Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen zevk suyu ile hamile kalınabiliyor onda da var sperm çünküCogu insan prezervatif kullanmayi bilmiyor. Iliskinin basindan sonuna kadar olmasi gerkirken adam iliskinin ortasinda ya da bosalacagi zaman takiyor.. dogru degil..
Bende korkar oldum bu korunma yöntemlerinden ?
Prezervatif alerji yapıyor
Dogum kontrol hapıyla kalip bebegi gelismedigi icin kurtaj olmak zorunda kalan duydum
3 aylik igneyle hamile kalan duydum
Spiral ile hamile kalan duydum
Aha az oncede tupleri baglatildigi halde hamile kalan okudum.
Yani ne yapacagiz o zaman![]()
Saka dimihamileyken hamile kalani okudunuz mu![]()
Evet duydum ben, sanırım kadın hamileyken yumurtlamaya devam ediyor ve tekrar hamile kalıyor, farklı yaşlarda ikizler oluyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama çok nadir olacak bir durum.hamileyken hamile kalani okudunuz mu![]()
Gerçek, Türkiyede var 1 vaka toplamda 11 defa olmuşSaka dimi![]()
Aslında öyle bi vaka var. Günün birinde bi kadın ilişkiye giriyor. yumurta dölleniyor. Ama bir yumurta daha var ertesi gün mü öbür gün mü ne başkasıyla tekrar ilişikiye giriyor. ta taaaa iki bebek iki farklı babahamileyken hamile kalani okudunuz mu![]()
Doktorlar dizisinde bile konuydu bu, ordan kadinin aldattigini anlamisti kocasi.. 2. Ye hamile kalinca kocasi yaninda degilmis megerse..Saka dimi![]()
Geçen yıl mı ne haberlerde görmüştüm. 1ay arayla hamile kalmıştı bir kadın. Şok şok gerçektenhamileyken hamile kalani okudunuz mu![]()
Doğum kontrol hapı bozmuştur düzeninizi büyük ihtimal. Ben korunmazken hamile kalamıyorken, korunurken hamile kalanlara da üzülemiyorum amaPrezervatif ile..
Açıkçası ikimizin yaşında sıkıntı yok ama bi atansam dert etmezdim herhalde.
Bir de normal olarak hastayım şu an her ihtimale karşı ilaç da içmedim. Akşam acile gidip bi kan vereyim![]()
Spiral mi kaymıştı acaba nasıl oldu bu işEşiniz nasıl korundu, geri çekilmeyi korunma olarak görenlerde oluyor çünkü
Ayrıca ben spiral ile hamile kalmış kadınım, bazen en iyi şekilde korunduğunuzu sansaniz da olacağı varsa oluyor.
Korkunun da ecele faydası yok, test alıp hamile misiniz değil misiniz öğrenin.