Korunurken hamile kalınır mı? Korkuyorum.

Ben de kpss icin cocuk dusunmedim yillarca.. Sonra bi turlu atanamayinca dedim nereye kadar bekleyecegim olsun bari.. Bir kızım oldu cok sukur. O 1 yasindayken ders calismaya basladim dershaneye falan gidemedim kizim uyudukca geceleri calistim. Simdi siralamam iyi cok sukur ilk atamada giderim insallahh.. Yani nasibinizde varsa cocukla o da olur. Allah gonlunuze gore istediginiz zamanda versin tabii ama cok da stres yapmayin..

Neden test yapmıyorsunuz? Adet tarihiniz geçtiyse testte çıkar zaten.

2 korunma yöntemiyle korunun bunu da doktorunuza danışmalısınız ve stres yapmayın.Her ilişkiye giren hamile kalsaydı....

3 lira bir test gidin alın acile gidip de hamile miyim demek çok acil hastaların önüne geçmek ne yazık ki. Kimse sizin yüzünüzden ihmal edilmesin lütfen. Zaten acillerde gebeliğe bakılmıyor. 2 gün daha bekle polikliniğe git derler. Size zaman kaybı. Test alın.

Doktorlar dizisinde bile konuydu bu, ordan kadinin aldattigini anlamisti kocasi.. 2. Ye hamile kalinca kocasi yaninda degilmis megerse..

Adetkende gebe kalan var..

Adetken gebe kalmak nasıl birşeydir yahu ilk defa duyuyorum. 😮

Bende ilk defa duydum. Adetken ilişki yaşamak? İğrenç olmalı... düşman başına 😒😒😒😒😒

zaten iğrenç de iğrençliği geçtim sağlık açısından çok kötü birşey, kanın dışarısı çkması lazımken ilişki gerçekleşince içeriye pompalanıyor gibi olur, ne cesaret ya bekleyemiyorlarmı geçsin regl diye hayret ya 🤭

zaten iğrenç de iğrençliği geçtim sağlık açısından çok kötü birşey, kanın dışarısı çkması lazımken ilişki gerçekleşince içeriye pompalanıyor gibi olur, ne cesaret ya bekleyemiyorlarmı geçsin regl diye hayret ya 🤭
Arayı soğutmak istemeyenler var demek ki 🤣 ben regl başlayacağını hissettiğim zamanlar (muhtemelen 3-4 gün önce belirti veriyor) ve regl bittikten 3-4 gün sonra ancak hazır oluyorum bazı şeylere.değişik bir durum 😳🤦🏻‍♀️

Arayı soğutmak istemeyenler var demek ki 🤣 ben regl başlayacağını hissettiğim zamanlar (muhtemelen 3-4 gün önce belirti veriyor) ve regl bittikten 3-4 gün sonra ancak hazır oluyorum bazı şeylere.değişik bir durum 😳🤦🏻‍♀️

aynen ben de böyleyim 😀 valla herkes çeşit çeşit ne diyeyim Şaşırmayayım birşeye diyorum ama illa ki şaşırtıyorlar... 🤣

3-4 öncesi 3-4 gün sonrası 3-4 gün de kendisi sürse 2 hafta piyasada yoksunuz o zaman. 🤣
Valla imkansız benim için. :KK53:

Konu sahibi, doğum kontrol hapları baya bozuyor dengeyi. Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama ben iki tane denedim biri resmn aseksüel yaptı 29 yıllık kendimi tanıyamadım. :confused: Ne his kaldı ne istek. Değiştirdim, bu sefer regl düzenim şaştı iyice ayda 2 kez olmaya başladı. Sinirlerim bozuldu. Bıraktım en sonunda. Özüme döndüm.
Senin gecikme de hap kaynaklıdır diye düşünüyorum ama tabi en garantisi arkadaşların dediği gibi test alıp yapman.

3-4 öncesi 3-4 gün sonrası 3-4 gün de kendisi sürse 2 hafta piyasada yoksunuz o zaman. 🤣

Konu sahibi, doğum kontrol hapları baya bozuyor dengeyi. Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama ben iki tane denedim biri resmn aseksüel yaptı 29 yıllık kendimi tanıyamadım. :confused: Ne his kaldı ne istek. Değiştirdim, bu sefer regl düzenim şaştı iyice ayda 2 kez olmaya başladı. Sinirlerim bozuldu. Bıraktım en sonunda. Özüme döndüm.
Senin gecikme de hap kaynaklıdır diye düşünüyorum ama tabi en garantisi arkadaşların dediği gibi test alıp yapman.
Yetiyor bana ayda 1-2 bir şeyler yaşamak :) çok hoşlanmıyorum sık sık yaşanmasını. Biraz özlemek bir sonrakinin verimini arttırıyor :) spiral kullanıyorum bu arada doğumdan 2 ay sonra taktırdım 2 senedir kullanıyorum. Memnunum.

Ayni hesabi yaptim ben de okuyunca 😁 Tovbeler olsun. Cocuk gece 3 te uyusa yine de bana misin demeyiz biz yani 😁 2 hafta ara vermek de ne bileyim libidoma ters 😂😂😂

Back
X