Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye umrunda olsun ki 'istersen doğur istersen aldır benden bir kuruş isteme yeter' der, sen de tabii ki doguramaz yeni bir kredi ceker onla da kürtaj olursun.
Adamın umru mu sanki,onu etkileyen bir durum olmaz ki
Zorunlu çocuğu doğurmaya karar verip de bir de babalık davası açtığında gelen pişmanlık hissi.

Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
YYa safmısın sen, gidip doğum kontrol hapı bari alsana,hastalık bulaşsa derdi kendine,hamile kalırsan günahsız bir canı hayata böyle başlatmaya hakkın var mı?. Hamile kalsan babalığı kabul edecek mi karşındaki adam. Sen böyle bir sebeple bu adamla evlenmeyi onuruna yedirebilecek misin?

Evli insanlar hamilelik riskini göze alıp geriçekilme kullanabilir belki ama bekar bir insan bu kadar cesur olmamalı.

O zaman bunu başarmak tecrübe istiyor sanırım ya da uzun süreli evlilik veya ilişki. Ben yeni evli olduğum için bu konularda çok bilgim yok ve yaşamadım da kusura bakmayın.
Estağfurullah neden kusura bakayım. Tabi ki aynı anda orgasm yaşanabilir. Bu ten uyumu, eşinizle olan cinsel uyumunuz ve ilişkinin kalitesi ve kendi vücudunuzu tanımanızla ilgili.
Her ilişkide olmasa da çoğunlukla başarılı olabilirsiniz. Daha yeni evliymişsiniz, zamanla umarım yaşarsınız

Estağfurullah neden kusura bakayım. Tabi ki aynı anda orgasm yaşanabilir. Bu ten uyumu, eşinizle olan cinsel uyumunuz ve ilişkinin kalitesi ve kendi vücudunuzu tanımanızla ilgili.
Her ilişkide olmasa da çoğunlukla başarılı olabilirsiniz. Daha yeni evliymişsiniz, zamanla umarım yaşarsınız
Dediğiniz gibi sanırım zamanla olacak bir iş bu durum ama yaşayanların çok şanslı olduğunu ve normale göre daha fazla zevk aldığını düşünüyorum inşallah zamanla bize de nasip olur.

Dediğiniz gibi sanırım zamanla olacak bir iş bu durum ama yaşayanların çok şanslı olduğunu ve normale göre daha fazla zevk aldığını düşünüyorum inşallah zamanla bize de nasip olur.
İşe öncelikle kendi vücudunuzu tanıyarak başlayın

Var ama bence büyük beceri istiyor aynı anda orgazm. Bu toplumda kadının orgazmı bile büyük başarı denecek neredeyse.
Cok doğru diyorsunuz zemheri hanım. Bende dahil olmak üzere bu konu bir tabu olarak duruyor ortada ne yazık ki. Yaşayan ve bunu konuşan insanları çok şanslı görüyorum bu yüzden açıkça herşeyi konuşup öğrenebileceği birileri olması gerekir insanın yoksa benim gibi birşey öğrenmeden ortada bu şekilde kalıyorsunuz ne yazık ki 😞😢

Cok doğru diyorsunuz zemheri hanım. Bende dahil olmak üzere bu konu bir tabu olarak duruyor ortada ne yazık ki. Yaşayan ve bunu konuşan insanları çok şanslı görüyorum bu yüzden açıkça herşeyi konuşup öğrenebileceği birileri olması gerekir insanın yoksa benim gibi birşey öğrenmeden ortada bu şekilde kalıyorsunuz ne yazık ki 😞😢
Burada çok konu var. Cinsellikmforumunda geriye doğru tara, işine tarayacak şeyler çıkar. Ben de çok şey öğrendim buradan.

Burada çok konu var. Cinsellikmforumunda geriye doğru tara, işine tarayacak şeyler çıkar. Ben de çok şey öğrendim buradan.
Bakıyorum yavaş yavaş hatta bir konu da sizin bazı şeyi başarıp yazdığınız bir konuşma vardı sanırım 😊
İnşallah dediğiniz gibi olur çünkü özellikle bu konuda partnerlerimiz sonuca her türlü ulaşıp keyfini çıkarırken bizler bazı konularda mahrum kalıyoruz.

Bakıyorum yavaş yavaş hatta bir konu da sizin bazı şeyi başarıp yazdığınız bir konuşma vardı sanırım 😊
İnşallah dediğiniz gibi olur çünkü özellikle bu konuda partnerlerimiz sonuca her türlü ulaşıp keyfini çıkarırken bizler bazı konularda mahrum kalıyoruz.
Vajinal orgazmı burada okuduklarımı deneyerek öğrendim ben 😂 sayfaları iyi kurcala ve denemekten çekinme

Size bi şey daha danışmak istiyorum ben boşalmıyorum ilişkide bazen baskı hissediyorum bu normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X