- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.613
- 27
- Konu Sahibi zorunlualann
Borçların bitti mi zorunlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin üçüncü çocuk istediğini hatırlıyorum sanki, eğer yeni bir bebeğe hazır değilseniz aman diyeyim korunun. Doktora gidin, danışın, ilacınızı alınBiz devamli o sekilde korunuyoruz hic istemedigim hamilelik söz konusu olmadi
Epilepsi hastasi olmasam sorun olmazda hasta oldugum icin agir gelir dikkatki olacamO zaman daha da dikkat edin 3aylık bebekle tekrar hamile kalan biri olarak söylüyorum inanılmaz derecede zor oluyor o süreç
Yakında gebelik tablosunu görürüz. Geri çekilme yöntemi hele hele çocuk isteyen adamla kullanılmamalı .Görüyorsan tamam o zaman yav sorun yok.
Tesekkur ederim onerinizi dinleyecegimEşinizin üçüncü çocuk istediğini hatırlıyorum sanki, eğer yeni bir bebeğe hazır değilseniz aman diyeyim korunun. Doktora gidin, danışın, ilacınızı alın
3 aylik bebek varken çok agir gelir katiliyorum sizeO zaman daha da dikkat edin 3aylık bebekle tekrar hamile kalan biri olarak söylüyorum inanılmaz derecede zor oluyor o süreç
Niye umrunda olsun ki 'istersen doğur istersen aldır benden bir kuruş isteme yeter' der, sen de tabii ki doguramaz yeni bir kredi ceker onla da kürtaj olursun.Eyvah eyvah , hiç oda korunmuyor umrunda değil herifin
Benim eşimde 3 çocuğu istiyordu spral le korunuyorum çıkartırsan mı felan ikinciden sonra asla diyorum çocuk için spralle hamile kaldığımı öğrendiydim şimdi okula gidiyorYakında gebelik tablosunu görürüz. Geri çekilme yöntemi hele hele çocuk isteyen adamla kullanılmamalı .
İnsallahla masallahla bu iş olmuyor hanımefendi. KKdaki korunuyoruz hamile kaldım konularını birkaç sayfa ilerletin. Neredeyse hepsinde korunmadan kastın geri çekilme olduğunu, ne kadar riskli olduğunu görürsünüzKucuk bebegimde var insallah buyumeden hamile kalmam
korunmak erkeklere özel değil ki. Kızınızı takip eden aile hekimine sorun,size emzirirken korunma yollarını anlatsınBen soyluyorum esime ama korunmuyo iste
Peki dikkat edecemİnsallahla masallahla bu iş olmuyor hanımefendi. KKdaki korunuyoruz hamile kaldım konularını birkaç sayfa ilerletin. Neredeyse hepsinde korunmadan kastın geri çekilme olduğunu, ne kadar riskli olduğunu görürsünüz
Suan emzirmiyorum ilac kullanmam gerekiyodu zarari varmis bebebe diye emzirmeyi 7 icinci ayinda biraktirdikİnsallahla masallahla bu iş olmuyor hanımefendi. KKdaki korunuyoruz hamile kaldım konularını birkaç sayfa ilerletin. Neredeyse hepsinde korunmadan kastın geri çekilme olduğunu, ne kadar riskli olduğunu görürsünüz
korunmak erkeklere özel değil ki. Kızınızı takip eden aile hekimine sorun,size emzirirken korunma yollarını anlatsın
Çoğu kişi prezervatifi de yanlış kullanıyor sadece boşalma zamanı takanlar var geri çekilmeden bir farkı kalmıyor öyle oluncaAblam 7 sene boyunca uğraştı,onlarca tedaviden sonra bebek sahibi oldu.
Doğumdan sonra prezervatif kullaniyorlarmis hep. Birkaç gün önce gebe olduğunu öğrendi.
Yani prezervatif bile korumazken bir korunma yöntemi olmayan geri çekilme mi koruyacak?
Ayrıca hamile kalırsan kürtaj parası da senden çıkar, doğuracaksan da yine tüm masraflar senden çıkar. Bonkörsün bi kere.
Bende prazarvatifle korunsam o sekilde yapardik yanlis mi dogrusu nedirÇoğu kişi prezervatifi de yanlış kullanıyor sadece boşalma zamanı takanlar var
Tabiki yanlış. En başından takılması gerekiyor prezervatifin. İçeriye prezervatifsiz giriş olmamalıBende prazarvatifle korunsam o sekilde yapardik yanlis mi dogrusu nedir
Erkek ereksiyon olduğu an itibarı ile takmalı eşiniz ilişki başlamadan yaniBende prazarvatifle korunsam o sekilde yapardik yanlis mi dogrusu nedir
Tesekkur ederim ben bi cok seyi burdan ogrendim sayenizde bundan sonra korunmayi ihmal etmeyecemTabiki yanlış. En başından takılması gerekiyor prezervatifin. İçeriye prezervatifsiz giriş olmamalı
Tesekkur ederim bilginiz icinErkek ereksiyon olduğu an itibarı ile takmalı eşiniz ilişki başlamadan yani