Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Sağlıklı bireylerde zevk suyu ile giden sperm bile hamile kalmanı sağlar bu bir korunma yöntemi değil şansa bırakma bu durumu

Sizde mi geri cekilme ile korunuyo dunuz
Hayır, biz prezervatifle korunuyorduk. Adet bitiminde risk az deyip geri çekilmesine izin verdim. Tek korunmasız ilişkiydi, hamile kaldım. Bir oğlum var, ikinciyi istiyordum ama cesaret edemiyordum. Siz de çok güvenmeyin ona.

Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Zorunlu yine şaşırtmıyosun 🙄 Bir de hamilelik çıkaracaksın başına. Adam gibi korunsana geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Sen gidip korumaya başlayacaksın o sevgilim dediğin adam da prezervatifini takacak.

Bana kalırsa sevgilisi Zorunlu'yu kaçırmamak için korunmasız ilişkiye giriyor. Zorunlu çalışacak, beyefendi yan gelip yatacak. Çocuğa da anası bakar artık. Kimden kötü?
Hiç sanmıyorum katıp, gercekten evlenmek istese zorunlu hayır mı diyeceksiniz sanki? Terkedilirim diye ödü kopuyor. Sevişmek için adamın olduğu şehre gidip, apart tutuyor malum. Hamilelik gibi bir seye ihtiyacı yok.

Hayır, biz prezervatifle korunuyorduk. Adet bitiminde risk az deyip geri çekilmesine izin verdim. Tek korunmasız ilişkiydi, hamile kaldım. Bir oğlum var, ikinciyi istiyordum ama cesaret edemiyordum. Siz de çok güvenmeyin ona.
O zaman geri cekilmemis sanirim cocuk istediginiz icin esiniz bilincli bosalmis olabilir

O zaman geri cekilmemis sanirim cocuk istediginiz icin esiniz bilincli bosalmis olabilir
Dışarı boşaldığını gördüm. Kasıtlı yapacak olsa kendisi hiç korunmak istemez. O prezervatif kullanıyor zaten üç senedir.

Biz devamli o sekilde korunuyoruz hic istemedigim hamilelik söz konusu olmadi
Geei çekilme bir korunma yöntemi değildir. Senin hamile kalamamış olman bunu geçerli bir yöntem kılmaz ama böyle bir cümlenin senden çıkmasına şaşırmadım. Böyle bilin dışı akılları gelip buraya yazma lütfen herkese açık yorumlar bunlar.

Geei çekilme bir korunma yöntemi değildir. Senin hamile kalamamış olman bunu geçerli bir yöntem kılmaz ama böyle bir cümlenin senden çıkmasına şaşırmadım. Böyle bilin dışı akılları gelip buraya yazma lütfen herkese açık yorumlar bunlar.
Ben korundugum yontemi soyledim siz oyle korunun diye bi öneri vermedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X