Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eyvah eyvah , hiç oda korunmuyor umrunda değil herifin
Bunun ne demek olduğunun farkında değilsin dimi? Hamile kalırsan azot gibi açıkta kalacaksın. Sana böyle hakaret eden bir adamla sevişmen için motivasyonun ne? Bu nasıl bir libido, nasıl hormonlar?

Bunun ne demek olduğunun farkında değilsin dimi? Hamile kalırsan azot gibi açıkta kalacaksın. Sana böyle hakaret eden bir adamla sevişmen için motivasyonun ne? Bu nasıl bir libido, nasıl hormonlar?
Ç.ksüz heriften sonra sevişebilen bi herif buldu, çok büyük bişey onun için.

Ablam 7 sene boyunca uğraştı,onlarca tedaviden sonra bebek sahibi oldu.
Doğumdan sonra prezervatif kullaniyorlarmis hep. Birkaç gün önce gebe olduğunu öğrendi.
Yani prezervatif bile korumazken bir korunma yöntemi olmayan geri çekilme mi koruyacak?

Ayrıca hamile kalırsan kürtaj parası da senden çıkar, doğuracaksan da yine tüm masraflar senden çıkar. Bonkörsün bi kere.
Prezervatifle nasıl hamile kalmış? İlişki bittikten sonra bir sure daha bekleyince ereksiyon kaybi sırasında taşma oluyor. Öyle bir şey mi olmuş? Yırtılmış olsa görürlerdi. Lateksin geçirgenliği zaten yok. Nasıl oluyor anlamıyorum.

Prezervatifle nasıl hamile kalmış? İlişki bittikten sonra bir sure daha bekleyince ereksiyon kaybi sırasında taşma oluyor. Öyle bir şey mi olmuş? Yırtılmış olsa görürlerdi. Lateksin geçirgenliği zaten yok. Nasıl oluyor anlamıyorum.
Evet etkili bir korunma yöntemi sanırım bu lakin acaba delik mi idi ya ilişki bitmiş olmasına rağmen devam edip oradan akma falan mı yaptı gerçekten ilginç olmuş.

Peki prezervatif ile korunurken de aynı durum olmayacak mı? Yani henüz yaşamadım ama amaç aynı anda boşalmak ve orgazm olmak mı ki vajinal orgazm denilen birşey varmış galiba ama nasıl yaşanır ne yazık ki bilmiyorum 😞
İnstada yuvaluna diye bir hesap var. Sahibi seksolog. Bazen eğitimler de düzenliyor. Kadın ve erkek cinselliği ile ilgili. Üzüldüm kendi kendinize debelenmenize. Orgazm iki taraflı bir olgu çünkü.

Evet etkili bir korunma yöntemi sanırım bu lakin acaba delik mi idi ya ilişki bitmiş olmasına rağmen devam edip oradan akma falan mı yaptı gerçekten ilginç olmuş.
Doğru kullanıldığı zaman %100 korur. İlişkinin en başında takılmalı. Tam ereksiyon halinde takılmalı. Takar takmaz ucunda balon olup olmadigina bakılmalı. Bu delik olmadığını gösterir. Daha sonra o balon tutulup çekilmeli, havası atılmalı yani. Bu sayede patlama yırtılma olmaz.

İnstada yuvaluna diye bir hesap var. Sahibi seksolog. Bazen eğitimler de düzenliyor. Kadın ve erkek cinselliği ile ilgili. Üzüldüm kendi kendinize debelenmenize. Orgazm iki taraflı bir olgu çünkü.
Yeni evli olduğum için çoğu konuda eksik olduğumu daha iyi anladım. Hele ki orgazm ve aynı anda orgazm olma konusunda çok bilgisizim. Umarım buradan öğrendiklerim ve büyüklerimin yardımı ile doğru yola koyabilirim herşeyi. Tabii bu anları yaşayanlar veya yaşamış olanlar beni ve benim gibi olanları daha net anlıyor sanırım 😞

Doğru kullanıldığı zaman %100 korur. İlişkinin en başında takılmalı. Tam ereksiyon halinde takılmalı. Takar takmaz ucunda balon olup olmadigina bakılmalı. Bu delik olmadığını gösterir. Daha sonra o balon tutulup çekilmeli, havası atılmalı yani. Bu sayede patlama yırtılma olmaz.
Evet doğru diyorsunuz. Bunu tam birleşme yaşamadan doğru şekilde takmak önemli bir de bilindik markalar kullanmak gerekiyor galiba.

Konu ile alakalı mi bilmiyorum ama bilindik iki markanın birçok modeli var bunlar gerçekten yazıldığı gibi etki bırakıyor mu iki taraf içinde bilginiz var mı bu konuda?
Kadının zevki için üretilmişleri ben sevmedim. Rahatsiz ediyor hatta bir tanesi. Bu konuda birkaç üye de böyle yorum yapmıştı rahatsızlığı hakkında. Rötar gibi çeşitleri süreyi uzatiyor. İnce olanlari erkeklere sormak lazım. İlla ki hissi azaltiyordur.

Prezervatifi doğru taktıysan yani penis köküne kadar yerleştirdiysen prezervatiften sızan dışarınakacağından sorun olmaz. Onunla hamile kalınmaz yani, delik,düzgün takmama ya da yırtılma olması lazım.
Konu ile alakalı mi bilmiyorum ama bilindik iki markanın birçok modeli var bunlar gerçekten yazıldığı gibi etki bırakıyor mu iki taraf içinde bilginiz var mı bu konuda?
Tırtıklılar his açısından güzel ben sevdim ama yeni evli çiftler için bence prezervatif iyi bir fikir değil. Bunye uygunsa hapla korunmak daha güvenli, sevişmeyi uyumu yeni öğrenirken bir de onun yırtılıp yırtılmayacağını düşünmek iyi bir fikir değil

Anladığım kadarıyla sızma olmuş. Zor gebe kalıyorum diye başka önlem de almamış.

Bencede prezervatif yeni evlilere göre uygun bir korunma yöntemi değil.
Bizim ilk evlendiğimiz zamanki başımızdan geçen olayı anlatayım.Salondayız tam yapıcaz eee prezervatif nerdeydi
y.odasında çekmecede haydii koştura koştura git al tak derken insanın şevki kaçıyo kuruluk oluyo ereksiyon kaybı oluyo falan bölünüyor yani mesela duşta napcan gibi.1 hafta sonra dedikki bu böyle olmuyor geri çekilme yöntemini kullanalım.
Bunda da ya gelirse ya tutamazsa dur bekle yavaşla derken 1 hafta geçti dedik buda bize uymadı.Sonra dedimki en güzeli doğum kontrol hapı kullanmak.Başladım kullanmaya ve inanın 2 tarafın kafası rahat olunca herşey daha güzel oldu.
Eğer sizde uygun bir doğum kontrol hapı kullanırsanız kafanız daha rahat olur.

Olursa ne yapacaksın ? Ben bu şekilde hiç sorun yaşamadım fakat yaşayadabilirdim. Kendin doğum kontrol hapı kullanabilirsin bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X