Korunurken hamile kalınır mı? Korkuyorum.

Doktorların dediklerine göre aslında hamile kalma ihtimali 1% altında. Ama bebeğin olduğu iyi oldu. Cünkü o kadın bir süre önce tek çocuğunu kaybetmişti. Allahin hediyesi gibi birşey oldu o bebek bu aileye.
Tupleri baglamanin mantigi nedirki o zaman ihtimal bu kadarsa?.. hapta yuzde 99 koruma sagliyor cunku..benim bildigim dogru sekilde tup baglanirsa hamilelik yasanmaz

konunuz hakkında hicbir fikrim yok ama lutfen acil biseyiniz yoksa, ki yok gorunuyor, aksam acile gider rahat rahat kan veririm diye dusunmeyin. acil adı ustunde acil vakalar icin ve doktorlar 36 saat mesai yapıyor acil icin. kimsenin hakkına girmeyin.

doktorların en sevdiği hasta tipleriymiş böyle hastalar :D
kardeşim acildeydi de o demişti. sorunsuz kısaca hallediyoruz işlerini diye :D

Tupleri baglamanin mantigi nedirki o zaman ihtimal bu kadarsa?.. hapta yuzde 99 koruma sagliyor cunku..benim bildigim dogru sekilde tup baglanirsa hamilelik yasanmaz

Bende anlamadım. Bende 100/100 "kesin" çözüm olarak bilirdim. Ama istatistiklere göre en az 1000 kadından 2-3 tane yinede hamile kalıyormuş. Büyük ihtimalle sayısı daha büyük çünkü her vaka bildirilmiyor.

Bende anlamadım. Bende 100/100 "kesin" çözüm olarak bilirdim. Ama istatistiklere göre en az 1000 kadından 2-3 tane yinede hamile kalıyormuş. Büyük ihtimalle sayısı daha büyük çünkü her vaka bildirilmiyor.
Ben doktorlarda bi sorun oldugunu dusunmek istiyorum:)

14 aydır doğum kontrol hapıyla korunuyorum çok şükür bir sorun yaşamadım

Merhaba, 2 aylık evliyim.
Açıkçası gelecek yazdan sonra düşünüyorduk bebeği o sebeple korunuyorduk. Kpssye çalışıyorum çünkü bu yıl. Açıkçası şu an olmasından çok korkuyorum.
Evlilikten önce ilaca başladım, ancak ara kanama vs olunca ilk adet dönemim bitince ilaca devam etmedim.
Sonrasında eşim korundu.
Ancak adet tarihim geçti hala olamadım yorgunluktan başka bir belirtide yok üzerimde. Ancak çok korkuyorum :KK43:
eşin korunduguna gore hamile degilsindir ama gönlünün rahatlıgı için hastaneye gidip kan ver için rahat etsin

Ne cok "ancak,ancak" demissin.🤔
Burdan sana hamilesin diye teshisi koyamaz kimse.
Eczaneden test alin pozitif cikarsa doktora godersin.
Acillik bi durum mu var bunda?

Korunmadan iliskiye girene gore daha dusuk ihtimal oldugu kesin:) bende boyle bir kez doktora gittim korundugumuz halde adet gecikti meger prolaktin yukselmis:) adet gecikmesinin cok fazla sebebi olabilir mevsimsel hormonlarla ilgili

Bende korkar oldum bu korunma yöntemlerinden ?
Prezervatif alerji yapıyor
Dogum kontrol hapıyla kalip bebegi gelismedigi icin kurtaj olmak zorunda kalan duydum
3 aylik igneyle hamile kalan duydum
Spiral ile hamile kalan duydum
Aha az oncede tupleri baglatildigi halde hamile kalan okudum.
Yani ne yapacagiz o zaman 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Back
X