- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
Aaa gercektenmi esim oyle yapmiyor.takilmaz o sekil dio bana
benm eşim de hiç kullanmadı mesela, 1 senedir hep geri çekme yöntemiyle korunduk. Şimdi de 1buçuk 2 seneye yakın gebelik olmuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa gercektenmi esim oyle yapmiyor.takilmaz o sekil dio bana
Olur insallah canim :) sıkma caninibenm eşim de hiç kullanmadı mesela, 1 senedir hep geri çekme yöntemiyle korunduk. Şimdi de 1buçuk 2 seneye yakın gebelik olmuyorçok uzun süre korunan çiftlerde zor oluyormuş gebelik öyle duymuştum
konuyla alakasız ama öyle bi anlataym dedm durumumu
![]()
Cok biliyor esinAaa gercektenmi esim oyle yapmiyor.takilmaz o sekil dio bana
Sasirtici ama doktorum soylemisti. Bi arkadasi yillarca cocuk istemis en sonunda doktorun niri adetken yumurtladigini gormus adetken iliski onermis. Ilk aydan hamile kalmis..Adetken gebe kalmak nasıl birşeydir yahu ilk defa duyuyorum.![]()
Allah Allah tamam herkesin bünyesi farklıdır da , bu da baya bi enteresanmış daha neler duycaz bakalım. Gerçi geçen doktorum bana da adetliyken muayene etti kamerayla girdi baktı, özellikle adetliyken yumurtalıklarımı görmek istediğini söylemişti ve çok iyi durumda olduğunu söyledi.Sasirtici ama doktorum soylemisti. Bi arkadasi yillarca cocuk istemis en sonunda doktorun niri adetken yumurtladigini gormus adetken iliski onermis. Ilk aydan hamile kalmis..
Olur insallah canim :) sıkma canini
. Doktora gorundunuzmi neden olmuyor
Teşekkürler cnm inşallah, yani sıkmak istemiyorum tabi ama insan takıyor kafaya. Aslına bakarsan baya bi karışık benim durum. Önce eşimin spermine hareketsiz dediler sonra tekrar yaptırdı gayet iyi çıktı, sonra ben gittim başka bi doktora polikistik over dedi ona odaklandık tamam dedim kilo vercem vs bilmemne onları da yaptım, bir ay bi keresinde yumurtalık takibine aldık baktık çatlamamıştı.. şimdi izmirde özel bi merkezde çok güvendiğim bi profesöre gidiyorum ve benim polikistikle alakam olmadığını ve yumurtalık rezervimin çok iyi durumda olduğunu söyledi, eşimin de spermi yeterliymiş. Bir tek Rahim filmi kaldı onu da erteledikçe erteliyorum korkuyorum çünkü ama öbür aya yaptırıcam artık çünkü merak ediyorum artık sorunu. |
Bence o halk efsanesidir .benm eşim de hiç kullanmadı mesela, 1 senedir hep geri çekme yöntemiyle korunduk. Şimdi de 1buçuk 2 seneye yakın gebelik olmuyorçok uzun süre korunan çiftlerde zor oluyormuş gebelik öyle duymuştum
konuyla alakasız ama öyle bi anlataym dedm durumumu
![]()
Valla olablr de olmayabilir de ebe bi komşumuz vardı onun fikri böyleymişBence o halk efsanesidir .
Mesela maydanoz ve nane yemenin düşüğe sebep olacağını diyenlerde var ama oda kanitlanmamis . Bende duymuştum ama bu sitede okumustum sanırm korunma olayinin ileride sorun olcagini falanValla olablr de olmayabilir de ebe bi komşumuz vardı onun fikri böyleymiş ☺
Merhaba, 2 aylık evliyim.
Açıkçası gelecek yazdan sonra düşünüyorduk bebeği o sebeple korunuyorduk. Kpssye çalışıyorum çünkü bu yıl. Açıkçası şu an olmasından çok korkuyorum.
Evlilikten önce ilaca başladım, ancak ara kanama vs olunca ilk adet dönemim bitince ilaca devam etmedim.
Sonrasında eşim korundu.
Ancak adet tarihim geçti hala olamadım yorgunluktan başka bir belirtide yok üzerimde. Ancak çok korkuyorum![]()
BenDoktorlar dizisinde bile konuydu bu, ordan kadinin aldattigini anlamisti kocasi.. 2. Ye hamile kalinca kocasi yaninda degilmis megerse..
Adetkende gebe kalan var..
Ustune gorme mi? Kimisi 9 ay boyunca adet goruyormus. Allahin isiBenadetlıyken hamıleymısım. Hep adet gordum hamıleyken.
![]()
Evet. Bildiğin 6gün şakır şakır adet oldum.Ustune gorme mi? Kimisi 9 ay boyunca adet goruyormus. Allahin isi
Ben kizima gebeyken kanamam oldu ama ilk ay degildi.. 8. Hafta filandi baya adet olur gibi. Kesin dusuk yapiyorum diye bekledimEvet. Bildiğin 6gün şakır şakır adet oldum.![]()
Acil servislerde aksamlari ve haftasonlari gebelik testi yapiliyor. 5 dklik bir kan alma islemi zaten. Kimsenin acil isine mani olunmuyor
Bende önce birsürü kistim var zaten olmaz diye saldım. Sonra adet olduk bak yine olmadı aman dedik. Adet bitimi doktora gittik adam keseyi gösterdi. O an ki mutlulugu allah bılır 5senenın ustune boyle bır haber almak oyle mutlu ettı kı bızı. Ama agrım var dıye sureklı ılac ıctım sıcak su torbası falan elımden dusmedı. Allah can vermısse hıcbırsey olmuyor cok korktuk ama cok saglıklı dogdu masallahBen kizima gebeyken kanamam oldu ama ilk ay degildi.. 8. Hafta filandi baya adet olur gibi. Kesin dusuk yapiyorum diye bekledimcok sukur busey olmadi kizim 2 yasinda
![]()
Hadi ya bunu ilk defa duyuyorum, buraya bayadır girmiyodum hamilelik istememden dolayı yeniden burada olmam daha neler öğrenmeme vesile olcak bakalımMesela maydanoz ve nane yemenin düşüğe sebep olacağını diyenlerde var ama oda kanitlanmamis . Bende duymuştum ama bu sitede okumustum sanırm korunma olayinin ileride sorun olcagini falan
Gebelik testinin de kendine gore aciliyeti var. Mesela 2 gunde bir kan veriliyor, bu gun haftasonuna geliyorsa acilden ver diyor doktor.Iyide bu acil birsey degil, kan testine gerek yok ilk basta bi gebelik testi yspmak neden zor? Kurumlari asil amaclari icin kullanmayip sonrada acil birsey olsa islerini iyi yapmiyolar diye zirlamak bizlerin aliskanligi..