Merhaba. 28 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıllık evliyim. 2 aydır korunmayı bıraktık (hap kullanıyordum) ama açıkçası ovülasyon testi yapmıyorum vücudumdaki belirtileri gözlemliyorum. 10 Nisanda reglim başladı. 6-7 gün sürdü. 27-28 günde bir regl olurum. Adetim bittikten hemen sonraki gün yani ayın 18 i gibi, 20 Nisanda ve 21 Nisanda korunmasız ilişki yaşadım. Bu esnada çok yoğun olmayacak şekilde günde 1-2 akıntım geliyordu. Son korunmasız ilişkiden 2 gün sonra başlayan ve hala devam eden;
-aşırı gaz problemim
-her an adet olacakmış gibi kasıkta ağrım
-kremsi akıntım
-kasıkta ara sıra batmalar
- belimin tam ortasında sızlamalarım var.
Gaz problemim hep var. Ağrılarım gün içinde ara sıra geliyor yarım saat sürüyor en fazla hatta regl oldum sanıyorum sonra düzeliyor.
Bu sabah da idrarda keskin bir koku ilaç kokusu gibi bir koku farkettim. Tarihlere baktığımdaysa sanki tam denk getirememişiz ve ilişki sıklığımız azdı. Çok fazla belirtim var bu belirtiler adet belirtileri ile aynı. Bu şekilde yumurtlamadan 1-2 gün önce ilişki yaşayıp hamile kalan var mı ? Ve bu kadar erken belirti görmek mümkün mü ?
Test yapmıyorum henüz çünkü 6-7 Mayıs gibi bir sonraki regl tarihim yani daha çok var :)
-aşırı gaz problemim
-her an adet olacakmış gibi kasıkta ağrım
-kremsi akıntım
-kasıkta ara sıra batmalar
- belimin tam ortasında sızlamalarım var.
Gaz problemim hep var. Ağrılarım gün içinde ara sıra geliyor yarım saat sürüyor en fazla hatta regl oldum sanıyorum sonra düzeliyor.
Bu sabah da idrarda keskin bir koku ilaç kokusu gibi bir koku farkettim. Tarihlere baktığımdaysa sanki tam denk getirememişiz ve ilişki sıklığımız azdı. Çok fazla belirtim var bu belirtiler adet belirtileri ile aynı. Bu şekilde yumurtlamadan 1-2 gün önce ilişki yaşayıp hamile kalan var mı ? Ve bu kadar erken belirti görmek mümkün mü ?
Test yapmıyorum henüz çünkü 6-7 Mayıs gibi bir sonraki regl tarihim yani daha çok var :)