden saatimi sabah 7 ye kurdum tam 1 saat kendime acımadan terliyicem yarın görüşmek üzere... benim gibi hisseden herkes böle yapsın :)